Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Μπάτλερ και Μπάνγκς!


Σε ανοικτή επικοινωνία με τον Ρασουάλ Μπάτλερ βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Πράσινη».
Άπαντες στο «τριφύλλι», εμφανίζονται αποφασισμένοι να αντιδράσουν σε όλα τα επίπεδα και να επαναφέρουν την… τάξη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει αποφασίσει πώς ο Χίλτον Άρμστρονγκ θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Και αυτό φάνηκε και από την απουσία του Αμερικάνου σέντερ από την δωδεκάδα στους δύο τελευταίους αγώνες. Ο Άρμστρονγκ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Παναθηναϊκού με τον Έλληνα προπονητή να μην μπορεί να περιμένει άλλο.
Ήδη το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» έχει κάνει τις πρώτες του κινήσεις! Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και το δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Πράσινη» στην κορυφή της λίστας του Πεδουλάκη βρίσκεται ο Ρασουάλ Μπάτλερ (33 χρ, 2.01).
Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη με 10ετή παρουσία στον... μαγικό κόσμο του NBA, με μέσο όρο πόντων 8,2! Ψηλά στη λίστα του τεχνικού του Παναθηναϊκού βρίσκεται και ο Μάρκους Μπανγκς (30 χρ, 1.88).


Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε