Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Γηπεδικό

O Τζίγγερ οφείλει επιτέλους να δώσει εξηγήσεις για τις συμβάσεις που υπέγραψε για το γήπεδο. Η μυστικότητα και η μη διάθεση να παρευρεθεί στη Γ.Σ. δείχνει τεράστια ενοχή. Δεν θέλει να πάει η κουβέντα στο γηπεδικό γιατί βρωμάει από μακρυά.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι ο Ερασιτέχνης κινδυνεύει να μείνει εκτός Διπλής Ανάπλασης. Ο Τζίγγερ πάντα μας έλεγε ότι ο Παναθηναικός δεν  θα μπει σε προβλήματα και δεν θα υποχρεωθεί σε κανέναν.

Αντίθετα, έχει προκύψει ένα πλήθος προβλημάτων. 
Πριν λίγο καιρό μάθαμε πως η κοστολόγηση του γηπέδου της ΑΕΚ χωρητικότητας 40.000 θέσεων θα έφτανε τα 45 εκατομμύρια ευρώ ενώ το ίδιας χωρητικότητας γήπεδο του Παναθηναικού θα έφτανε τα 95.950.000(!!!) χωρίς να περιλαμβάνονται κάποια επιπλέον έξοδα για σουίτες,καθίσματα,matrix κτλ. Μιλάμε για ένα ποσό-ταφόπλακα για την ομάδα που θα έπαιρνε δάνειο φυσικά. 

Οι συμβάσεις πρέπει να κοινοποιηθούν. Από την αρχή τα πράγματα ήταν θολά. H "ΑΚΤΩΡ" πήρε με απευθείας ανάθεση το έργο υπογράφοντας με τη ΓΗΠΕΛ, ο Βωβός θα εκμεταλλευόταν το πάρκινγκ του, η ΓΗΠΕΛ πήρε 10,5 εκατομμύρια από την ΠΑΕ για να φτιάξει τελικά μόνο μακέτες. Τι φαγοπότι πήγε να στηθεί στην πλάτη της ομάδας τελικά?  
Ο Τζίγγερ ισχυρίζεται ότι τα 6 θα επέστρεφαν πίσω αλλά κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι να προέκυψε από κάπου ότι έγινε,δεν κοινοποιήθηκε. Αν δεν επέστρεψαν,παρανόμως δεν έχει γίνει αυτό μέχρι τώρα.
Αλλά και τα υπόλοιπα 4 για μακέτες...?Σαν πολλά δεν είναι? 

Αν συνυπολογίσουμε και το δάνειο των 4 μυρίων(που έφτασε περίπου τα 6) που έκανε πρόπερσι,ο Τζίγγερ με τις πρακτικές του έχει βάλει μέσα την ομάδα από 10 εώς 14 εκατομμύρια, το ποσό που παλεύει να μαζέψει στην ΑΜΚ ουσιαστικά...
Εξ αιτίας αυτού του δανείου ο Παναθηναικός δεν μπορεί να πάρει νέο καθώς η τράπεζα Πειραιώς  απαίτησε την άμεση εξόφλησή του τον Δεκέμβρη (τυχαία πάντα έτσι...). Ο Παναθηναικός αναγκάστηκε να δεσμεύσει ποσά από τις χορηγίες του ΟΠΑΠ και το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη NOVA για να το ξοφλήσει. Για το λόγο αυτό όμως δεν υπάρχει διαθέσιμο χρήμα για να λάβει το νέο.

"Εγγυητής" της υποθήκευσης του μέλλοντος της ομάδας.
Share on Google Plus

About GATE 13

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε