Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Αποκλειστικό:Σκέψεις επιστροφής του Ζέλικο τον Δεκέμβρη!!!

Την είδηση αυτή την μεταφέρουμε πρώτοι με την ευχή να γίνει πραγματικότητα. Πώς έχουν λοιπόν τα πράγματα στον μπασκετικό Παναθηναικό. Αυτές οι δύο εβδομάδες είναι πολύ κρίσιμες και συγκεκριμένα τα παιχνίδια με Ρεάλ και Καντού. Όλοι στην ομάδα είναι υπό κρίση ακόμα και ο Αργύρης Πεδουλάκης. Αν κάτι στραβώσει και ο Παναθηναικός μείνει και εκτός της επόμενης φάσης να περιμένετε μεγάλες αλλαγές. 
Η πληροφορία που αλιεύσαμε χτες από πολύ έγκυρη πηγή είναι ότι στο μυαλό της οικογένειας Γιαννακόπουλου έχει αρχίσει να ωριμάζει η ιδέα της επιστροφής του μεγάλου Ζέλικο τον Δεκέμβρη στην ομάδα καταλαβαίνοντας το λάθος που έγινε τον Ιούνιο. Αυτό το ενδεχόμενο είναι πολύ πιθανό αλλά έχει μια ιδιαιτερότητα. Αν επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς αυτό θα γίνει χωρίς τον Δημήτρη Ιτούδη αλλά με τον Αργύρη Πεδουλάκη για βοηθό του. Από ότι φαίνεται οι σχέσεις του Ιτούδη με την ΚΑΕ από το καλοκαίρι και μετά διαταράχτηκαν.
Είδωμεν λοιπόν και για οποιαδήποτε πληροφορία θα σας ενημερώσουμε άμεσα!!! Για την ώρα όλοι αύριο στο ΟΑΚΑ να βοηθήσουμε την ομάδα στο δύσκολο αυτό παιχνίδι!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Απορία 1η
    Τον Ομπράντοβιτς τον ρώτησε κανείς?
    Απορία 2η
    Τον Πεδουλάκη τον ρωτήσατε για βοηθό?

    Πολύ καλό για αληθινό, μακάρι, αλλά δεν στέκουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε είναι δύσκολη η επιστροφή όσο και αν την επιθυμούμε όλοι οι Παναθηναικοί!Εμείς αναφέραμε τις σκέψεις που υπάρχουν στην ομάδα για το καλοκαίρι και μετά!Είναι κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν και θα γίνουν μέχρι το καλοκαίρι!Κάθε φορά που έχουμε μια εξέλιξη θα την αναφέρουμε!Άλλωστε πάντα στο θέμα Ομπράντοβιτς πέφταμε μέσα σε ότι θα γινόταν..Υπομονή και θα δούμε..Προς το παρόν η ομάδα χρειάζεται στήριξη τώρα που φαίνεται ότι αρχίζει να ρολάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε