Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κίτσεν από εξετάσεις...Σάμερς από μικροσκόπιο! (VIDEO)

Και ενώ ο Χίλτον Άρμστρονγκ μαζεύει τις βαλίτσες του, ο έταιρος Αμερικανός ο Κίτσεν φαίνεται ότι θα πάρει μία ακόμα ευκαιρία. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δείχνει να πιστεύει στον γκαρντ για αυτό και θα περιμένει μέχρι τέλους να δει αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί. Ο Κίτσεν σύμφωνα με λεγόμενα των ανθρώπων μέσα από την ομάδα ήταν ο καλύτερος παίκτης στην προετοιμασία και έπαιξε πολύ καλά στα φιλικά παιχνίδια. Μετά τον τραυματισμό του όμως παρουσιάζεται άλλος παίκτης και για αυτό υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασής του. Δείχνει φοβισμένος και δεν παίρνει πρσπάθειες. Το γεγονός όμως ότι δεν έχει παραστάσεις από τέτοιο επίπεδο λειτουργεί για την ώρα για ελαφρυντικό.
Στο μέτωπο του τεσσαριού οι προτάσεις είναι αρκετές και μία από αυτές είναι όπως σας είπαμε και χτες ο Ντιχουάν Σάμερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει καλό τρίποντο και μια σύντομη εμπειρία πέρσι στη Σιένα. Επειδή όμως το περιθώριο λάθους είναι μικρό εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις πολύ εξονυχιστικά από το τεχνικό επιτελείο.

Απολαύστε τον Αμερικανό σε ένα ακόμα βίντεο...



Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε