Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Η ευθύνη είναι όλη δική σας!

Το ποτήρι είχε ήδη γεμίσει και μετά το σημερινό κύριοι της Ερυθρόλευκης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταφέρατε να το ξεχειλίσετε. Δεν φτάνει που χωρίς λόγο καλέσατε σε απολογία τον προπονητή μας σήμερα με τη νέα δίωξη συνεχίζετε να προκαλείτε τον κόσμο του Παναθηναικού. Μπορείτε να μας πείτε πόσο στημένοι είστε επιτέλους; Σας έχει καταλάβει όλη η Ελλάδα πια και έχει αηδιάσει εντελώς. Για όλα τα πράγματα που συμβαίνουν σε αυτό το γελοίο πρωτάθλημα φταίει ο Παναθηναικός και μόνο. Η ευαισθησία σας είναι πολύ επιλεκτική κύριοι και αφορά μόνο το πράσινο χρώμα. Στο κόκκινο φαίνεται ότι δεν αντιδράτε. Πως να εξηγήσουμε ότι πράγματα που κάνουν μέλη του Ολυμπιακού μένουν ατιμώρητα; Με τον Παναθηναικό δεν θα παίξει κανείς σας και το πρώτο μήνυμα θα το λάβετε την Πέμπτη στην απολογία του Ζεσουάλντο Φερέιρα και αν συνεχίσετε έτσι θα το βρείτε μπροστά σας. Τον κόσμο του Παναθηναικού θα τον σέβεστε και θα τον φοβάστε. Απαιτούμε ισονομία και όχι παράγκες. Έχετε βιάσει τόσα χρόνια το άμοιρο το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχετε κλέψει πάνω από δέκα πρωταθλήματα. Αυτό λοιπόν πρέπει να σταματήσει κάπου εδώ. Ή ισονμία ή θα ξεκινήσει ένα ανελέητο κυνηγητό μέχρι να εφαρμοστούν επιτέλους σε αυτή τη χώρα οι νόμοι για όλους! Τα λέμε την Πέμπτη από κοντά...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Η φωτό σου τα λέει όλα.

    Η προπαγάνδα τους έχει περάσει από πολλά στάδια.

    Στην αρχή ήταν οι gavracticos με τις 2 ισάξιες 11δες,
    μετά όταν είδαν ότι ο ΠΑΟ συνέρχεται άρχισαν τα περί παράγκας του Γόντικα,
    μετά ήταν οι αμέτρητες τελικές της θρηνάρας που παίζει "μπαλάρα",
    μετά τα πέναλτι του ΠΑΟ που τόλμησε να πάρει 5 ολόκληρα μέχρι τώρα
    και όταν είδαν ότι δεν τους έβγαινε τίποτα άρχισε ο επηρεασμός των διαιτητών με βομβιστικές επιθέσεις,μπούκες σε αποδυτήρια,διαγραφές από πίνακες κτλ.

    Η εταιρία της φωτογραφίας είναι το τελευταίο και ισχυρότερο χαρτί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε