Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δύο άσχετοι βυθίζουν τον Παναθηναικό!

Η κατάσταση στον Παναθηναικό δυστυχώς είναι χειρότερη μέρα με την ημέρα και παιχνίδι με τον παιχνίδι. Ο Παναθηναικός σαν ομάδα απλά δεν υπάρχει και το μόνο που τον θυμίζει είναι οι φανέλες με το τριφύλλι στο στήθος. Χτες ο Παναθηναικός με την Κέρκυρα σε 90 λεπτά αγώνα δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία και δεν μπόρεσε να αλλάξει πάνω από μία πάσα. Παρόλα αυτά ο Φερέιρα είπε ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το μόνο που μας έλειψε για να κερδίσουμε ήταν το γκολ. Μα πως να βάλουμε γκολ κύριε Φερέιρα όταν παρουσιάζετε μιαομάδα ασύνδετη και αδούλευτη που δεν μπορεί καν να δημιουργήσει;
Νομίζω ότι βρίσκεστε σε κάποιο άλλο πλανήτη και δεν έχετε καταλάβει σε ποια ομάδα προπονητής είστε. Όσο και να έχει μειωθεί η ποιότητα του ρόστερ δεν μπορεί να είναι χειρότερο από τις υπόλοιπες 14 ομάδες του πρωταθλήματος. Μου επικαλείστε τους τραυματισμούς και την κούραση. Ποια κούραση μου λέτε; Δηλαδή εσείς θέλετε να παίζετε 1 ματς το μήνα για να μπορέσετε να φτιάξετε 1 φάση σε ολόκληρο το παιχνίδι; Έχετε αφήσει 15 βαθμούς τον Παναθηναικό από την κορυφή και 4 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αποτύχατε σε όλες τις μεταγραφές του καλοκαιριού και ενώ σας είχαν δώσει τον απόλυτο έλεγχο. Τώρα καταλαβαίνω γιατί σας έστειλαν από τη Μάλαγα. Ακριβώς την ίδια εικόνα παρουσιάζε και εκείνη η ομάδα με ρόστερ που δεν το δικαιολογούσε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να πάρετε την πρώτη πτήση για Πορτογαλία και να μας αδειάσετε τη γωνιά να βρούμε και εμείς τον δρόμο μας σαν ομάδα.
Ο ένας φταίχτης είναι ο Φερέιρα γιατί ο άλλος είναι ο Αλαφούζος. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι παντελώς άσχετος από ποδόσφαιρο και το αποδεικνύει καθημερινά. Η εμμονή του να κρατήσει τον Φερέιρα όταν εδώ και μήνες του λένε όλοι να τον διώξει μας έχει οδηγήσει στο σημείο που είμαστε. Προτίμησε να φάει παιδιά του Παναθηναικού όπως ο Καραγκούνης και να διώξει τον πιο έμπειρο παίκτη μας όπως ο Κατσουράνης για να κάνει το χατίρι σε έναν άσχετο και επικίνδυνο προπονητή. Ξυπνήστε κύριε Αλαφούζο όσο είναι καιρός και διώξτε τον Φερέιρα γιατί ο κόσμος βράζει και θα αρχίσει να παίρνει και εσάς η μπάλα και θα το διαπιστώσετε στις εκλογές της συμμαχίας. 
Ο Παναθηναικός έπιασε πάτο. Δεν είναι εμφανίσεις που αρμόζουν σε αυτή την ομάδα και πρέπει να το αλλάξετε. Και αντί να διώχνετε τους λάθος παίκτες φροντίστε να διώξετε Βύντρα και Σπυρόπουλο γιατί είναι επικίνδυνοι για την ομάδα. Ή μήπως επειδή είναι παίκτες που τους έφερε ο Τζίγκερ δεν έχετε το δικαίωμα να τους διώξετε; Ο κόσμος δεν είναι χαζός και βλέπει και ξέρετε  πολύ καλά και εσείς και ο Τζίγκερ τι δύναμη έχει. Το πράσινο ποτάμι δεν σταματιέται. Για τους λοιπούς αμέτοχους δεν έχω να πω τίποτα. Για μένα είναι τελειωμένοι και αλεξιπτωτιστές. Τώρα χρειάζεται την βοήθειά τους αλλά αυτοί είναι εξαφανισμένοι. Ντροπή σας κύριοι!!!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε