Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πόσο φοβούνται πια?

Η επιλεκτική όραση και κατευθυνόμενη κρίση με τις οποίες αντιμετωπίζουν ΕΠΟ,εισαγγελείς και οι λοιποί Φαρισαίοι του ελλ. ποδοσφαίρου τον Παναθηναικό δείχνουν πόσο σιχαμερά βαλτοί είναι από το σύστημα του κατηγορούμενου των στημένων.

Ο Βαλβέρδε δήλωσε απορημένος με κάποια πράγματα που γίνονται στην Ελλάδα μετά το ματς με τον ΟΦΗ.Όπως ανάλογες δηλώσεις έκανε και πέρσι μετά το ματς στο τηγάνι που έγιναν ΤΑ αίσχη.
Αλλά πάντα κατά το συμφέρον του μεγάλου αφεντικού πέρσι δεν ίδρωσε το αυτί κανενός και ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική,όσο και ο Παναθηναικός για τα επεισόδια φέτος στη Λειβαδειά(μιλάμε για τέτοιο θράσος).

Στην Κρήτη το συμφέρον του φοβισμένου Ολυμπιακού είναι να καλυφθούν τα επεισόδια και να μην τιμωρηθεί ο ΟΦΙΣ εναντίον του Παναθηναικού με "κεκλεισμένων των θυρών". Έχω απορία να δω τι τιμωρία θα του επιβληθεί.

Ο μπάρμπας ο "φυσούνας" δήλωσε ότι "ξένα σώματα έκαναν τα επεισόδια". Γιατί δεν είπες κυρ-Σάββα αυτό που σκεφτόσουν πραγματικά...?Ότι ήταν ίσως Παναθηναικοί που ντύθηκαν Ομιλήτες?

Οι επαναλαμβανόμενες προκλήσεις φυσικά και συνεχίζονται με την άσκηση ποινικής δίωξης της ομάδας μας από τον εισαγγελέα για τις δηλώσεις εναντίον του Βοσκάκη.

Πόσο τελικά φοβούνται οι "μάγκες του Πειραιά" τον μισοδιαλυμένο Παναθηναικό?
Share on Google Plus

About GATE 13

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε