Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

H επιστολή που θα σταλεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε επίσημα την επιστολή που θα αποστείλουμε στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο ζητώντας του την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναικό. Αποφασίσαμε να είναι λιτή και με πολύ αγάπη και να επικεντρωθούμε στο συναίσθημα και σε αυτό    που πρέπει να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση. Η επιστολή είναι φυσικά χωρίς τα ονόματα εκείνων που την  υπογράφουν. Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται να την προσυπογράψουν να στείλουν το όνομα και το επώνυμό τους στο trifillakia@yahoo.gr. Ιδού η επιστολή λοιπόν...



Πρός κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο                                  Αθήνα, 14/5/2013

Αγαπητέ Δημήτρη,
Επιθυμούσαμε καιρό να σου αποστείλουμε μια επιστολή στήριξης και είχαμε σκοπό να το πράξουμε αυτό μετά το τέλος της σεζόν, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις και η πρόσφατη κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό μας οδήγησε στην επίσπευση της επιθυμίας μας.
Αρχικά θα θέλαμε να σου πούμε ότι η αποστολή αυτής της επιστολής γίνεται καθαρά από την αγάπη που έχουμε για τον μπασκετικό Παναθηναικό και όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου που έχει στηρίξει και στηρίζει τον Παναθηναικό σε δύσκολους καιρούς. Η στήριξή μας προς το πρόσωπό σου είναι δεδομένη από τη στιγμή που ανέλαβες τα ηνία του συλλόγου. Οι γνωρίζοντες από μπάσκετ ήξεραν εξαρχής ότι η φετινή μεταβατική χρονιά θα ήταν δύσκολη όπως όλες οι χρονιές που αλλάζει μια ομάδα ριζικά από διοίκηση μέχρι τους παίκτες. Ο κόσμος φέτος στήριξε τον Παναθηναικό και δεν είναι τυχαία η φετινή αύξηση του μέσου όρου των εισιτηρίων. Ο Παναθηναικός είναι ήδη κυπελλούχος Ελλάδος και στην Ευρωλίγκα δυστυχώς η εχθρική στάση της διοργάνωσης και το άδειο από ουσιαστικές λύσεις ρόστερ μας στέρησαν στις καθυστερήσεις την πρόκριση στο Λονδίνο. Πλέον ο βασικός μας στόχος είναι η επιστροφή στο θρόνο του πρωταθλητή και μας χαροποιεί το γεγονός ότι έχεις την ίδια τρέλα με εμάς και το δείχνεις και έμπρακτα με τις διορθωτικές κινήσεις που κάνεις ακόμα και τώρα. Είναι δεδομένο ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη αν γίνουν σωστές επιλογές.
Kαι προχωρώντας στη νέα σεζόν είναι η αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι με τους απέναντι να είναι στα πάνω τους. Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν είναι στοχευμένες για να σταματήσουμε αυτό το αστείο που ξεκίνησε από πέρυσι. Η επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη το καλοκαίρι ήταν η καλύτερη δυνατή δεδομένου της αποχώρησης του τεράστιου Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Αργύρης είχε τα κότσια να αποδεχτεί την πρόκληση να κάτσει στον πάγκο του Παναθηναικού και να διαδεχτεί τον πιο επιτυχημένο προπονητή της Ευρώπης. Αγαπάει τον Παναθηναικό και φέτος έδωσε ότι είχε και δεν είχε δεδομένων βέβαια και των επιλογών που είχε. Η αλήθεια είναι όμως ότι η στιγμή που περνάει ο Παναθηναικός είναι η πιο δύσκολη που έχει συναντήσει τα τελευταία χρόνια καθώς βλέπει τον αιώνιο πελάτη να σηκώνει δύο συνεχόμενες ευρωπαικές κούπες και να έχει ανακτήσει τα σκήπτρα στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα που είναι νωρίς και για να σταματήσει χρειάζεται ένας ΗΓΕΤΗΣ που ξέρει από τέτοιες καταστάσεις. Ξέρεις και εσύ ο ίδιος ότι δεν υπάρχει άλλος πέρα από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είναι αμαρτία να υπάρχει ελεύθερος ο καλύτερος προπονητής και εμείς να τον κάνουμε δώρο σε κάποια άλλη ομάδα. Είναι ο μόνος που μπορεί να ξαναοδηγήσει με αςφάλεια και άμεσα τον Παναθηναικό στο θρόνο της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δεν γνωρίζουμε τι έγινει το καλοκαίρι και χώρισαν οι δρόμοι με τον Ζέλικο όμως εμείς Δημήτρη σε παρακαλούμε μέσα από την αγάπη που έχουμε για τον Παναθηναικό να μιλήσεις μαζί του, να τα βάλετε κάτω και να φτάσετε σε μια νέα συμφωνία. Βάλτε πάνω από όλα την αγάπη για τον Παναθηναικό που έχετε και οι δύο. Αυτή είναι η επιθυμία όλων των φιλάθλων του Παναθηναικού οι οποίοι φέτος στήριξαν και με το παραπάνω όλο το εγχείρημα. Η επιθυμία μας αυτή είναι ανεξάρτητη από την έκβαση του πρωταθλήματος καθώς κάποιες επιλογές είναι υπεράνω αποτελεσμάτων. Φέρε πίσω τον μεγάλο Ζέλικο να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές. 
Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσες να διαβάσεις αυτή την επιστολή.
Υ.Γ.1 Η ομάδα στερείται Ελλήνων και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Γιάνκοβιτς, Παππάς, Μποχωρίδης, Ζήσης, Φώτσης, Μαυροκεφαλίδης είναι παίκτες που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Παναθηναικός. Μην τους πάρει και αυτούς ο Ολυμπιακός γιατί έχει ήδη αρκετούς εξελίξιμους.
Υ.Γ.2 Στο θέμα της Ευρωλίγκας και του Μπερτομέου είμαστε μαζί σου μέχρι τέλους!

Με εκτίμηση οι υπογράφοντες την άνωθι επιστολή

Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 σχόλια:

  1. H ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΤ ΧΩΡΙΣΕ ΠΑΡΑΓΤΡΑΦΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ!

    ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EINAI ME ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

      Διαγραφή
    2. ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΟΜΩΣ?

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΙΑΝΕΞ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΧ 3 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΓΡΑΠΤΩΣ?

      Διαγραφή
    4. xeri me xeri ??? nomizw kalo 8a htan -gt einai duskolo na ftasei mia epistolh sta xeria enos an8rwpou san tn giannakopoulo- h epistolh na stalei kai sthn prasinh !!!! ti lete ?

      Διαγραφή
  3. ΜΑΤ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ E-MAIL ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ

    1- ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΤΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ? (ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ :ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ) ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ...ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ?

    2- ΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ..ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ?

    3- ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΛΙΓΟ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ? (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ)

    4- ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ13 ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΤΟΥΔΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ...ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ???

    ΤΕΛΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ , ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ !!!

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ !

    ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ Η ΓΑΒΡΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ..ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ !!

    ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΑΤ.


    ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΚΛΑΙΩ ...ΓΥΡΝΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ !


    ΝΙΚΟΛΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Νικόλα, σε ΟΛΑ ΣΩΣΤΟΣ!!!

      Prasinada

      Διαγραφή
    2. 1. Ο ΖΟΤΣ ΑΝ ΚΑΛΥΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ..
      2. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ
      3. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..
      4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ..ΟΜΩΣ ΟΝΤΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ!

      Διαγραφή
    3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΤ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ.

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΤΗΛ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΑ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΕΤΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!

      Διαγραφή
    2. peite tpt kai stous allous re mat!!!

      Διαγραφή
  5. Άψογος πραγματικά ο ΜΑΤ, εύγε!

    Prasinada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπε ότι έχει πρόταση. Τα επιμέρους δεν μου τα ανέλυσε προφανώς. Μπορεί να έχει πρόταση που δεν τον ικανοποιεί αλλά την έχει.
    Canakis 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΒΛΕΠΕ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.ΜΗΝ ΘΕΟΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.Η ΠΤΩΣΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΤΑ ΦΕΥΓΩ ΜΕΝΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΕΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ.ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. JULIUS ERVIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/506064/zots-tha-skefto-nva

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε