Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τέλος επιτέλους ο Άρμστρονγκ!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Παναθηναικό σε λίγες μέρες ο Χίλτον Άρμστρονγκ. Ο φιλότιμος Αμερικανός δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Παναθηναικού και του προπονητή του και έτσι έχει αρχίσει η ανεύρεση του αντικαταστάτη του. Η επόμενη μεταγραφή του εξάστερου θα αφορά τεσσάρι και όχι γκάρντ. Μάλιστα το τεσσάρι αυτό θα είναι αθλητικό και με ευχέρεια στο μακρινό σουτ. Οπότε περιπτώσεις τύπου Μάσει εγκαταλείπονται. Οι επιλογές και τα χρήματα είναι περιορισμένα οπότε περιθώριο νέου λάθους δεν υπάρχει και το ξέρουν καλά στο προπονητικό επιτελείο.
 Για να επιστρέψουμε στον Άρμστρονγκ αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα. Μάλιστα τα έδινε όλα στις προπονήσεις και πήγαινε και νωρίτερα. Ήθελε κ αυτός να κάνει κάτι παραπάνω για να μπορέσει να προσαρμοστεί. Από εκεί και πέρα, όμως, μετά την απόκτηση του Λάσμε ο χρόνος που περίσσευε για τον Αρμστρονγκ ήταν ελάχιστος και ασφαλώς καλύπτεται από τον Τσαρτσαρή ή τον Σκορδίλη. 
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε