Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Αποκλειστικό: Αυτοί οι δύο παίζουν για 4! (VIDEO)

Οι εξελίξεις τρέχουν και εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε άμεσα! Δύο στόχοι είναι για τη  συγκεκριμένη θέση και ο Παναθηναικός φουλάρει για να συμφωνήσει με τον ένα εκ των δύο. Σας αποκαλύπτουμε πρώτοι λοιπόν το όνομα του ενός και την εθνικότητα του δεύτερου. Ο ένας λοιπόν είναι ο 30χρονος Λιθουανός Mindaugas Katelynas που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στη Λιέτουβος Ρίτας. Έχει ύψος 2,06 και έχει 35% στα τρίποντα. Ο έτερος υποψήφιος αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι είναι Αμερικάνός και μόλις έχουμε επιπλέον λεπτομέρειες θα τις αναφέρουμε. Πάρτε μια γεύση από τον Λιθουανό και τα υπόλοιπα σε λίγο στην ανοικτή συζήτηση!


Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 σχόλια:

  1. για τον λιθουανό ούτε καν....δεν κάνει.....ο μοναδικός παίχτης ξένος που θα έκανε γι αυτή την θέση είναι ο νάχμπαρ......αλλιώς ο λουκάς!μακρια απο τον αναπληρωματικό της λιετουβος ρίτας!


    κιτσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o sportdog padws leei oti exei teleiwsei h metagrafh tou 3enou, kai apomenoun mono leptomereies gia na anakoinw8ei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΣΙΚΑ Ο ΠΑΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ 4ΑΡΙ ΜΕ ΕΦΕΣΗ ΣΤΟ 3ΠΟΝΤΟ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 3ΠΟΝΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντως ο λιθουανός δεν είναι για τον παναθηναικό....και μν σας ξεγελάει το ποσοστό του....είναι μέτριος σουτέρ......είπαμε παίχτης ξένος με πολύ καλό τρίποντο και ποιότητα...είναι ο νάχμπαρ....αλλα δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό!

    ΥΓ:ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΟΝΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΆ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΑΥΡΟς ΝΑ ΔΩ ΠΩς ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΤ!
    ΥΓ2:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΝ ΕΧΕΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ!

    ΚΙΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. paidia o paiktis einai kata megali pithanotita o CARTER JOSHUA. mont

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kalos einai o carter;;; pes kati den ton kseroyn oloi.

      Διαγραφή
    2. Na anakoinothei prota min exoume kamia astoxia kai meta tha poume...
      mont

      Διαγραφή
    3. Αν εννοειτε αυτον της Σπαρτακ αυτος ειναι 2-3 ρε παιδια...καραβανι μισθοφορων ο προεδρος...προβλεπεται μεγαλη φαπα στους τελικους...και ακομα πιο σπασμωδικες κινησεις μετα..

      Διαγραφή
  6. ama erthei(kai pisei) tha nauagisei tou fotsi gia to kalokairi h tha fygei o gist????? Protimw padws fotsi-gist

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. paidia kata ti gnwmi mou oute o carter oute o li8ouanos einai paixtes epipedou panathinaikou....ektos bebaia k an dn ennoeitai ton carter ths spartak agias petroupolis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re paidia MESA MAIOU eimaste ti perimenete ton jordan?! ELEOS kai o curry kai o li8ouanos einai gia na dwsoun boh8eies gia 1 mhna oxi gia 1 xrono!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε