Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΠΑΟ - ΙΚΑΡΟΣ 17:00 ET1

Γειά σας μάγκες!Ξεκινάνε σήμερα τα play off με τον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας.Επιτέλους με κόσμο μετά την τιμωρία των κεκλεισμένων.Απών απ'το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Τσαρτσαρής ο οποίος είναι τραυματίας.Ευκαιρεία θα έχουμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση απ'τον Γκουίν καθώς λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής.Πάμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία εν όψει πρωταθλήματος και η ομάδα επιβάλλεται να δείξει από δω και πέρα καλό πρόσωπο για να κοπεί λίγο η έπαρση των απέναντι.Σχόλια και ο,τιδήποτε άλλο εδώ και στο chat.Τηλεοπτική κάλυψη απ'την ΕΤ-1.Πάμε γερά!
Share on Google Plus

About kostas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 σχόλια:

  1. ΡΕ ΜΑΤ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΕΛΕΓΕ ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΠΩΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ (ΤΡΙΕΤΕΣ ΜΕ 16 ΕΚ. ΜΠΑΤΖΕΤ). ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

    ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΖΟΤΣΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΟΝ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ), ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΖΗΤΗΣΗ 10-12 μ.μ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΖΟΤΣ

      Διαγραφή
    2. ΩΡΑΙΑ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ.

      Διαγραφή
    3. MAT ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΤΟΛΗ?ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ?

      Διαγραφή
  3. Εμένα κάτι τέτοιες 'πληροφορίες" με κάνουν να σκέφτομαι πως δε θα έρθει ο Ζοτς. Αν κρίνω από την επικοινωνιακή πολιτική το περασμένο καλοκαίρι, συνήθως όταν βγαίνει μια πρόταση προς τα έξω με τόσες λεπτομερειες σημαίνει πως η πρόταση έχει ήδη απορριφθεί. Και βγαίνει προς τα έξω για να φανεί η προσπάθεια που έγινε.

    Ελπίζω να πέφτω έξω και να έρθει τελικά!

    Prasinada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για να μην παρεξηγηθώ: δεν εννοώ πως είναι "παιχνίδι" επικοινωνιακό! Απλά επειδή ο Δημήτρης έχει ακούσει διάφορα από πολλούς Παναθηναικους, ακόμα και για πράγματα για τα οποία αντικειμενικά δεν έχει καμια ευθύνη, έχει μια αγωνία να δείξει τις προσπάθειες που κάνει για τη βελτίωση της ομάδας ώστε να μην τον κρίνει άδικα ο κόσμος (ότι και καλά δεν προσπαθεί κλπ). Και γι αυτό όσες προσπάθειες έκανε το καλοκαίρι (πχ για να κρατήσει το Ζοτς, το Μαικ, κλπ) βγήκαν στα μηντια με ολες τις λεπτομερειες για ποσα, διαρκεια συμβολαιων κλπ. Ελπίζω λοιπόν να μην συμβαίνει το ίδιο και στην περίπτωση αυτη!

    ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

    Prasinada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ!
    ΚΑΛΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΒΑΗ 5-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υπαρχει κανα λινκ για το εξωτερικό; εκτος από το live-agones που έχει απευθείας συνδεση με ΕΡΤ και δεν επιτρέπεται η κάλυψη των παιχνιδιών στο εξωτερικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ματ εμαθες τιποτα για Ζοτς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε