Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

H ενότητα έξω από την αυλή

Μια εβδομάδα έμεινε λοιπόν για την κρίσιμη γενική συνέλευση του Παναθηναικού και οι κινήσεις στην σκακιέρα των μετόχων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Πρωταγωνιστές σε αυτές είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατά κύριο λόγο και ο Λεωνίδας Πολέμης. Οι δύο μέτοχοι λοιπόν του τριφυλλιού έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους με τους υπόλοιπους μετόχους για να δούν τι στάση θα κρατήσουν στη γενική συνέλευση και αν θα συμμετέχουν σε αυτή. Ενδιαφέρον έχει η στάση του Νικόλα Πατέρα που μετά από καιρό εμφανίζεται θετικός να συμμετέχει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Γενικά αυτό που φαίνεται είναι ότι ο Ανδρεάς Βγενόπουλος με κινήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να οδηγήσει τον Παναθηναικό ενωμένο στην κρίσιμη γενική συνέλευση. Προς αυτή την κίνηση ήταν άλλωστε και η χτεσινή του ενέργεια να ζητήσει τη βράβευση των αδελφών Γιαννακόπουλων για την προσφορά τους στον σύλλογο. Ένα αίτημα που θα γίνει αποδεκτό από το Δ.Σ του συλλόγου.
Η ενότητα όμως φτάνει μέχρι την πόρτα της αυλής του Τζίγκερ. Μέσα από αυτή επικρατεί πανικός και φόβος. Ακόμα και τώρα προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν το καλό του Παναθηναικού. Ο Τζίγκερ εμφανίζεται αδιάφορος και δεν υπάρχει περίπτωση να παραστεί στη γενική συνέλευση. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα στείλει πληρεξούσιο δικηγόρο. Φυσικά δεν τον συμφέρει να είναι εκεί γιατί δεν θα έχει τι να απαντήσει στα ερωτήματα που θα του τεθούν για την ΓΗΠΕΛ.
Το μοναδικό θετικό είναι ότι μπαίνοντας οι άλλοι μέτοχοι στην αύξηση θα μειωθεί αισθητά το ποσοστό του και δεν θα μπορεί να επηρεάζει τις καταστάσεις σε μεγάλο βαθμό. Παρασκευή κοντή γιορτή λοιπόν και το μέλλον του Παναθηναικού θα κριθεί εκείνη την μέρα μέσα στα γραφεία της ΠΑΕ. Έξω από τα γραφεία όμως θα βρίσκεται και ο κόσμος του Παναθηναικού για να σιγουρευτεί ότι όλα θα πάνε καλά!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Και έξω να μείνει.Οικογένεια και ενότητα δεν πάνε μαζί.Μακάρι να συσπειρωθούν αρκετοί και να βρεθούν και άλλες Παναθηναικές δυνάμεις να συνδράμουν και να μείνει ο εγγυητής μόνος του.
    Εκεί πολύ θέλω να δω τι θα κάνει.

    Υ.Γ.:Καλώς σας βρήκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε