Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Οι δρόμοι είναι δύο...

Δυστυχώς εγκαινιάζουμε το μπασκετικό αυτό blog μετά από μία ”σφαλιάρα” του εξάστερου στο χτεσινό παιχνίδι με τον Ίκαρο στη Γλυφάδα. Μια ήττα που σήμανε σαν καμπανάκι και δημιούργησε τριγμούς στο νέο οικοδόμημα που προσπαθεί να χτιστεί τη φετινή χρονιά. Και επειδή τα μπετά είναι ακόμα νωπά αν δεν προσέξουμε μπορεί να έχουμε κατάρρευση του οικοδομήματος πολύ νωρίς και θα είναι κρίμα για μια νέα ομάδα. Ο Παναθηναικός με δώδεκα νέους παίχτες καταλαβαίνουμε όσοι ξέρουμε από μπάσκετ ότι και καινούρια ομάδα είναι και ότι δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την ομάδα που μας προσέφερε τους αμέτρητους τίτλους την τελευταία δεκαπενταετία. 
  Οι αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι από διοίκηση μέχρι τεχνικό επιτελείο και πάικτες ήταν κοσμογονικές. Ο προυπολογισμός της ομάδας έπεσε κατά το ήμισι οπότε η ευστοχία σε 12 μεταγραφές είναι πολύ δύσκολη έως ακατόρθωτη. Κάποιοι παίκτες θα πιάσουν και κάποιοι μοιραία δεν θα αντέξουν το βάρος των έξι αστεριών και θα αποχωρήσουν. Τα σκαμπανεβάσματα του νέου Παναθηναικού θα είναι πολλά και θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι το Φλεβάρη. Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε και άμεσα από ότι φαίνεται αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Είναι φανερό ότι ο Παναθηναικός χρειάζεται ενίσχυση στο 4 και στο 1-2. Θέλει δύο ποιοτικές μεταγραφές που θα έρθουν να δέσουν στο σύνολο που προσπαθεί να φτιάξει ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ναι ο Αργύρης δεν είναι Ομπράντοβιτς, είχε όμως τα μπαλάκια να αναλάβει τον πάγκο του Παναθηναικού που την δεδομένη χρονική στιγμή είναι κάτι παραπάνω από ηλεκτρική καρέκλα υπό τη σκιά του Ομπράντοβιτς και των τόσων τίτλων. Το εγχείρημά του γίνεται ακόμα πιο δύσκολο επειδή προσπαθεί να χτίσει μια καινούρια ομάδα από την αρχή με περιορισμένο μπάτζετ. Σε αυτό το σημείο λοιπόν πρέπει να πρυτανέψει το μυαλό των φιλάθλων του Παναθηναικού. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που έχει αρχίσει ήδη την γκρίνια και δείχνει να μην πιστεύει σε αυτή τη νέα προσπάθεια του συλλόγου. Οι δρόμοι είναι δύο λοιπόν και ο ένας είναι της στήριξης και της υπομονής γιατί οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται, και ο άλλος είναι να αρχίσουμε την γκρίνια και την κριτική. Εγώ θα διαλέξω τον πρώτο περιμένοντας να δω τα αποτελέσματα. Αν αποτύχει αυτό το εγχείρημα θα είμαι ο πρώτος που θα ασκήσει κριτική αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν τον Μαιο. Εκεί κρίνονται τα πάντα στο μπάσκετ χρόνια τώρα. Και ναι πιστεύω ότι με δύο ποιοτικές προσθήκες αυτός ο Παναθηναικός μετά τις γιορτές θα είναι άλλη ομάδα. Υ.Γ.1 Μάσει και Βελίτσκοβιτς στο 4 μοίαζουν δύο πολύ καλές λύσεις για αντικαταστάτης του Άρμστρονγκ. Αρόγιο και Νίκολας ταιριάζουν γάντι σε αυτό που θέλει ο Παναθηναικός στην περιφέρεια. Υ.Γ.2 Πολύ κομβικό το επόμενο ματς με την Κίμκι καθώς με νίκη εξασφαλίζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό η πρόκριση στο ΤΟΠ 16. Μετά ακολουθεί η Ρεάλ που θα την κοντράρουμε για κάτι παραπάνω. Υ.Γ.3 Και μην ξεχνάμε όπως άλλωστε έχει πει κ ο μεγάλος αρχηγός μας.. Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Και οι χαρές που μας έχει προσφέρει αυτή η ομάδα είναι αμέτρητες!
Μεγάλος διαγωνισμός για τους φίλους του Παναθηναικού στο μπάσκετ..
Δες εδω http://trifillakia.blogspot.gr/2012/11/trifillakia_7.html
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε