Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κομβικό ματς με Κίμκι σήμερα! (21:00 ΟΑΚΑ)

Φτάσαμε λοιπόν στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Εuroleague και ο Παναθηναικός αντιμετωπίζει σε ένα πολύ δύσκολο και κομβικό ματς στο ΟΑΚΑ την κάτοχο του Eurocup Κίμκι. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 2-2 οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο σημαντικό απο βαθμολογικής άποψης είναι το αποψινό παιχνίδι. Χτες μάλιστα η Καντού έκανε ένα δώρο στον Παναθηναικό στο κυνήγι των δύο πρώτων θέσεων αφού διέσυρε τους Τούρκους με 24 πόντους διαφορά. Έτσι αν ο Παναθηναικός κερδίσει σήμερα πιάνει την Φενέρ και έχοντας τους Τούρκους στο ΟΑΚΑ περιμένει την άλλη εβδομάδα την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι καθοριστικό για την πρωτιά στον όμιλο.
Στα της ομάδας μας όμως είναι σημαντική η σημερινή νίκη για τον χαρακτήρα της ομάδας και την άνοδο της ψυχολογίας ειδικά μετά το τελευταίο στραπάτσο από τον Ίκαρο. Η ομάδα το έχουμε πει πολλές φορές είναι καινούρια και ψάχνει να βρει τα πατήματά της στο γήπεδο. Αυτό θέλει χρόνο και δεν είναι εύκολο πράγμα. Όπως εύκολο πράγμα δεν είναι να σου πιάσουν 12 μεταγραφές όταν μάλιστα δεν ψωνίζεις από το πρώτο ράφι.
Στα μεταγραφικά λοιπόν ο Πεδουλάκης χτες επιβεβαίωσε αυτό που σας είπαμε χτες ότι το βασικό στοιχείο του αντικαταστάτη του Άρμστρονγκ θα είναι το σουτ γιατί είναι φανερό ότι αυτό λείπει από την ομάδα. Η επιλογή όμως θα γίνει πολύ προσεχτικά ώστε να αποφευχθεί πάλι το λάθος που έγινε με τον Άρμστρονγκ.
Και κάτι τελευταίο για τον κόσμο. Πρέπει να πάμε όλοι μας στο γήπεδο σήμερα και να στηρίξουμε την ομάδα σε αυτό το δύσκολο ματς χωρίς γκρίνια. Τώρα μας χρειάζεται η ομάδα και όσοι γνωρίζουν από μπάσκετ ξέρουν ότι η ομάδα προιόντος του χρόνου θα γίνεται καλύτερη...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε