Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Καλή Συνέχεια Ζεσουάλδο

Είναι αλήθεια πως η αλλαγή ήταν αναγκαία. Το πέρασμα του Φερέιρα από τον ΠΑΟ  ωστόσο ήταν πετυχημένο κατά το μεγαλύτερο μέρος του. Σίγουρα οι περυσινοί αποκλεισμοί από κύπελλο και Ευρώπη καθώς και οι άστοχες φετινές επιλογές σε συνδυασμό με την άθλια εικόνα δίνουν την εντύπωση πλήρους αποτυχίας. Αυτή είναι μόνο η μισή αλήθεια.
Ο Φερέιρα ήρθε στον Παναθηναϊκό σε μια εποχή που δεν λειτουργεί τίποτα. ΤΊΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. Πήρε μια διαλυμένη ομάδα και κόντεψε να πάρει ένα "σκοτωμένο" πρωτάθλημα κερδίζοντας 3 ντέρμπι και τον διορισμένο στο τηγάνι, είδαμε μετά απο καιρό καλό ποδόσφαιρο και αν δεν έσκαγε ο Λέτο- ο ΜΟΝΟΣ που μπορούσε να εμπνεύσει μετά τον Σισέ- θα έπαιρνε τον τίτλο. 'Εβγαλε νέους παίκτες και η δουλειά του θα φανεί τα επόμενα χρόνια.
Μόνο στην Ελλάδα ένας προπονητής στα 70 του μετά από τίτλους και τεράστια καριέρα μπορεί να χαρακτηριστεί άσχετος. Σε μια ομάδα που ο μόνος ρόλος που δεν του είχε ανατεθεί ήταν αυτός του φυσιοθεραπευτή. Απροστάτευτος, χωρίς λεφτά, με παράγκες και άλλα γραφικά έδειξε πως συμπεριφέρεται ένας σοβαρός προπονητής.
Στα αρνητικά του φαινόταν ότι το τελευταίο διάστημα είχε χάσει τα αποδυτήρια. Επίσης είχε θέσει μικρούς στόχους σε ένα πρωτάθλημα που η μόνη ομάδα με καλύτερο ρόστερ είναι ο ακατανόμαστος. Πάντως ήταν πάντα κύριος, ποτέ δεν πρόδωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και αυτό φάνηκε και στο τέλος όπου έφυγε χαρίζοντας μεγάλο μέρος του συμβολαίου του παρά τα όσα έλεγαν οι γνωστοί αντιπαναθηναικοί. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΌΛΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. 
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

Υ Γ. Καλός ο Ρότσα αλλά προπονητής για πολλά δεν είναι. Από το να ψάχνουμε εκ νέου το καλοκαίρι γιατί δεν δίνετε την ομάδα σε κάποιον νέο, φιλόδοξο και Παναθηναϊκό τη στιγμή που φέτος δεν κυνηγάμε κάτι ιδιαίτερο  και θα έχει καλό χρόνο προσαρμογής μπροστά του; Τον Βαζέχα ας πούμε...



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε