Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ή όλα ή τίποτα


Από την αρχή της χρονιάς παίζουμε με πολλά μείον. Με ελάχιστες μεταγραφές, χωρίς διοίκηση, χωρίς χρήματα, χωρίς φορ, χωρίς Νίνη και Λάζαρο μέχρι πρόσφατα και με το σύστημα του Ολυμπιακού σε πλήρη εφαρμογή.

Ακόμα περιμένουμε τον εισαγγελέα  να καλέσει έναν βασικό κατηγορούμενο των στημένων, τον Μαρινάκη, να μας πει τι δουλειά έχει στις κασέτες.
Την κόκκινη του Μέλμπεργκ από το φιλικό με την Ιντερ ακόμη την περιμένουμε. Θυμίζω ότι το καλοκαίρι του ’07 για ανάλογη περίπτωση ο Σάλπι δεν έπαιξε στην πρεμιέρα με γάβρο στη Λεωφόρο.
Περίεργες μπούκες στα αποδυτήρια του «Καραισκάκης» και καταγγελίες παίχτη του Θρασύβουλου ότι χτυπήθηκε και στα αποδυτήρια της Τρίπολης από παράγοντα του Ολυμπιακού για να τα ψάλει στον Κύρκο.
Χοντρά μπινελίκια του misterFair Play” στα αποδυτήρια της Ξάνθης εναντίον των Διαιτητών.
Περίεργη αναβολή της αγωνιστικής υποτίθεται για να διαμαρτυρηθεί η λίγκα για τις χορηγίες του ΟΠΑΠ και για το νέο νομοσχέδιο. Μα αν η διαμαρτυρία σου θέλεις να έχει βαρύτητα λες διακόπτω το πρωτάθλημα επ’ αόριστον και όχι για μια αγωνιστική ώστε να βγουν ξεκούραστοι απ τις συμπληγάδες των ευρωπαικών ματς ο ΠΑΟΚ και ο γάβρος. Τα δυο αδερφάκια καρφώνονται.Η βόλτα του Μιραλάς στο 2ο γκολ στην Τούμπα πρέπει να ήταν πιο ευχάριστη κι από περίπατο σε πάρκο. Ένας παίχτης του ΠΑΟΚ δεν φιλοτιμήθηκε να κάνει ένα απλό φάουλ.

Όλα τα παραπάνω ήταν φυσιολογικά για εισαγγελείς και λοιπούς Φαρισαίους αλλά οι δηλώσεις Φερέιρα οι περίεργες.

Αδέρφια,
μόνοι μας ήμαστε.Δεν έχει γυρισμό η κατάσταση τώρα.
Μπαίνεις από το πρώτο λεπτό και ΠΑΤΑΣ ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Τώρα εσύ είσαι ο κυνηγός και οι άλλοι το θήραμα.
Έτσι πρέπει να τους δεις και να τους δαγκώσεις.
Share on Google Plus

About GATE 13

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε