Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ξεβράκωμα..


Δυστυχώς αδέρφια,
ο Παναθηναικός μας είχε την ιστορική ατυχία να πέσει στα χέρια ενός ανίκανου golden boy που η μοίρα του φέρθηκε καλά και γεννήθηκε σε μια πάμπλουτη οικογένεια.
Κατά τα άλλα,αν κρίνω από τον τρόπο που έχει μιλήσει στις συνεντεύξεις του και δεν καταλαβαίνει σχεδόν κανένας τι θέλει να πει ο ποιητής,φαίνεται ότι γενικά δεν το χει και πολύ.

Απλά κάποιος από τον όμιλο έπρεπε να αναλάβει τα ηνία της ομάδος και μας έλαχε το "φρούτο".
Η στάση του δείχνει ότι από το 2000 που ανέλαβε ποτέ δεν αγάπησε αυτό που κάνει.
Π-Ο-Τ-Ε.
Δείχνει απύθμενη κακία και μικροψυχία.Πόσο μικρός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος,κι ας έχει τη μισή Ελλάδα?

Ο ΙΒΒ αν μπορούσε να στείλει τον Παναθηναικό ΑΥΡΙΟ στο Πρωτοδικείο ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ με μεγάλη του ευχαρίστηση.
Ειρωνεύεται ότι δεν ασχολείται και προτιμάει να πάει δικαστικά την ιστορία με το γήπεδο αντί να υπογράψει ένα ρημάδι χαρτί που να εξασφαλίζει ότι αναλαμβάνει υποχρεώσεις που δημιούργησε.

Ο παρκαδόρος που νομίζει ότι ο Παναθηναικός είναι παιχνιδάκι του δεν έχει τη στοιχειώδη ανδρεία να αναλάβει ευθύνες που ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την δική του πλάτη και την πλάτη της ΓΗΠΕΛ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ δημιούργησε.

Ο ΙΒΒ έχει την τιμή να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Παναθηναικού στα 104 χρόνια ιστορίας του.

Πραγματικά όποιος Παναθηναικός εξακολουθεί να πιστεύει μετά και τη σημερινή Γ.Σ. ότι ο ΙΒΒ νοιαζόταν για το καλό του Παναθηναικού είναι ή πρόβατο,ή πληρωμένος,ή ο Γκόντζος.

Σήμερα έδειξαν ποιοι νοιάζονται πραγματικά και ποιοι δεν θέλουν την ξεφτίλα και τον αφανισμό της ομάδας μας.Μακάρι να έρθουν και άλλες Παναθηναικές δυνάμεις.Σήμερα έπεσαν οριστικά οι μάσκες...Σήμερα κάποιος ξεβρακώθηκε.


Share on Google Plus

About GATE 13

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε