Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δύσκολη μέρα


Δύσκολη η συνέχεια για τον Παναθηναικό μας.
Πιο πολύ λόγω της ψυχολογικής πίεσης που μπορεί να αποφέρει το -1.
Αναρωτιέσαι γιατί δεν κέρδισες αυτόν τον ΠΑΟΚ.

Ευκαιρίες κάναμε για να σκοράρουμε. Η ομάδα προσπάθησε με υπομονή να κάνει παιχνίδι και να πατήσει περιοχή. Ανούσια η υπεροχή μας όμως. Ευκαιρίες σαν του Λάζαρου στο 42' και του Ζεκά στο 46' πρέπει να τις τελειώνεις. Ο Χαλκιάς στο 67' έβγαλε το άπιαστο στην κεφαλιά του Τοτσέ.
Ο Σαριέγκι δυστυχώς είναι παίχτης που στην κακή του μέρα θα πετάξει βαθμούς, δεν θα κάνει απλά το λάθος. Περιμένω Μπουμ στα επόμενα ματς μαζί με Μπίασμιρ.
Ο Σιμάο έλειψε πολύ με τα τρεξίματα που έχει αλλά έπρεπε να γίνει επιλογή παιχνιδιών αναγκαστικά. Ο Γκαρσία κι ο Φωτάκης βρήκαν χώρους να κινηθούν από την απουσία του Σιμάο.

Να λέμε την αλήθεια δεν ήμασταν καλοί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βοσκάκης πρέπει να σε θερίσει.
Με γεμάτο ΟΑΚΑ θα σεβόταν την ομάδα μας περισσότερο.
Αν ήταν μια φορά πέναλτι στον Αθανασιάδη, ήταν 100 φορές στο 2ο λεπτό το τράβηγμα φανέλας του Τσιρίλο στον Σαριέγκι που από Medium την έκανε XXL. Επειδή δεν έπεσε?
Δεν υπάρχει κανονισμός που να λέει πως παράβαση σε τράβηγμα φανέλας καταλογίζεται όταν πέσει ο αντίπαλος. Αυτό είναι ελληνική εφεύρεση. 
Υπάρχει ακινητοποίηση αντιπάλου με το κράτημα φανέλας, άρα είναι πέναλτι.
Ούτε θα έδινε με τόσο μίσος την ανύπαρκτη κάρτα στον Κατσούρ που συμπλήρωσε τις 7(τυχαία). Σημαδεύουν με προκλητικό τρόπο παίχτες μας που είναι στο όριο καρτών.

Το μόνο που κρατάω από χθες είναι η όρεξη που δείχνει να έχει ο Χριστοδουλόπουλος να παίξει ποδόσφαιρο.
Share on Google Plus

About GATE 13

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε