Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

H ανακούφιση της Μπαρτσελόνα και ο τρόμος της Μακάμπι

Τελείωσε λοιπόν η φάση του ΤΟΡ 16 με τον Παναθηναικό να τερματίζει στην πρώτη θέση του ομίλου του και να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Ο όμιλος του εξάστερου διασταυρωνόταν με τον όμιλο της Μπαρτσελόνα και της Μακάμπι ακριβώς όπως και πέρσι. Η μοναδική διαφορά με πέρσι όμως είναι τα σταυρώματα. Πέρσι βγαίνοντας δεύτεροι πέσαμε πάνω στην Μπαρτσελόνα, ενώ φέτος θα αντιμετωπίσουμε τη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης την Μακάμπι. Μην έχοντας καθαρίσει λοιπόν η υπόθεση πρωτιά στον όμιλο του Παναθηναικού, Μπαρτσελόνα και Μακάμπι βρίσκονταν σε αναμμένα κάρβουνα καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή ευρώπης είτε με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα. Τα περσινά χουνέρια άλλωστε και για τους δύο και ιδιαίτερα για την Μπαρτσελόνα είναι ακόμα νωπά. Η μπίλια έκατσε λοιπόν φέτος στο κίτρινο και την ομάδα του Ισραήλ. Φυσικά μόνο απογοήτευσε δημιούργησε αυτή διασταύρωση στην ομάδα του Μπλάτ αφού ξέρουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν τον Παναθηνακό τρείς φορές σε 5 ματς και μάλλον θα αρκεστούν στο να δούν από την τηλεόραση το Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Η κατήφεια και ο φόβος είναι πλέον έκδηλος στη Μακάμπι που θυμούνται ακόμα τον περσινό τελικό. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι η επανεμφάνιση των Παπαλουκά και Σχορτσιανίτη στο ΟΑΚΑ με τους οπαδούς να τους περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.
Στον αντίποδα, η Μπαρτσελόνα ένιωσε μια τεράστια ανακούφιση στο άκουσμα της πρωτιάς του Παναθηναικού στον άλλο όμιλο. Κανείς άλλωστε δεν ξεχνάει από την ομάδα της Καταλωνίας το χουνέρι που έπαθαν πέρσι από τον Παναθηναικό έχοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα έδρας. Έμειναν έξω από το Final 4 της πόλης τους και είδαν τον Παναθηναικό να σηκώνει άλλη μία ευρωκούπα. Οπότε δεν ήθελα να ρισκάρουν ξανά με τον Παναθηναικό γιατί η πρόκριση μόνο σίγουρη δεν θα ήταν. Τώρα έχουν ένα βατό αντίπαλο και αισθάνονται πιο άνετοι.
Το γεγονός είναι ότι τον Παναθηναικό δεν τον τρομάζει κανένας αντίπαλος και αυτό θα κάνουν καλά να το εμπεδώσουν στην ΤΣΚΑ. Με εσάς θα τα πούμε στα ημιτελικά. Σειρά τώρα έχει ο πελάτης!!!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε