Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Περήφανα και ότι προκύψει...

Mετά το ματς με την ΑΕΚ είμαι για να σκάσω..
   Αυτό που πόνεσε πιο πολύ είναι ότι έστω και έναν βαθμό στη χειρότερη των περιπτώσεων να είχαμε πάρει από τα ματς με ΠΑΟΚ,ΑΕΚ θα μπορούσαμε να  διεκδικήσουμε τον τίτλο.Τώρα και να κερδίσουμε,ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ τον δαφνοστεφανωμένο Γανυμήδη να χάσει πόντους πουθενά.
Η ΕΠΟ έχει ξαβρακωθεί και αυτή για το ρόλο που βαράει φέτος. 
Στο Μεσολόγγι ο Πιλάβιος απάντησε σε αδέρφια μας,που τον ρώτησαν γιατί τους κάνει όλα τα χατίρια, πως «πολλά πράγματα δεν είναι στο χέρι μου».Ασχολίαστο..Ομολογία χωρίς ξύλο που λέμε.
    Ο Παναθηναικός μετά την αλλαγή Βασάρα-Δούρου δεν παίρνει ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.Πέναλτι ούτε με αίτηση...Ναι ο "διαχρονικός εχθρός" του γάβρου Δούρος αντί να βγει στο τηλέφωνο,που λεγε κι ο Αλέφας,προτιμήθηκε από αυτούς για Αρχιδιαιτητής... 
    Στις σκανδαλώδεις αποφάσεις της ΕΠΟ από την αρχή της σεζόν προστίθεται και η αναβολή του ματς ΟΦΙΣ-Gayros που κατά πως φαίνεται θα γίνει όμως.
Και φωνάζει ο λιμανίσιος επειδή τελικά θα γίνει το φυσιολογικό δηλαδή να τηρηθεί το αρχικό πρόγραμμα.
     Εδώ ο Παναθηναικός το 2003 όταν είχε πάρει διπλό στο Οπόρτο και είχε τη ρεβάνς στη Λεωφόρο για τους 8 του UEFA,ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΣ και η ΕΠΟ του Γκαγκάτση είχε απαντήσει πως αυτό ισχύει για 4άδα ή για τελικό και τελικά φέραμε Χ στα Γιάννενα και αποκλειστήκαμε από την Πόρτο,χάνοντας μια ιστορική ευκαιρία να φέρουμε ευρωπαική κούπα στη χώρα.Εκείνος ο Παναθηναικός αν περνούσε θα σήκωνε το τρόπαιο.Δεν υπήρχε ομάδα να τον κοντράρει στη συνέχεια. 
Για τον περήφανο κλεφτόγαβρο όμως ισχύει από τους "16".Μην κουραστούν και οι δυο "ισάξιες" 11άδες και γίνει καμιά στραβή?
    Ο Παναθηναικός πληρώνει τις απουσίες του Λέτο,του Μπουμσόνγκ και την έλλειψη πολλών εναλλακτικών λύσεων. Ο Αργεντίνος παιχταράς και ηγέτης αυτής της ομάδας κάθε αγωνιστική έστελνε για δραμαμίνες όλους τους αγαπητικούς του σάπιου συστήματος που θέλει να δώσει ακόμα ένα πρωτάθλημα στον διορισμένο.Τα γκολ και οι ασίστ του ήταν σαν εφιάλτες για όλους αυτούς που έβλεπαν τον Παναθηναικό να πηγαίνει τρένο γιατί τους χαλούσε τα σχέδια.Ο Μπουμσόνγκ απ την άλλη έδινε ύψος και δύναμη στην άμυνα.Άψογος φέτος ο Γάλλος,την βλακεία του Σαριέγκι στη φάση με τον Αθανασιάδη θα την είχε καθαρίσει για πλάκα αφήστε δε που έβαζε και γκολ με κεφαλιές.
   ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ είναι η νίκη την Κυριακή.Ας τους δυσκολέψουμε τη ζωή ακόμα λίγο.





Share on Google Plus

About GATE 13

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε