Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ρε κόβετε το δούλεμα εκεί στην Παιανία;

Ο Αλαφούζος και ο Φερέιρα δυστυχώς νομίζουν ότι απευθύνονται σε πρόβατα που δεν καταλααίνουν τι γίνεται. Από τη μία έχουμε τον Αλαφούζο να μιλάει με φιλάθλους του Παναθηναικού στη Ρώμη και να λέει σε απαίτηση των φιλάθλων να διώξει τονΦερέιρα "Ξεχάστε το, δεν γίνεται καν κουβέντα. Αν θέλετε, να φύγουμε και οι δύο". Επίσης σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της Sportday οι φίλαθλοι του είπαν "Εμείς σε στηρίζουμε, αλλά δεν είναι και εικόνα ομάδας αυτή. Πρέπει να μπουν λεφτά. Δεν γίνεται να γυρίσουμε στη Λεωφόρο και να χάνουμε από τον Ολυμπιακό. Αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα και στη Λεωφόρο, ο κόσμος θα ξεσηκωθεί"
Από την άλλη έχουμε τον Φερέιρα ο οποίος ή έχει πάθει αλτσχάιμερ ή μας δουλεύει κανονικά και με το νόμο. Μίλησε με τον Αλαφούζο λέει κατά την επιστροφή από τη Ρώμη και του είπε τα εξής: «Πρώτη φορά συμβαίνει στην καριέρα μου να έχω τόσες πολλές απουσίες από τραυματισμούς», είπε ο τεχνικός των «πρασίνων» Πάντως ο Φερέιρα εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όταν επιστρέψουν οι παίκτες που λείπουν και παράλληλα αραιώσουν τα παιχνίδια, θα βελτιωθεί σημαντικά η εικόνα του Παναθηναϊκού.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε