Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Stop στη γκρίνια

Eπειδή βλέπω πολύ δυσπιστία και αμφισβήτηση τα παιδιά που λένε τις πληροφορίες το κάνουν για την τρέλα που έχουν για την ομάδα...Δεν είπε κανείς πως είναι κολλητοί του Γιαννακόπουλου,φιλαράκια και άτομα που κάνουν παρέα..Ας ηρεμήσουν κάποιοι..Δηλαδή εμ τις μοιράζονται εμ να τα ακούνε κιόλας;;Ο Δημήτρης έχει κάνει λάθη ναι,αλλά φαίνεται να μαθαίνει και προσπαθεί να τα αλλάξει.Έχει πάθος πώς το λένε.Ο Κάρι και ο Γκουίν είναι μόνο για τους τελικούς θεωρώ.Δεν είναι ο καθρέφτης των παικτών που θα αποκτηθούν το καλοκαίρι.Aς μην μιρλιάζουμε.Επιτέλους.Πάμε για το πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα στην ώρα τους!Όλοι θέλουμε τον ΖΕΛΙΚΟ πίσω..Αλλά και αυτό στην ώρα του..Προέχει να κόψουμε τον αέρα των άλλων.Στήριξη και όχι γκρίνια μάγκες!6 ρε,6..!!
Share on Google Plus

About kostas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 σχόλια:

  1. pws mporw na dw thn xthesinh suzhthsh?hmoun vradunos kai den mporesa na summetexw!!!nikos13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραφτηκε πως κλεισαμε Γιανκοβιτς

    http://www.basketplus.gr/index.php/component/k2/item/45844

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν ειναι αληθεια αυτο ξεκινησαμε πολυ δυνατα....η μεγαλη μου αδυναμια αυτος ο παικτης....http://www.gazzetta.gr/basketball/article/506874/giankovits-gia-panathinaiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δύσπιστοι και οι αμφισβητίες ας ανατρέξουν παρακαλώ σε παλαιότερα σχόλια μας σε αυτό το blog και να δουν πότε είπαμε ότι είμαστε πολύ κοντά σε Γιάνκοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. vasili pws mporw re file na dw thn xthesinh suzhthsh?nikos13

      Διαγραφή
    2. ΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ CHAT EINAI ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ PREVIOUS ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ.

      Διαγραφή
    3. ok kwsta se euxaristw file mou!!!nikos13

      Διαγραφή
  5. αν ισχυει κατι τετοιο θα σκασουν πολλοι.Εχω διαβασει απιστευτα σχολια για τον πατερα του και το μενος των πανιωνιων και οχι μονον για την ομαδα μας.Σχεδον εκβιαζουν συναισθηματικα τον μικρο να μην ερθει σε μας,να παει οπου θελει εκτος απο τον παναθηναικο.Πραγματικα θα χαρω και θα σκασω στα γελια.Ειναι η καλυτερη απαντηση στου καφρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και το ξαναλέω κι ας εκτεθω...εγώ ήξερα για Γιανκοβιτς,Ζήση,Μπουρούση και φυσικά Φωτση.Να δω αν μετά θα εκτεθω η θα πέσω σε όλα μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε