Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Vamos ΠΑΝΑΘΑ ! ! !

  Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια.Vamos ΠΑΝΑΘΑ μου.Παιδιά πάμε για το break στη Βαρκελώνη.Αφού η ομάδα κατάφερε να κοντράρει την κορυφαία ομάδα κατ' εμέ αυτή την στιγμή στην Euroleague C.S.K.A,με τον κορυφαίο κόουτς(αφού λείπει ο ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ) τότε όλα παίζονται.
  Η Barcelona πιστεύω πως μας ταιριάζει σαν αντίπαλος.Έχει αλλάξει στυλ και παίζει πολύ στο 5 εναντίον 5.Επίσης τα μαρκαρίσματα βγαίνουν περισσότερο.Έχει ένα πλεονέκτημα στα guard αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι ο αντιπαθητικός...Navarro.Όπως και να έχει εκεί πιστεύω υπερτερούν.Όμως παιδιά εμείς είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Εξάστερος και πιό βαριά φανέλα στην Ευρώπη κατά την άποψή μου.Στο χώρο του μπάσκετ φυσικά για να μην παρεξηγηθώ...
  Πάμε λοιπόν για μια νίκη εκεί και μετά δεν περνάνε οι loosers από το Ο.Α.Κ.Α....Μετά αναλαμβάνει ο κόσμος...αρκεί ο κύριος Ρήγας να μην βάλει πάλι το χέρι του...
  Περιμένω τις απόψεις σας...και για το τέλος άφησα το καλύτερο...ο Μητσάρας έχει ήδη ανανεώσει και μόνο τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις του προέδρου την Πέμπτη.Η πηγή μου είναι πέρα για πέρα έγκυρη και η πληροφορία διασταυρωμένη.Αν υπήρχε τέτοιο στοίχημα θα έβαζα όλα μου τα λεφτά!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Μακαρι να πανε ολα καλα! Τωρα για τον μητσο ειναι δεδομενο πως θα τελειωσει εδω δεν νομιζω να εχει υπαρξει ποτε εστω η σκεψη οτι μπορει να τον αφησουμε να φυγει..
    ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε