Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Χαιρετούν τρείς τον Γενάρη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sentragoal τρείς αποχωρήσεις θα έχουμε από την Παιανία τον Γενάρη.

Μόνο εάν έρθουν τα πάνω-κάτω θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Παναθηναϊκό μετά τον Γενάρη ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Αντώνης Πετρόπουλος. Οι περιπτώσεις τους βεβαίως είναι διαφορετικές, εντούτοις, ο κοινός παρανομαστής δεν αλλάζει.
Διότι πρέπει να θεωρείται ειλημμένη η απόφαση της διοίκησης των "πράσινων" αφενός μεν να αναζητήσει την καλύτερη δυνατή φόρμουλα για να "σπάσει" το συμβόλαιο με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό (που παρεμπιπτόντως στοιχίζει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μαζί με την Εφορία 1,5 εκατ. ευρώ), αφετέρου δε να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο Ελληνας στράικερ, άλλωστε, έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι την τελευταία ημέρα του Δεκέμβρη κατά συνέπεια θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πιθανότατα στο εξωτερικό (υπάρχει ενδιαφέρον από Γερμανία), σε αντίθεση με τον "Μπουμ" που έχει συμβόλαιο έως το 2014.
Στην περίπτωση του Γάλλου η επιρρέπειά του στους τραυματισμούς σε συνδυασμό με τις δυσανάλογες με την εποχή και τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου αποδοχές του, καθιστούν ως πιθανότερη μία λύση "α λα Κατσουράνη".
Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, όπως αναφέρει η εφημερίδα το "Derby", αποκάλυψε στους συμπαίκτες του ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την διοίκηση, τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζερ του, για λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.
Στην έξοδο και ο Λέτο
Στο μεταξύ, στην έξοδο από την Παιανία φαίνεται ότι είναι και ο Σεμπάστιαν Λέτο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Derby». Πιο συγκεκριμένα, οι συζητήσεις ανάμεσα στον Αργεντινό και τους «πράσινους», ξεκίνησαν στο διάστημα που ο Λέτο βρέθηκε για ένα μήνα στην Αθήνα για την αποθεραπεία του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Στον Λέτο προτάθηκε να υπογράψει το νέο διακανονισμό για τα οφειλόμενα και παρότι αρχικά αρνήθηκε στη συνέχεια δέχθηκε να συμφωνήσει ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ.
Εκείνος ήταν αντίθετος με την πρόταση που του έγινε για μείωση των ετήσιων αποδοχών του, ούτε να επεκταθεί για ένα χρόνο η διάρκεια του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2014, δέχθηκε.
Το συμβόλαιο του φθάνει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ και θα εισπράξει το συγκεκριμένο ποσό παρότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί καθόλου.
Πλέον ο Λέτο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και πιστεύει ότι θα επανέλθει στην ενεργό δράση πανέτοιμος ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε