Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ας τον ξεχάσουμε

Στην κρισιμότερη στροφή του πρωταθλήματος χάνουμε τον πιο πληθωρικό μας ποδοσφαιριστή.Μετά τη φυγή του Σισέ και του Σίλβα νομοτελειακά ο Σέμπα θα έπαιρνε το χρίσμα του ηγέτη και τα κατάφερε σε εξαιρετικό βαθμό μέχρι να σταματήσει να αγωνίζεται.

Έδεσε αμέσως με την ομάδα και είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του νταμπλ του '10.Ο Τεν Κάτε κατάφερε να τον βάλει και σε τακτικά καλούπια και να γίνει πιο ουσιαστικός.Επίσης συνεργαζόταν σχεδόν άριστα με τον μέχρι τότε καλό και σταθερό Σπυρόπουλο.

Μέχρι πέρσι ξέραμε πως ο Λέτο ήταν ένας κλασικός παίχτης γραμμής,νταμάρι 1.90,με δύναμη,φυσική κατάσταση και απαράμιλλη τεχνική. 
Φέτος διαπιστώσαμε ότι διαθέτει και άλλα χαρίσματα.Ότι μπορεί να έχει ελεύθερο ρόλο σε όλη την επιθετική γραμμή,είτε πλάγια είτε κεντρικά,και να εκτελεί σαν σέντερ-φορ.

15 γκολ,5 ασίστ σε 17 συμμετοχές φέτος.Με διαφορά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της SL μέχρι να τραυματιστεί.
Ο Λέτο δεν θα ξαναπαίξει φέτος.Δίνω πολύ λίγες πιθανότητες.Η περίπτωσή του ήταν δίκοπο μαχαίρι.
Αν έμπαινε χειρουργείο κατ' ευθείαν στα τέλη Γενάρη σίγουρα θα έμενε αρκετό καιρό εκτός,αφού σε περίπτωση εγχείρισης λέει μπορεί να φτάσει και σε 5μηνη αποχή.
Ίσως γι' αυτό να προτίμησε το ιατρικό team να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή θεωρώντας ότι έτσι θα ήταν τουλάχιστον έτοιμος για τα ματς-φωτιά.Άλλωστε και πέρσι με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα. 
Δεν ξέρω τι ευθύνες έχουν οι γιατροί μας,δεν μπορώ και να το γνωρίζω.

Υ.Γ.:Παίρνω σαν δεδομένο ότι ο παίχτης έχει πρόβλημα υγείας και όχι ότι πονάει η τσέπη του που λένε οι κακές γλώσσες.Πέρσι που έμεινε εκτός περισσότερο καιρό έπαιρνε τα χρήματά του κανονικά.







Share on Google Plus

About GATE 13

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Μάλιστα...
    3 βδομάδες είπαν οι γιατροί στην Ιταλία με συντήρηση και χωρίς επέμβαση.Εγώ βάζω 1 μήνα χονδρικά.

    Και εγώ ρωτάω τώρα το δικό μας το team επί 1,5 μήνα τι ακριβώς οδηγίες του έδινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kaneis den xerei ti egine..isws ton piesan na epistrepsei k egine i zimia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε