Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Kόντρα σε όλους και σε όλα! (21:00 NOVA 3)

Είναι κάποιες φορές που όσο και να προσπαθείς δεν σε θέλει καθόλου. Κάτι ανάλογο συμβαίνει στον μπασκετικό Παναθηναικό ενόψει μάλιστα του κρίσιμου σημερινού παιχνιδιού με την Καντού στην Ιταλία. Ο Παναθηναικός στην κυριολεξία θα αγωνιστεί μισός απέναντι στους Ιταλούς κάτι που δυσκολεύει αφάνταστα την προσπάθεια για νίκη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πολλούς γρίφους να λύσει σήμερα όσον αφορά ποιους παίκτες θα παρατάξει και τι συστήματα θα εμφανίσει. Ο Παναθηναικός θα παίξει με ψηλούς τον Λάσμε και τον έτοιμο για αποχώρηση Άρμστρονγκ. Το μοναδικό του τεσσάρι θα είναι ο ερχόμενος από τραυματισμό Κώστας Τσαρτσαρής ενώ δεν ξέρει αν μπορεί να υπολογίζει τον επίσης προερχόμενο από θλάση Ούκιτς. Στην αποστολή θα συμμετάσχει για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθείς αλλά και ανέτοιμος ακόμα Μπάνκς με στόχο να βοηθήσει την περιφεριακή γραμμή της ομάδας και να δώσει πολύτιμο χρόνο στον Δημήτρη Διαμαντίδη.
Με νίκη λοιπόν ο Παναθηναικός σήμερα ουσιαστικά προκρίνεται στην επόμενη φάση ενώ με ήττα δεν χάνεται κιόλας αφού ίσως του αρκέσει και μία νίκη στο ΟΑΚΑ για να προκριθεί. Αν κερδίσει και τα δύο του παιχνίδιο στο κλειστό είναι σίγουρα στην επόμενη φάση.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε