Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σας το έλεγα????Φέρτε τη BARCA!!!!

Λοιπόν δεν θα αναλύσω τον αγώνα το σημερινό απλά θα μοιραστώ μαζί σας αυτά που αισθάνθηκα όταν ο Διαμαντίδης  έβαζε το τρίποντο!Μόλις μπήκε το καλάθι πέρασαν από μπροστά μου όλα τα τρόπαια ένα προς ένα και παρόλο άντρας και κρητικός θα είμαι ειλικρινείς έβαλα τα κλάματα ....Κλάμα όμως όχι λύπης αλλά συγκίνησης ο λόγος ότι αυτή η ομάδα μου έχει χαρίσει τόσα πολλά και ειδικά στης εποχές που ζούμε και δεν μπορώ να της δείξω πόσο πολύ την ευχαριστώ!!

Υ.Γ Θυμάστε το άρθρο που έλεγα φέρτε τη Μπαρτσελόνα και μερική με κράζατε???Θυμάστε που είπα κλείστε εισιτήρια για Λονδίνο και πάλι λέγατε πως είσαι τόσο σίγουρος?Ε τώρα τα βλέπετε μπροστά σας!!Α και κάτι τελευταίο μην ξανακούσω φέρτε πίσω το Ζέλικο!!Οκ ο μεγαλύτερος προπονητής στην ευρώπη αλλά και ο Πεδουλάκης δεν κατάφερε λίγα!!!Εκείνος επέλεξε τους παίκτες Λάσμε Μασιούλις Γκίστ!!!!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 σχόλια:

  1. ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρεθυμνο φιλε φωτη!ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΛΕΟΝ..ΘΥΜΑΣΕ ΤΗ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ??μονο εσυ συμφωνουσες αδερφε!ο διαμαντιδης εχω να ανακοινωσω οτι εχει υπογραψει 3ετες ειδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με ριχνεις ηλια......:)ειχα γραψει πολυ πιο πριν για αυτο το πραγμα λεγοντας οτι τα δυσκολα ματς θα τα παρει οποτε χρειαστει....οταν ακομα δεν ειχε κριθει αν θα παιξουμε με την μπαρτσελονα...μαλιστα το ποστ μου υπαρχει εδω στο σαιτ :).....οπως και να χει παντως εμενα μου εφυγε η μαγκια χθες....τετοια εναλλαγη συναισθηματων ειχα καιρο να τη νιωσω....πως γλιτωσα το εγκεφαλικο ενας θεος ξερει...:)συγχαρητηρια σε ολους ....τιποτα δεν εχει κριθει βεβαια...οπως ειπε και ο αρχηγος η μπαρτσα παραμενει το φαβορι αλλα η ψυχολογια πλεον ειναι με το μερος μας.....

      Διαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧ ΤΟ ΞΕΡΩ.... ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΜΠΑΡΤΣΑ Κ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΙΝΩ ΡΑΚΕΣ.... ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΥΜΩΣΑ Η ΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΚΙΑ... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ... ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ....
    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανατριχίλα και μεγαλείο,δεν έχω λόγια..

    Ωραία ατάκα για τα τρόπαια που πέρασαν από μπροστά σου..Ήταν και η επέτειος της αρχής σήμερα...
    Σαν και τώρα το θυμάμαι.

    Ο Παναθηναικός μετά το 90' και τη Γιουγκοπλάστικα-η οποία όμως δεν είχε διάρκεια- είναι η μεγαλύτερη ομάδα που ανέδειξε το άθλημα.Για αυτό είναι μύθος και θρύλος του μπάσκετ.Όταν σε 55 χρόνια ευρωπαικού μπάσκετ-από το 58' του 1ου πρωταθλητριών-τα περίπου 20 είσαι ο απόλυτος πρωταγωνιστής,τότε ναι είσαι το ίδιο το μπάσκετ σαν ομάδα.Μετά το γαβρούλη οι καλύτεροι μας πελάτες είναι η ΤΣΣΚΑ,η Μπαρτσελόνα και η Μακάμπι.Λέει πολλά αυτό για το βάρος της φανέλας.

    Από δω και πέρα η ομάδα πρέπει να διορθώσει 2-3 πραγματάκια,όσο μπορεί φυσικά, για να πάει όσο ψηλότερα γίνεται.

    Η άμυνα τρώει σίδερα,είναι τανάλια.Αυτή μας έφερε εδώ.Σε αυτά αυτό συμβάλλει το πάθος που προσδίδει η φανέλα.

    Τα γκαρντ πρέπει να παίρνουν παραπάνω προσπάθειες σε drive νομίζω.
    Ο Ούκιτς είναι μανούλα σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού.Και κυρίως να διορθωθεί το split out και οι πάσες σε αδύνατες πλευρές.Εκεί κάνουμε πιστεύω τα περισσότερα λάθη με τα πουλήματα της μπάλας.

    Το δεύτερο είναι να παιχτεί περισσότερο το πικ και ρολ κυρίως με Λάσμε και δευτερευόντως με Γκιστ γιατί έχουν το κορμί και την ευελιξία να το πράξουν.

    Το κεφάλι χαμηλά είναι η καλύτερη αντιμετώπιση.Κάθε ματς ξεχωριστά και απόλυτη συγκέντρωση σε αυτό.Η Λίγκα πλέον είναι εμφανώς εναντίον μας,ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να πάνε τελικό με οποιονδήποτε αισχρό τρόπο μπορέσουν.
    Παραδοσιακά δεν μας πάνε δηλαδή ως ομάδα,πόσο μάλλον όταν επί δύο συνεχόμενες χρονιές έχουν σηκώσει ελλ. ομάδες τη κούπα.

    Αλλά έχουμε καρύδια και θα τα δείξουμε.Η Μπαρτσελόνα έχει ποιότητα και ορμή αναμφίβολα αλλά της λείπουν 4 αστέρια.Το break ήταν και σπάσιμο και της ψυχολογίας μιας ομάδας που φάνταζε ως ο απόλυτο φαβορί.Το ΟΑΚΑ θα ζήσει προπέρσινες στιγμές και θα βράζει..

    Υ.Γ.:Ωραία η Κρήτη..έχω κάνει 3 καλοκαίρια διακοπές εκεί και δεν τη χορταίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα τα λες, αλλα στο θεμα προπονητη μην τρελαθουμε , μην μπερδευουμε την Π. με την Βουρτσα !!! ΒΑΖΕΛΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑXA EGΩ ΤΟ ΛΕΓΑ ΑΥΤΟ ΦΩΤΗ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ..ΠΑΝΑΘΑΣ13

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε