Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Αγαμοι-θύται ρε λαμόγια!!!

Είναι κάποιες φορές που η πίκρα και η οργή δεν σε αφήνουν να σκεφτείς και να ξετυλίξεις τις σκέψεις σου και αδειάζεις τελείως. Μάζεψα όσες σκέψεις μπορούσα από χτες το βράδυ και θα προσπαθήσω να τις μεταφέρω.
Είναι σκληρό και τραβηγμένο αυτό που θα πω αλλά το ποδόσφαιρο αποτελεί τον καθρέφτη της κατάστασης του ελληνικού κράτους. Το πρωτάθλημα που παρακολουθούμε σε αυτή τη χώρα είναι ότι πιο ανυπόληπτο υπάρχει. Είναι το πρωτάθλημα του παρασκηνίου και της βρωμιάς και σε αυτό σίγουρη πρωτιά έχει η ομάδα της βρώμας που δεν είναι άλλη από τον Ολυμπιακό. Ο Μαρινάκης έχει χτίσει κατά τέτοιο τρόπο το σύστημά του ώστε να μην μπορεί κανείς να το χτυπήσει από παντού. Το έχει δέσει πάρα πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ έξυπνος ο Μαρινάκης. Σου λέει γιατί να δίνω λεφτά σε μεταγραφές για να ικανοποιώ τα πρόβατα; Θα δώσω λεφτά σε διαιτητές,παίκτες σε παραρτήματα, θα κάνει αλλαγές στην πειθαρχική, θα ορίσει δικό του αρχιδιατητή ώστε να έχει ευνοικές διαιτησίες και εχθρικές ο Παναθηναικός. Επιπλέον βλέπει ότι στην Παιανία δεν δίνουν φράγκο και έχουν παρατήσει την ομάδα στο έλεος του θεού και δρά ανενόχλητος. Κάνει ότι γουστάρει και κανείς δεν του λέει τίποτα. Και να ξέρετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τέτοιο πρωτάθλημα. Δεν υπήρχε περίπτωση ο Παναθηναικός να αντέξει αυτόν τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται από την αρχή της χρονιάς. Κάποια στιγμή θα στράβωνε.
Ο Παναθηναικός πλέον είναι μια ομάδα με πενιχρό ρόστερ και ανύπαρκτη διοίκηση. Έχει γίνει ανυπόληπτος και δεν τον σέβονται ούτε οι διαιτητές ούτε οι αντίπαλοι. Έρχεται το κάθε λαμόγιο κοράκι και κάνει ότι γουστάρει ακόμα και μέσα στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναικός δεν υπάρχει στα κέντρα των αποφάσεων και για όλη αυτή την κατάσταση ευθύνονται αποκλειστικά οι μέτοχοί του. Εκείνοι την έφεραν σε αυτή τη κατάσταση εκείνοι πρέπει να την αλλάξουν.
Τώρα για τα αγωνιστικά τι να πω. Τα κουκιά είναι μετρημένα πλέον. Έχουμε δύο ματς που τα παίρνεις και βγαίνεις πρωταθλητής. Μπορούν τα παλικάρια; Θα το διαπιστώσουμε σε δύο εβδομάδες. Τί να πείς και σε παίκτες που έχουν 6 μήνες να πληρωθούν. Ας δώσουν ότι μπορούν όλοι σε αυτά τα δύο ματς και ότι βγεί. Τα υπόλοιπα είναι για τον κόσμο και τους μετόχους.
Υ.Γ Ας βγεί κάποιος να μας πεί τι ακριβώς έχει ο Λέτο και δεν αγωνίζεται...
Υ.Γ.1 Όπως και να έχει 18 Μαρτίου θα έχουμε τρελά γλέντια. Είναι πολλά μαζεμένα άλλωστε..
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια:

  1. vazelakia mono na mlaigeste kserete!!!!den exete omada re gia na kontrarete ti olympiakara!!!ante geia kai pali!!!!!voulwste ta stwmata kai kathiste stin akri!!!provata....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. file kai to oti sou apantaw einai poli..gia na baineis na diavazeis prasini selida prepei na se exei ponesei poli o panathinaikos k na exeis megalo koblex..provato eisai esi k to xereis..opote min daneizesai xaraktirismous dikous sas..akoma k ton pethameno panathinaiko ton tremete kai kanete oti lamogia iparxei gia na parete to prwtathlima..opote min les se mas na to voulwsoume tzanetako..

      Διαγραφή
    2. Το τσουκαλόπαιδο μας είπε πρόβατα...Χαχα..
      Κάτσε και μέτρα πόσα φύλλα σου πουλάνε καθημερινά τα οποία πας και αγοράζεις εσύ μπούφε και μετά ξανασυζητάμε ποιος είναι το πρόβατο.

      Κακό πράγμα να γεννιέσαι άνθρωπος,να μεγαλώνεις σαν γαύρος και να καταλήγεις τελικά πρόβατο.

      Τον φοβάστε όντως τον Παναθηναικό

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε