Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Έφτασε ο Μπάνγκς...Έρχεται ο Καπόνο!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες αργά το βράδυ ο Μάρκους Μπανκς. Ο έμπειρος παίκτης ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και σήμερα το πρωί θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα τεθεί στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να διαπιστώσει άμεσα τη φυσική και αγωνιστική κατάσταση του Μπανκς και αν ο παίκτης δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες, τότε ο «Άρτζι» δεν πρόκειται να χάσει χρόνο αναφορικά με τη χρησιμοποίησή του.
Άλλωστε ο ίδιος ο Μπανκς από την πρώτη στιγμή που πάτησε επί ελληνικού εδάφους, έδειξε τις... ορέξεις του, ζητώντας να πάει για προπόνηση τα μεσάνυχτα, αδιαφορώντας για την κούραση του ταξιδιού και το τζετ λαγκ.
Στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του Τζέισον Καπόνο. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στην εφημερίδα "Πράσινη" οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με την πλευρά του παίκτη συνεχίζονται και βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.
Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί διακαώς να έρθει στο "τριφύλλι". Στον Παναθηναϊκό όμως εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που έχουν στα χέρια τους, προκειμένου να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση.



Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε