Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Αλλαγή στον τρόπο πρόβλεψης του Be a Champion

Μετά από δικό σας αίτημα για δεύτερη φορά θα αλλάξουμε τον τρόπο που θα δίνετε τις προβλέψεις σας. Επαναφέρουμε τις προτάσεις με σχόλια με μία διαφορά όμως. Κάθε παίκτης θα αποκτήσει έναν μοναδικό κωδικό που θα τον γνωρίζει μόνο εκείνος. Όταν θα γράφει λοιπόν την πρόβλεψή του θα χρησιμοποιεί τον κωδικό αντί για το όνομα. Για να αποκτήσετε κωδικό παρακαλώ μέχρι αύριο βράδυ να στείλετε mail στο trifillakia@yahoo.gr..
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 σχόλια:

  1. εμεις θα στειλουμε τον κωδικο μας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσοι δεν εχουν email τι κανουν panos13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. σημερα μεσα στην ημερα λογικα θα αναρτηθει και η δευτερη αγωνιστικη ....καλο ειναι ομως να προμηθευτειτε το γρηγοροτερο τους κωδικους για γινει και το δικο μας εργο πιο ευκολο....:)

      Διαγραφή
  4. TOYS KΩΔΙΚΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια συγγνωμη κιολας αλλα δεν μπορω να φτιαξω μαιλ μονο και μονο για τις προβλεψεις απο την στιμγη που δεν μου χρειαζεται καθολου..πιστευω να με καταλαβαινετε..Θα τα στελνω κανονικα μεσ ααπο τα σχολια και βαλτε μου οποιον κωδικο θελετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και εμεις συγγνωμη φιλε μου αλλα δε γινεται να βαζεις εσυ τις προβλεψεις σου και μετα να εχουμε παραπονα απο τους αλλους οτι κοιταζουν τις προβλεψεις αυτες.....αν δεν θελεις να φτιαξεις και ενα email
    για αυτον τον σκοπο ενω οι περισσοτεροι το θελουν ετσι τοτε τι να πουμε παραπανω.....οπως σου ειπα ειναι 5 λεπτα υποθεση .....δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι?δε χρειαζεται να το χρησιμοποιεις για κατι αλλο εφοσον δεν το επιθυμεις αλλα θα μας διευκολυνεις αφανταστα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρωτα θα παρετε κωδικο μεσω email και επειτα θα δινετε με σχολια τις προβλεψεις σας εδω στο σαιτ χωρις να βαζετε ονομα αλλα μονο τον κωδικο που εχετε παρει ωστε να μην ξερει κανενας ποιος ειναι αυτος που δινει τις προβλεψεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ Ε-ΜΑΙΛ ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΚΑΝΩ..ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΑΝΡΤΗΣΗ..ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ..ΕΝΤΑΞΕΙ?

    ΓΙΟΝΑΣ13..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. na perimenete mexri na apantisei o mat giati pali akri de tha vroume mou fainetai ....pali parapona tha exoume sto telos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΛΑΗ ΒΛΑΚΕΙΑ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΛΚ..ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΛ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΤΛΕΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ..? ΓΙΟΝΑΣ13..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λοιπον παιδες μετα απο συννενοηση με τον Ματ υποχρεωτικα πρεπει οσοι θελουν να συμμετεχουν στον διαγωνισμο να εχουν email ωστε να στειλουν στο mail του blog και επειτα να παρουν τον κωδικο τους...μεχρι το βραδυ πρεπει αυτο να εχει γινει.....αυτον τον κωδικο θα τον εχουν μεχρι τελους του διαγωνισμου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΟ ΕΔΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΓΙΟΝΑΣ13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Re sy Niko plaka μας κανετε?? Καταρχας απο τους 20..οι 6-7 δεν εχουμε μαιλ! καταστρεφετε το παιχνιδι ετσι..αμα ειναι να νικαμε καποιοι οπως στην πρωτη αγωνιστικη χωρις αγωνα σταματηστε το..και κατι αλλο..επειδη και εγω δν εχω. μαιλ γιατι δεν μου λετε μια συγκεκριμενη ωρα να την στελων την προβληψη τοτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. *NA NIKANE HUELA NA PO GIA NA MHN PAREKSIGITHO...AKOMA ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ..ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ LIVE CHAT ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ MAIL ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ PRIVATE MESSAGE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε