Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

To γνωμικό και η φράση της ημέρας



  • Μου ξανάρχονται ένα ένα χρόνια δοξασμένα...
  • Όλα θα πάνε καλά...
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 σχόλια:

  1. Ρε ματ τι εννοεις με αυτο
    Επιστρεφει ο Ζελικο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ματ δεν θελω διευκρινησεις...απλα πες μας αν αυτο που λες εχει να κανει με προπονητη ή εχει να κανει με παιχτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gia ton fwtsh mhpws, pou apokleisthke h milano ap thn siena shmera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τον προπονητη λεει ρε παιδια!προφανως και κατι θετικο θα εμαθε χθες στο γηπεδο...!αν και πιστευω οτι ο ζελικο αν θελει να ξαναγυρισει,εχει ηδη συμφωνησει...αποκλειεται ο παναθηναικος να 'κλεινει' παιχτες(φωτσης,γιανκοβιτς),ή να συζηταει με παιχτες(παππας,ζησης,ο ελληνας που μας ειπε ο ματ)χωρις καποια συγκαταθεση απο προπονητη!!μου φαινεται παραλογο να συζηταει να ερθει ο ζοτς,και να βλεπει οτι η ομαδα προχωραει σε επαφες με διαφορους παιχτες χωρις να εχει δωσει τη συμφωνη γνωμη του!οποτε,ή ο ζελικο εχει συμφωνησει ηδη με τον παναθηναικο(απο αυτα που γραφει ο ματ παντως αυτο καταλαβαινω),ή προχωρανε με πεδουλακη ή καποιον αλλον και του λενε αυτο ειναι το υλικο,παρε και συ ποιους ξενους θελεις και διαχειρησου την ομαδα!
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να συζητανε με ζοτς και να προχωρανε αυθαιρετα σε συμφωνιες και σε επαφες με παιχτες...!αν τα εβλεπε αυτο ο ζελικο,δεν προκειται να συζηταγε καν να επιστρεψει!!!
    μπορει να κανω και λαθος,αλλα μου φαινεται πολυ λογικη σκεψη αυτη!τι λες και συ ματ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστη λογικη σκεψης. Αρα το μονο σιγουρο ειναι οτι ξερουμε ηδη ποιον προπονητη θα εχουμε του χρονου και αυτοι οι παιχτες που ακουγονται μαλλον ειναι επιλογες του

      Διαγραφή
    2. οχι φιλε μου,δεν ειναι τιποτα σιγουρο,απλα αυτη ειναι μια δικια μου σκεψη,που θεωρω οτι εχει καποια βαση...δεν θα απεκλεια ο γιαννακοπουλος να προχωρα απο μονος του σε επαφες με ελληνες παιχτες,αλλωστε χρειαζομαστε οπωςδηποτε(αν και παλι θα ηταν λαθος χωρις την εγκριση του κοουτς),αλλα να το κανει αυτο και παραλληλα να συζηταει με ζελικο,μου φαινεται απιθανο!!!ο ζελικο θα ερχοταν μονο αν ειχε τον πληρη ελεγχο στις μεταγραφες και θα την εκανε κατευθειαν αν εβλεπε οτι κλεινουν παιχτες...εκτος και αν δεν ισχυουν τιποτα απο γιανκοβιτς,ζηση,παππα κτλ...!!
      εχω εμπιστοσυνη παντως στον ματ και σ'αυτα που γραφει,μιας και εχει βγει αληθινος σε αρκετα πραγματα!μπορει καποια να μην ειχαν την καταληξη που θελαμε,παντως υπηρχε οντως θεμα και δεν τα εβγαζε απο το μυαλο του!
      για τον ζοτς,εδω μεσα γραφτηκε απο το χειμωνα σχεδον οτι αρχισαν επαφες,και το ιδιο πραγμα το διαβασα και απο εναν δημοσιογραφο του ολυμπιακου(βαρλας λεγεται,απο τους λιγους σωστους δημοσιογραφους του ολυμπιακου),πριν κανα 2μηνο,οτι ο παναθηναικος εχει ξεκινησει συζητησεις με ζελικο!επισης,ο ιδιος δημοσιογραφος εγραψε πριν λιγες μερες,οτι ο παναθηναικος εχει προχωρησει πολυ το θεμα γιανκοβιτς...και συνηθως δεν πεφτει εξω ο συγκεκριμενος!
      και εχω τσεκαρει αρκετες φορες,οτι αυτο που λεει ο ματ σημερα ας πουμε,το γραφουν τα υπολοιπα σαιτ 2 μερες μετα!οποτε,το παιδι δεν βγαζει πραγματα απο το μυαλο του,και εχει κερδισει το διακαιωμα να τον εμπιστευομαστε!!ασχετα με την καταληξη του καθε θεματος,ολα αυτα που γραφει εχουν βαση,δεν ειναι αρλουμπες...!

      Διαγραφή
  5. ΖΕΛΙΚΟ - ΦΩΤΣΗΣ - ΚΑΛΑΘΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΜΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ:
    ονομα παιχτη-μισθος-μισθος με εφορια
    1.Διαμαντιδης-1.500.000-2.175.000
    2.Καλαθης-1.000.000-1.450.000
    3.Παππας-400.000-580.000
    4.Ζησης-500.000-725.000
    5.Μπραμος-500.000-725.000
    6.Μασιουλις-600.000-870.000
    7.Γιανκοβιτς-250.000-362.500
    8.Φωτσης-900.000-1.305.000
    9.Γκιστ-600.000-870.000
    10.Λασμε-800.000-1.160.000
    11.Μπουρουσης-900.000-1.305.000
    12.Τσαρτσαρης-300.000-435.000

    Συνολικο μπατζετ: 11.962.500 με εφορια

    Προκειται για ενα ροστερ που παιρνει το 7ο με πεδουλακη και ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ.
    Ματ ειμαι κοντα στο ροστερ που θα εχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπουρουσης,σοφο,μπραμος,μασιουλις,φωτσης,ουκιτς,λασμε,γιανκοβιτς,διαμαντιδης,γκιστ,ζησης,βασιλειαδης,παππας +2 ξενους

      Διαγραφή
    2. και καιμακογλου

      Διαγραφή
    3. Μακάρι αδερφέ...

      Διαγραφή
    4. File to parapano roster exei mono 3 ksenous kai kostizei me tin eforia 15,7 ekatomuria euro. Sigoura polloi apo tous paiktes pou grafeis tha einai tou xronou ston pao alla autousio den nomizo oti exei kamia pithanotita . Mont

      Διαγραφή
  7. Φίλε μου υπολογίζεις λάθος την εφορία, δυστυχώς είναι αρκετά παραπάνω το συνολικό μικτό ποσό. Πρακτικά, να διαιρείς το καθαρό με 0,55 για να βρεις το συνολικό. Στο ρόστερ που έχεις βάλει, η τελική δαπάνη μαζί με εφορία είναι λίγο πάνω από τα 14 εκατομμύρια.

    Prasinada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε το 45% δεν ειναι η εφορια; Αρα βρισκουμε το 45% του ποσου και το προστετουμε στο αρχικο ποσο

      Διαγραφή
    2. Φίλη είμαι :)

      Το καθαρό ποσό που παίρνει τελικά ο παίχτης είναι το 55% του μικτού (και το υπόλοιπο, το 45% δηλαδή πάει στην εφορία). Οπότε με απλή μέθοδο των τριών, υπολογίζεις το μικτό διαιρώντας το καθαρό προς 55% (δηλαδή 0,55). Για καθαρό 1.000.000, το τελικό μικτό που φαίνεται στη συμβαση είναι 1.000.000/0,55= 1.818.181

      Prasinada

      Διαγραφή
    3. Εισαι σιγουρη για αυτο πρασιναδα

      Διαγραφή
    4. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη, αλλά έτσι το έχω καταλάβει. Αν κάποιος φίλος το γνωρίζει σίγουρα, ας μας δώσει τα φώτα του...

      Διαγραφή
    5. Πανω κατω ετσι βγαινει το ποσο οπως λεει η Πρασιναδα, δεν ειναι ακριβες και παλι αλλα ειναι πολυ καλη προσεγγιση και λιγο πιο κατω απο το πραγματικο ποσο που πρεπει να πληρωθει στην εφορια. Αν ηταν τοσο χαμηλη η εφορια οσο λες φιλε Πανο δεν θα γινοταν τοσο πανικος το 2010.

      Διαγραφή
    6. epeidi vlepo oti uparxei aporia me to thema tis eforias as to lusoume me ena paradeigma. Ena paiktis thelei 1.000.000 kathara. I omada tote gia na ton ikanopoiisei prepei na tou kanei sunvolaio iso me 1.800.000.
      Apo auta sto paikti pane ta 18000000*0,55=10000000 peripou kai i eforia pairnei ta upoloipa. Mont

      Διαγραφή
  8. Μν ξεχνάμε ότι ο κορμός δν πρέπει να χαλάσει.....κατα την γνώμη μου δν χωράει παππάς και ζήσης στον παναθηναικό......γιατί δν γίνεται να διώξεις τον ούκιτς για να πάρεις τον μέτριο ζήση.....αν είναι να φύγει ο ούκιτς να αντικατασταθεί με τον πλάνινιτς ας πούμε.....πάντως αυτό που ξέρω εγώ είναι οτι θα γίνει κίνηση για μείωση στον ούκιτς.Επίσης να μν αποκλείουμε και την περίπτωση του Μπατίστ που θα θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναικό,ως 3ο Center πλέον,μιας και τα λεφτά που θα ζητήσει μετα την χρονιά που έκανε σε συνδυασμό με τα 37 του χρόνια θα είναι πολύ λίγα και σχετικά καλά για 3ο Center Ομάδας.Επίσης για την περίπτωση Κάρυ υπάρχουν αμφιβολίες όσον αφορά την ηίκία του και όχι την ποιότητα του.Αλλωστε το μπάτζετ θα ανέβει αρκετά φέτος καθώς οι δουλείες του μήτσου πάνε πολύ καλά....αλλα και ο κινέζικος χορηγός που θα μπει σίγουρα.Για μένα το ιδανικό ρόστερ θα ήταν.

    Μήτσος(1.500.000)
    Ρόκο(600)
    Παππάς(300)
    Curry η άλλος σουτέρ όμως(250)
    Μπράμος(300)
    Μασιούλις(500)
    Jankovic(250)
    Gist(500)
    Aντώνης(1.000.000)
    Lasme(600) αν ζητήσει παραπάνω μάλλον φεύγει
    Σόφο(600)εκτός και αν φύγει κ έρθει Μπουρούσης με (800-900)
    Batist(400.000)δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό αυτό,πάντως είναι σιγουρο ότι θα έχουμε 3 Center κλασης το 2013-2014.

    Σιγουρα το ρόστερ αυτό θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το φετινό αλλά συνδυάζει και ποιότητα που σε κάνει ενα απο το φαβορί για την Euroleague αλλά και ελληνικό κορμο.....!Πιστεύω γενικά ένα τέτοιο ρόστερ ονειρευόμαστε απο το 2009 και μετά.....!

    Σίγουρα με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. makari na einai gia ton obradovic..alla me ekplhsei pou evale toso nero sto krasi tou kai erxetai 3ana..tespa 8a dei3ei..elpizoume gia to kaluetero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ, ΙΣΧΥΟΥΝ 2 ΣΕΝΑΡΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟ-ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΡΟ-ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

    ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΙΣΧΥΕΙ? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40%.....

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.

    ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΛΙΓΟ Η ΟΞΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ... ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ (ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ Κ ΕΠΙ ΖΟΤΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ), ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ... Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ , ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΠΑΔΩΝ.... ΜΑΚΑΡΙ ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΘΗΝΑ Κ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...

    ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΤΙΚΟΙ.... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΑ PLAYS ΓΙΑ ΕΚΚΕΙΝΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kοντα στην ομαδα ρε παιδια.. Οσοι μενετε αθηνα να ειστε κοντα στην ομαδα ρε. Ειναι κριμα και δεν της αξιζει αυτη η εικονα στις κερκιδες..
    Λογικο ειναι για οσους μενουν πιο μακρια να επιλεγουν παιχνιδια αλλα οσοι ειναι κοντα δεν επιτρεπεται.

    ΑΠΕΛΙΣΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε