Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

''Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας΄΄

Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε στην κάμερα του www.prasinanea.gr και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δέχτηκε δύο γκολ που μπορούσε να αποφύγει και αυτό του στοίχισε την εύκολη ήττα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα:

Ο Παναθηναϊκός άρχισε καλά το παιχνίδι, όμως μετά το γκολ που δέχτηκε, η ομάδα κατέρρευσε. Τι εξήγηση έχεις να δώσεις για αυτό;

Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ ενώ είχαμε αρχίσει πολύ δυνατά. Πιστεύω πως αυτό έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας. Μετά δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ από άτυχο τρόπο και μετά ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και αυτό φάνηκε.

Μαθηματικά ο Παναθηναϊκός διατηρεί ελπίδες για την πρόκριση. Εσείς στα αποδυτήρια τι λέτε για αυτό;

Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε και να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό πάνω απ' όλα και να πάρει ο Παναθηναϊκός το καλύτερο δυνατό απ' αυτά τα παιχνίδια.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό; Σε ποιους τομείς μπορούμε να δούμε βελτίωση;

Όπως λέμε, η ομάδα τώρα χτίζεται, είναι καινούργια. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, έχουμε πολλά μειονεκτήματα, έχουμε και αρκετά πλεονεκτήματα και πρέπει να τα βγάλουμε στο γήπεδο.

Τώρα παίζετε στην Κέρκυρα. Η πίεση στην ομάδα αυξάνεται, όσο έρχονται αρνητικά αποτελέσματα. Τι εικόνα θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός;

Στην Ελλάδα έχουμε μείνει πίσω και είναι ένα ματς που πρέπει να το νικήσουμε. Πρέπει να βρούμε τα πατήματα μας για να ανεβούμε βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε