Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πανάθα μου η Ρώμη σου ανήκει!!!

2,5 χρόνια πίσω αν γυρίσουμε θα πάμε στη βραδιά που ο Παναθηναικός μεγαλούργησε στη Ρώμη επικρατώντας της Ρόμα με 3-2 και αποκλείοντάς την από τη συνέχεια του Europa League. Οι σκόρερ για την ομάδα μας τότε ήταν ο τεράστιος Τζιμπρίλαρος (2) και ο Σωτήρης Νίνης. Σήμερα ο Παναθηναικός αλλαγμένος σχεδόν στο 100% θα αντιμετωπίσει την άλλη ομάδα της αιώνιας πόλης την Λάτσιο. Μια ομάδα που έχει προοδεύσει τα 2 τελευταία χρόνια αλλά που σε καμία περίπτωση δεν φοβίζει. Αν δε ο Παναθηναικός ήταν σε καλύτερη οικονομική κατάσταση δεν θα είχαμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Αλλά ακόμα κ έτσι εν εμφανιστεί ο γνωστός Παναθηναικός της ευρώπης έχουμε ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα καθώς η Λάτσιο δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση ενώ την Κυριακή παίζει με τη Ρόμα. Για να δούμε λοιπόν αν ο Ζεσουάλντο και οι παίκτες του προσθέσουν άλλη μία ξεχωριστή ευρωπαική βραδιά για τον μοναδικό πρέσβη της Ελλάδας!
Η εντεκάδα του ματς είναι: Καρνέζης Βύντρα Βελάσκεζ Σειταρίδης Σπυρόπουλος Βιτόλο Ζέκα Χουχούμης Χριστοδουλόπουλος Κουίνσι Τοτσέ.

Ας θυμηθούμε τα γκολ από το ματς με τη Ρόμα



Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε