Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε...

Τα μάθατε τα νέα έτσι?Νέο πρόστιμο-μαμούθ κι εξοντωτική τιμωρία της έδρας.Οι κύριοι της Euroleague έχουν κηρύξει πλέον ανοιχτό πόλεμο κατά του εξάστερου.Δεν σέβονται την ιστορία του,το βάρος της φανέλας του,ούτε τον κόσμο του που χρόνια τώρα αποτελεί το κορυφαίο μπασκετικό κοινό της Ευρώπης.Για ομάδες που είναι τα αγαπημένα τους παιδιά όπως η CSKA και οι λιμανίσιοι ισχύουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά.Ένα πράγμα να ξέρετε μάγκες.Ο πόλεμος που άρχισε το 2009 στον τελικό όταν ο ΤΥΦΩΝΑΣ τους πετούσε τα 500αρικα αυτή την στιγμή έχει φθάσει στην κορύφωσή του και νικητής θα είναι ο εξάστερος και οι Γιαννακόπουλοι.Έτσι λαμόγια τσιτώστε τους κι άλλο...
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 σχόλια:

  1. ΩΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΛΥΓΚΑ.....

    ΕΦΕΣ - ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ = ΤΠΤ

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΣΕΙΣ = ΤΠΤ

    ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ - ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ = ΤΠΤ

    ΤΣΣΚΑ - ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Κ ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ Κ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Κ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ = ΤΠΤ

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ = 50 ΠΡΟΣΤΙΜΑ

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ.

    ΣΟΡΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΕΚΤΗ ΣΕ ΕΤ1 ΚΑΙ NOBA, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ. ΟΣΟ Κ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.

    ΥΓ: ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΕ Ο ΖΟΤΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραια να φυγουμε κυριοι απο αυτην την αηδια...ας ερθει μαζι μας καμια μακαμπι μαζι με γαυρο και ας καθισουν καθε χρονο να βλεπουν τσσκα-λεφσκι σοφιας τελικο...αντε να τους φυγει και η καψα με την τσσκα..αυτοι μας εχουν αναγκη εμεις ΟΧΙ..
    ΥΓ περιμενω τα προστιμα για γαυρο και καχα....στην βιτορια ενα πορτοκαλι χτυπησε διαιτητη και δεν εχει ανοιξει μυτη...αυτοι ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα δεν υπάρξει τιμωρία έδρας του Ολυμπιακού πλέον θα γίνουν ολοφάνερα μερικά πράγματα..

    Πανάθας13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΟ 2001.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ-ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΜΠΙ ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΚΑΧΑ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ FINAL 4 ΑΠΟ ΤΟ 2001,ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΗΣ CSKA ΟΠΩΣ Η ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ,ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ,ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΙΖΡΑΧΙ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΖΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οσο δικιο και αν εχουμε τα εξωφυλλα της Πρασινης ενοχλουν και προκαλουν,πως θα τους νικησουμε ρε παιδια πατε καλα.Εδω με τοσα προστιμα εγω βλεπω να χανουμε και το πρωταθλημα.Με τα λεφτα απο τα προστιμα αγοραζαμε τον καλυτερο γκαρντ,δεν μας βγαζει πουθενα η κοντρα εμεις μονο ειμαστε χαμενοι.Ο προεδρος πρεπει να ριξει τους τονους.Πως να φυγουμε απο την γιουρολνγκ και που θα παιζουμε??Θα ριξουμε το επιπεδο της ομαδας.Πεστε μου πως θα τους νικησουμε γιατι δεν σας καταλαβαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιονας13: Δυστυχως με τις ανακοινωσεις δεν κερδιζεις τίποτα..Αυτο που πε ο Βασιλης να "συμμαχησουμε" με καποιες ομαδες το βρισκω μια πολυ καλη ιδεα για να σταματησουμε ολο αυτο που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες

    Άσχετο: http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/394853-eixe-parei-eisitirio-gia-f4-o-kara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ FIBA..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

      Διαγραφή
  7. ΑΣΧΕΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΤ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΙ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑΓΚΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΗΘΙΚΟΜΟΥΡΗ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΝΤΕΣΚΑΛΙΦΙΕ.ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε