Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Μεταγραφές και αποδεσμεύσεις ?

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη !!Λοιπόν διαβάζω πολλά και θα επέμβω θα πω αυτά που εγώ ξέρω και θα με κρίνετε όλοι το καλοκαίρι.....!!!
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Υποθέσεις:
Μαυροκεφαλίδης:Πολύ καλός παίκτης και σκόρερ θα προσθέσει δύναμη στη θέση 4 αλλά αν μου λέγανε να διαλέξω Φώτση Γκίστ και Μαυροκεφαλίδη για δίδυμο θα διάλεγα Γκίστ Φώτση!
Υπάρχει περίπτωση να έρθει η όχι:Λοιπόν ακούγετε έντονα ότι ο Πάο τον θέλει για να κάνει δίδυμο με Φώτση ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει ότι αν έρθει Ελλάδα το πρώτο λόγο τον έχει ο ΟΣΦΠ θα έχουμε μονομαχία το καλοκαίρι τον δύο ομάδων......
Γνώμη μου:Προτιμώ Γκίστ και Φώτση 
Ντόρσευ:Για μένα ο ιδανικός ψηλός απο πέρσι που τον είδα που έπαιζε στο γαύρο έλεγα από μέσα μου ότι είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε στους ψηλούς!Θα προσφέρει αμυντικά και παίζει πολύ καλό πικ εν ρόλ!
Υπάρχει περίπτωση να έρθει η όχι:Χμμ πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα το κυνηγήσει αλλά από δικές μου πληροφορίες έχω ακούσει ότι έκλεισε στην Φενέρ (του ΝΤΟΥΝΤΑ)όπου θα προσπαθήσει να πάρει πακέτο ΤΟΝ ΑΗΔΙΑ (ΣΠΑΝΟΥΛΗ) και τον Χάινς!Όμως εδώ υπάρχει πρόβλημα Ντόρσευ και αηδίας δεν πάνε μαζί!Πιθανότητες αν δεν ισχύουν οι πληροφορίες από Τουρκίας μεριάς ο Ντόρσευ τότε θα έρθει στο ΠΑΟ!
Γνώμη μου:Μακάρι να έρθει!!!Τον θεωρώ πολύ καλό ψηλό!!!!
Μπουρούσης:Επιθετικά σχίζει αμυντικά όχι τόσο!Βέβαια κακά τα ψέματα όλοι θα το θέλαμε στο ΠΑΟ το μόνο κακό που έχει είναι ότι είναι λούζερ σε όσες ομάδες πήγε μόνος του έπαιζε και δε κατάφερε τίποτα!Μην ακούω ότι είναι ΟΣΦΠ ο Γιάννης είναι ΑΕΚΤΖΗΣ και μάλιστα το υπογράφω..
Υπάρχει περίπτωση να έρθει η όχι:Δέν αποκλείω τίποτα αλλά δύσκολο πρέπει ο πρόεδρος να κάνει την υπέρβαση γιατί κάτω του 1 εκ..ευρώ δεν έρχεται !!!
Γνώμη μου:Όλοι θα το θέλαμε στο ΠΑΟ αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ ΝΤΟΡΣΕΥ!!!
Φώτσης:Εντάξη εδώ δεν θα πώ πολλά Ηγέτης τέλος!
Υπάρχει περίπτωση να έρθει η όχι:100 ΤΗΣ 100 εκτός απροόπτου!

Αποδεσμέυσεις
Όλες οι απόψεις για αποδεσμεύσεις βγαίνουν με δικά μου κριτήρια
-ΚΙΤΣΕΝ
-ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ
-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΑΝΕΙΚΟΣ)
-ΜΠΑΝΚΣ
-ΛΑΣΜΕ (σε περίπτωση που έρθει πρόταση από ΝΒΑ)
-ΓΚΙΣΤ(σε περίπτωση που πάρουμε Μαυροκεφαλίδη)


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

26 σχόλια:

  1. HΛΙΑ ΤΙ ΜΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΣΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ΟΤΙ Ο ΓΚΙΣΤ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα γράψω την δικιά μου γνώμη για την ομάδα του χρόνου αλλά και για αυτά που έχω ακούσει αριστερά δεξιά.
    Αρχικά, όπως είπε και ο πρόεδρος το μπάτζετ θα ανέβει,πόσο όμως κανείς δν ξέρει..τι πιστεύω εγώ?θα ανέβει πολύ,ο λόγος στο ΥΓ1.

    Πάμε λοιπόν να δούμε την ομάδα για του χρόνου.

    ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑς ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ(ασχετα απο το ποιος θα μεινει η θα φυγει αυτο θα το δούμε στην συνέχεια)

    ΝΟ1 ΣΤΟΧΟΣ :ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ
    ΝΟ2:ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΗΣ(δεν ειναι στοχος,ειναι παιχτης μας αλλα τελος πάντων)
    ΝΟ3:ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
    ΝΟ4:ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ
    ΝΟ5:ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ
    ΝΟ6:ΠΑΠΠΑΣ
    ΝΟ7:ΑΝΤΕΚΟΥΜΠΟ
    ΝΟ8:ΝΤΟΡΣΕΥ
    ΝΟ9:ΗΙΝΕS(ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΧΕΙ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ:
    1)ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ(Θα δεχθει γενναια μείωση αποδοχως για το καλό της ομάδας,της τάξης των 500 χιλιαδων ευρώ.
    2)Ουκιτς(θα του προταθεί μείωση αποδοχών,θυμίζω οτι αμοίβεται με 800.000 ευρώ,αν δν δεχθεί δυσκολα θα παραμείνει και εδώ καπου κολλαει η περίπτωση του ζήση...που μπορεί να υπογράψει με ένα ποσό κοντά στις 500 χιλιαδες.
    3)Μπανκς: Εχει χαιρετήσει ήδη,ωστόσο και εδω για αντικαταστάτης του πέζει του ζήση, αρκει να έχουμε την 1η αυξηση του μπάτζετ.
    4)Ξανθόπουλος:Το καλοκαίρι θα μας αφήσει και θεωρείται δεδομένο οτι θα αντικατασταθει με έλληνα ελπιδοφόρο,1ο φαβορι:Παππας
    5)CURRY:Θα δείξει
    6)Μπράμος:Αμετακίνητος,ίσως γίνει επέκταση συμβολαίου
    7)Ματσιούλις:Ο παναθηναικός τον θέλει,λογικά θα μείνει,αν όχι 1η εναλλακτική Γιανκοβιτς
    8)Γιαννόπουλος:θα δοθεί δανεικός σίγουρα,και θα αντικασταθεί με ρολίστα ξένο με χαμηλό συμβόλαιο.
    9)Τσαρτσαρής:Σταματάει και θα αντικατασταθεί όλοι ξέρουμε απο ποιόν.
    10)Γκίστ:έχει οψιόν και θα ενεργοποιηθεί σιγουρα.
    11)Λασμε:Η πιο δύσκολη περιπτωση του καλοκαιριού,αμείβεται κατω απο 500.000 λογικα και με το δίκιο του θα ζητήσει πάνω απο 600.000,ο κύκλος του ΝΒΑ έχει κλείσει γι αυτόν+ το γεγονός οτι έχει πατήσει τα 30+ οτι στον παναθηναικο κυρίως λογω του 3D αναγεννήθηκε,ετσι πιστεύω θα μείνει.Προσοχή αν στους απέναντι δν μείνει ο HINES,πολύ πιθανόν να κοιτάξουν την περίπτωσή του που θα έχουν και αρκετό περιθώριο στο μπάτζετ τους αφου θα τους χαιρετήσουν 2-3 παιχτες το καλοκαίρι!Ετσι λοιπόν αν δεν μείνει ο Λασμε τότε ο παναθηναικός θα κινηθει θα παίχτη ιδιου στύλ, με 1ο φαβορί τον ΝΤΟΡΣΕΥ.
    12)BIG SOFO:Eχει απογοητεύσει τους πάντες σε περίπτωση που σκάσει πρόταση πολύ πιθανόν να φύγει(ασχετα αν διαψευστηκε τώρα που η ομάδα έχει υποχρεώσεις) ετσι λοιπόν με μία υπερβαση της ταξης των 300.000-400.000 περνεις τον μπουρούση εκει,που θέλει σας τρελός να έρθει.
    13)Σκορδίλης:Θα αποχωρήσει σίγουρα,ωστόσο οπως αποφάσισαν στην ομάδα την νέα χρονια θέλουν 3 ψηλους κλάσης να μπορουν,να βοηθήσουν ανα πάσα στιγμή,εδώ ίσως κολλάει του μαυροκεφαλίδη,ο οποίος στην ρωσία έπερνε 600.000.με 500.000 νομίζω οτι έρχεται πετώντας,ωστόσο το καλοκαίρι θα τον προσεγγισουν και οι απένταντι για αντικαταστατη του Αντιτς....θα είναι όμως ελεύθερος το καλοκαίρι ο Λουκάς?
    Η περίπτωση του ΗΙΝES είναι ασχετη συμβολαίων και παιχτών και αποσκοπεί σε 2 λόγους:1ον το κάζο που θα είναι τεράστιο και 2ον)την συμφιλίωση με τον γνωστό σέρβο μάναντζερ.
    ΥΓ1:Εγραψα πάνω για αύξηση στο μπάτζετ.Αυτη η αύξηση θα έρθει απο 2 μεριές:1η μερια :ΤΣΕΠΗ ΜΗΤΣΟΥ,2η μεριά ΤΣΕΠΗ ΚΙΝΕΖΩΝ.....ο παναθηναικός θα πάρει παίχτη κινέζο μόνο για ευρωλίγκα αλλα θα έχει και χορηγο κινέζικη εταιρία την νεα χρονια!
    ΥΓ2:Κακώς τα συζητάμε όλα αυτά σε περιόδο που δεν έχουμε μπει καν σε ρυθμούς play off, την στιγμή που πιστεύουμε και πολύ σ αυτη την ομάδα
    ΥΓ3:Η υπόθεση Μαυροκεφαλίδη δουλεύεται για τώρα και ειναι σιγουρο, οι διαψευσεις γίνονται για άλλους λόγους,το συμβόλαιο που του προτείνεται είναι 50.000 ευρώ για 1 μήνα....και θα έχει η ομαδα οψιόν ανανέωσης για 2 χρόνια.
    ΥΓ4:Ο κάρυ πιστεύω θα βοηθήσει, είδα καποια παιχνίδια απο τα φετινά play off στην ουκρανία και ήταν εντυπωσιακός και μαλιστα το επίπεδο είναι υψηλό και εκει...με παίχτες πολύ γνωστούς.

    Καληνύχτα και συγνώμη αν κούρασα!:


    Κιτσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΚΙΤΣΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΕΙΠΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ..ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ..ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΟΘ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΣ SITE! (ΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ..ΧΙ ΧΙ)

      Διαγραφή
    2. Γιονας13 εννοεις οτι το μπλογκ θα ανανεωθει η οτι θα γινει ενα κανονικο σαιτ?

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΑΙΤ ΦΙΛΕ ΓΙΟΝΑΣ!ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
    4. Φιλε ο Χαινς αποκλειεται να ερθει(κατά την γνώμη μου) εκτός και άμα του κάνει καμία σούπεε πρόταση ο πρόεδρος να πλησιάζει το μύριο..επισης εχεις βαλει στοχους 8 παικτες και απο την φετινη ομαδα το πολυ(απο την δωδεκαδα) τρεις-τέσσερις παιχτες

      Γιονας13

      Διαγραφή
  3. Παππάς και Γιάνκοβιτς πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες μεταγραφές, να έρθουν σε μας το καλοκαίρι. Μην τους χαρίσουμε στους γαύρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν ένα σωρό ταλαντούχοι παίχτες, και γκαρντς και ψηλοί, σε τόσες ομάδες στην Ευρώπη. Μόνο πχ την Κάχα να πιάσεις, βλέπεις Κουκ, Ερτελ, Κοζερ, Μπιελιτσα, Λάμπε, όλοι πολύ καλοί που θα μπορούσαν να μας απασχολήσουν το καλοκαίρι. Αλλά και άλλες ομάδες να δεις, ακόμα και τις γερμανικές (για πιο φτηνές επιλογές) ή ομάδες του Eurocup (βλεπε Ρίγα που είχε αρκετούς αξιόλογους), υπάρχει πολύ υλικό και μάλιστα σε χαμηλές σχετικά τιμές. Ελπίζω το τημ της ομάδας να μην κολλάει μόνο σε γνωστές -και ξεπερασμένες κατα τη γνωμη μου- επιλογες οπως Ζηση και Μπουρούση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ... Ο ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΚΕΝΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ. ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΦΕΝΕΡ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ. ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ. ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΠΑΝΕ ΝΒΑ , Ο ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΑΙΝΣ ΠΑΝΕ ΦΕΝΕΡ. Ο ΠΑΟΥΕΛ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΤΣ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ισχύουν αυτά που λες φίλε μου για Παππά και Πεδουλάκη, τότε καλύτερα να φύγει ο Πεδουλάκης παρά να χάσουμε τον πιο ελπιδοφόρο Έλληνα σκόρερ και να τον βλέπουμε για 10+ χρόνια στους απέναντι... Ελπίζω να είναι απλά υπερβολές και να μην ισχύουν.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ..ΤΟ ΧΩ ΠΕΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ..ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΝ Κ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

      Διαγραφή
    3. Γιονας13...Φιλε "12:25" ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ. Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΒΑ, Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΓΛΑΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΝΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΦΕΝΕΡ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΛΟΥΚΑΣ,ΜΑΝΤΑΖΑΡΗΣ,ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

      Διαγραφή
    4. ΠΡΟΣ ΓΙΟΝΑΣ13: ΑΔΕΡΦΕ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΣΤΗ ΦΕΝΕΡ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΝΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΦΕΝΕΡ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΧΑΙΝΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΤΣΣΚΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΒΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΑ ΝΤΡΑΦΤ. ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΛΟΥΚΑ, ΜΑΝΤΖΑΡΗ , ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ. ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΑΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΞΩ. ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΡΥΘΜΟ. Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΡΟΛΙΣΤΑΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΤΟ ΧΩ ΠΕΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ , ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ. ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΥΣΑΕΙ!!!!

      Διαγραφή
    5. Ο ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ..ΒΓΑΛΤΟΝ.
      ΦΙΛΕ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΧΑΙΝΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ..Ο ΣΠΑΝΟΛΥΗΣ 2,5ΕΚΑΤ.ΒΓΑΖΕΙ..ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?????????????? ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ..
      .ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΛΑΙΒ SPORTSHERO.GR ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΑΡΗΣ ΤΩΝ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ-ΒΕΖΕΝΚΟΦ(ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΥΤΟΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ)-ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟ-ΨΕΥΤΟΓΚΑ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΕΤΡΑΔΑ-ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ,ΓΙΑΝΝΙΚΟ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ..ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 13:30 ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ..ΑΠΛΩΣ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

      ΓΙΟΝΑΣ13

      Διαγραφή
  6. tha mas enimerosi kapoiosapo ta paidia tou site an kinoumaste gia 4ari ???psakste to ligo giati an isxiei apoktame safes provadisma gia tous telikous...iparxei periptosi fotsi an apokleistei i mavrokefalidh...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΙ..ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..Ο ΦΩΤΣΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΙΕΝΑ ΣΤΙΣ 4 ΝΙΚΕΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ!Ο ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ..

      Διαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΣΣΑΡΙ.ΑΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Σ.Ε.Φ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΗΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ.ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΝΤΩΝΑΡΟ ΜΕ ΓΚΙΣΤ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποτε θα γινει ανοιχτη συζητηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ANOIXTH SΥΖΗΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑ..ΑΡΧΙΚΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΙ..ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ..ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ!!!!ΟΛΗ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ(ΠΟΥ ΕΝΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ Η ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΛΥΤΕΡΑ), ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ, ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΛΑΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΜΑΛΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ..ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ..2 ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ 5 ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ 2 ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΚΑΙ 5 ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ..ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 15 ΜΑΤΣ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑΣ..ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΑΤΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ..ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ..ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΜΩΝΟΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΝΝΟΩ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΦΩΤΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ..ΚΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ..ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ..ΧΑΙΡΕΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. RESPECT LOCO..ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

      Διαγραφή
  11. κατι ασχετο ο σπανουλης φευγει απο τους αλλους το καλοκαιρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. LOIPON TO SUMPERASMA APO TI FETINH XRONIA EINAI OTI EGINAN POLLA LATHI..ME LIGES MUALOMENES KINISEIS I OMADA THA XANAGINEI KYRIARXH.
    1.UKIC,SOFO,BANKS,XANTHOPOULOS,SKORDILIS,GIANNOPOULOS DEN KANOUN
    2.LASME ,GIST PREPEI NA MEINOUN
    3.METAGRAFES ELLINON TALANTOUXON OPOSDIPOTE OPOS PAPPAS,GIANKOVIC

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε