Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Εξάστερος ο Μπάνγκς!!!

Σε συμφωνία με τον Μάρκους Μπανκς ήρθε ο Παναθηναϊκός σήμερα. Πρόκειται για 31χρονο Αμερικανό γκαρντ με ύψος 1.88, ο οποίος και θα πλαισιώσει τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Ρόκο Λένι Ούκιτς. Να σημειωθεί ότι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ντέργουιν Κίτσεν θα παραμείνει στο «πράσινο» ρόστερ και θα χρησιμοποιείται μόνο στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.
Ο Μπανκς είναι «καθαρός» πλέι μέικερ, καλός αμυντικός και χειριστής της μπάλας, ωστόσο δεν φημίζεται ιδιαίτερα για το καλό του σουτ. Διαθέτει πάντως αρκετή πείρα καθώς έχει φορέσει τη φανέλα έξι ομάδων του ΝΒΑ και συγκεκριμένα των (κατά σειρά) Μπόστον Σέλτικς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Φοίνιξ Σανς, Μαϊάμι Χιτ, Τόρντο Ράπτοτς, Νιου Ορλιν Χόρνετς.
Βεβαίως τελευταία ομάδα υπήρξε το Αιντάχο Σταμπίντ στο NBDL, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι το 2003 έγινε ντραφτ από τους Μέμφις Γκρίζλις. Ο Μπανκς έχει εμπλακεί αρκετές φορές σε multi-trade, ένα εκ των οποίων το 2008 όταν βρισκόταν στο Φοίνιξ και δόθηκε (μαζί με τον Σον Μάριον) στο Μαϊμάι για... χάρη του Σακίλ Ο' Νιλ.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε