Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ο καπετάνιος και ο γέροντας!

Η τρικυμία ήταν πολύ έντονη και το καράβι αδυνατούσε να πλησιάσει στο γνώριμο λιμάνι. Τα απόνερα το ανάγκασαν να απομακρυνθεί και έτσι το οδήγησαν στο δικό του ήρεμο λιμάνι περιμένοντας να γαληνέψει ο καιρός. Οι χωρικοί έλεγαν στον καπετάνιο ότι θα πάρει λίγους μήνες να γαληνέψει ο καιρός και η θάλασσα για να μπορέσει να ξαναταξιδέψει. Χαρακτηριστικά του είπε ένας γέροντας του καπετάνιου: Καπετάνιε εδώ θα βρείς ηρεμία για να σκεφτείς και όταν θα έρθει η ώρα που θα δεις να ξανασμίγουν τα αηδόνια τότε θα είσαι έτοιμος για το ταξίδι της επιστροφής στο μεγάλο σου λιμάνι. Ο καπετάνιος άκουσε τον γέροντα και πράγματι πέρασε πολλούς μήνες ηρεμίας εκεί που τον οδήγησαν τα αφρισμένα κύματα. Ένα πρωί λοιπόν ο καπετάνιος ξύπνησε από το κελάηδημα πουλιών. Βγαίνει έξω από το φτωχικό σπίτι όπου έμενε και βλέπει πάνω στη στέγη δύο αηδόνια να τιτιβίζουν χαρούμενα. Ήταν το πρώτο σημάδι του χωρικού. Ξάφνου κοιτάζει τη θάλασσα η οποία είχε γαληνέψει για τα καλά. Ο καπετάνιος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει ανοίξει και μόνο το σήκωμα της άγκυρας τον χωρίζει από αυτή!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

34 σχόλια:

  1. pes mou twra oti dn les oti 8a gurisei o zeliko?!?!?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΓΩΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι 5 το χάραμα κι εγώ επεξεργάζομαι το γρίφο ρε! Προσπερνώ τα περισσότερα κσι εστιάζω στα:
    "Καπετάνιος"= Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
    "Αφρισμένα κύματα"= Δοιηκητικές αλλαγές, χρωστούμενα στον προπονητή.
    "Άρση της άγκυρας"= Η πρόταση έχει επισήμως κατατεθεί, οι λεπτομέρειες έχουν διευθετηθεί και απομένει το "ναι" του Ζέλικο.
    Είπες πως το ονειρό σου είναι να γίνει ο Παναθηναϊκός το πιο επιτυχημένο κλαμπ όλων των εποχών στην Ευρώπη. Μας εκφράζεις όλους. Γύρνα πίσω. Σε περιμένουμε.
    Το καλοκαίρι είναι κοντά...
    Sotiris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν αυτο δεν δειχνει οτι ο ζελικο ειναι πολυ κοντα,τοτε μαλλον εγω ειμαι πολυ ηλιθιος!!!!και με το σκεπτικο,οτι γινονται μεταγραφες και επαφες με παικτες,καταλαβαινω οτι ισως να ειναι πιο κοντα απ'οσο φανταζομαστε...
    παντως ΜΑΤ,αν δεν εισαι τοσο σιγουρος οτι θα επιστρεψει,καλο θα ηταν να μην μας 'αναβεις' συνεχως και να μην τον παρουσιαζεις τοσο κοντα,μιας και απο τα γραφομενα σου και τα γνωμικα αυτο καταλαβαινει καποιος...φυσικα και θελουμε να μας λες πληροφοριες,απλα με κατι τετοια αισιοδοξα,μας δημιουργουνται πολλες ελπιδες και θα ειναι κριμα να ξενερωσουμε τελειως το καλοκαιρι...!οπως π.χ. με τον φωτση!οπως εχω ξαναπει,εχεις κερδισει το δικαιωμα να σου εχουμε εμπιστοσυνη,ασχετα με την καταληξη της καθε υποθεσης,αυτα που λες δεν ειναι παπατζες,ΟΛΑ εχουν βαση...απλα με θεμα ΖΕΛΙΚΟ,καλο θα ειναι να μης μας δημιουργεις μεγαλες ελπιδες,γιατι πραγματικα η απογοητευση θα ειναι μεγαλη,αν δεν ερθει...και ειμαι σιγουρος με αυτα που εχω δει εδω μεσα,οτι θα δεχθεις πολλες 'επιθεσεις' απο αρκετους!και ειναι κριμα να χαλασει κατι ωραιο που εχει φτιαχτει εδω μεσα,και θελεις ο ιδιος να το κανεις ακομη μεγαλυτερο...πιστευω να καταλαβαινεις πως μιλαω!
    γι'αυτο σου λεω,αν δεν ειναι κατι σιγουρο(οσο σιγουρο μπορει να ειναι βεβαια,αν δεν δεις υπογραφες),καλυτερα να μην τον 'φερνεις' τοσο κοντα τον ΖΕΛΙΚΟ..αν βεβαια συνεχισεις στον ιδιο ρυθμο,τοτε δινεις σημαδι,οτι εισαι πραγματικα σιγουρος,και οτι πολυ πιθανο,ο ζελικο να εχει υπογραψει ηδη,χαχαχαχαχα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΝΤΕΝΤ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΙΦΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ..ΤΟ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΛΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!

      Διαγραφή
  5. ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕI!! Αυτο μπορει καποιος να το καταλαβει εξηγωντας απλα καποια πραγματα;

    •Για να γινονται μεταγραφες ( φωτσης & γιανκοβιτς ) και να γινονται συζητησεις με καποιους αλλλους παιχτες, λογικα θα υπερχει η συγκαταθεση του ζοτς, αλλιως αν εβλεπε αυτα τα πραγματα σιγουρα δεν θα το συζητουσε καν.

    •Ολα αυτα που γραφει ο ματ δινουν αυτην την εντυπωση, οτι ο ζελικο εχει συμφωνησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΤ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΠΛΕΟΝ...

      Διαγραφή
    2. Δεν περναει αυτη η εντυπωση προς τα εξω

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΟ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΠΩΣ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ..ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ !

      Διαγραφή
    4. Ματ μηπως ξερειες ποτε αρχισαν οι συζητησεις ζελικο-δημητρη

      Διαγραφή
    5. Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΡΕΑΛ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

      Διαγραφή
  6. ματ οπως εχεις αναφερει στο παρελθον ειμαστε ολοι μια παρεα εδω μεσα που θελουμε να μαθαινουμε τα νεα της καλυτερης ομαδας της ελλαδος σωστο για αυτο λοιπον οποιοσδηποτε εδω μεσα εγω εσυ ο καθενας οτι μαθαινουμε ακομα και αν δεν ειναι σιγουρο οταν μπαινουμε εδω το γραφουμε για να το μοιραζομαστε με τους αλλους οπως συνηθως επισης σωστα κανεις τωρα αυτος ο γριφος με τα καραβια τις αγκιστρες τον κοκκινογενη πειρατη κλπ νομιζω δεν ειμαστε δημοτικο ουτε στο στην σειρα vikings οποτε οπως και εγω οπως και ολοι οσοι διαβασαν το αρθρο περιμενουν να εξηγησεις τι εννοεις γιατι το θεωρω χαζο αυτο με τους γριφους ξερουμε κατι ακουσαμε κατι?το μοιραζομαστε με ολους απλα πραγματα φιλικα παντα νικος 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΠΕΤΕΣ..ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ!

      Διαγραφή
  7. ΕΓΏ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ,ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΩΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?ΣΕ ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ?ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.....ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.......ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ-ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΕΛΙΚΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΤ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΔΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΔΝ ΘΑ ΉΜΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ.....!ΣΑΣ ΕΊΠΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ....Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΉΜΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ....


    ΚΙΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε κιτσι εχεις καποιες πληροφοριες γενια για αυτο που λες ξερεις κατι με αποδειξεις αν ξερεις μοιρασου το μαζι μας νικος 13

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΕΙ ΜΑΤΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ?

      Διαγραφή
  8. αν εσυ τωρα ΜΑΤ δεν αναφερεσαι στον ομπραντοβιτς,με αυτους τους γριφους και τα σερβικα που γραφεις αρκετες φορες,τοτε εγω ειμαι τελικα πολυ ηλιθιος,οπως και τοσα αλλα παιδια!!!ολα θα παρουν τον δρομο τους,το 7ο ειναι πολυ κοντα στα σερβικα και τωρα αυτο η ιστοριουλα,θες να μας πεις οτι δεν αναφερεσαι στον ομπραντοβιτς;;;;;και οτι δεν μας λες οτι ειναι κοντα;;;;μαλλον μας δουλευεις ΜΑΤ!οταν λες παιδια δεν μπορω να πω παραπανω πραγματα,το σεβομαι πραγματικα,και οποιος πιεζει ειναι βλακας,ΑΛΛΑ οταν μετα απο αυτα που γραφεις,μας λες οτι δεν μιλαω πουθενα για ζελικο,και γω το μονο που εχω πει ειναι οτι υπαρχει καλο κλιμα,μαλλον απευθυνεσαι σε ΧΑΖΟΥΣ ματ,μαλλον νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε τετοιους.
    ας ελεγες οτι δεν μπορω να μιλησω,παρα να μου λες τετοια πραγματα φιλε ΜΑΤ,οτι και καλα δεν μιλας για ομπραντοβιτς κτλ.καπου το χανεις το παιχνιδι φιλε μου,και ειναι κριμα για την προσπαθεια που κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΝΤΕΤ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ Κ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ..ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ..ΟΤΙ ΞΕΡΩ Κ ΜΠΟΡΩ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ Κ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ..ΘΑ ΦΕΡΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΦΕΡΟΜΑΙ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ..Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ Κ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΝΑ ΚΛΙΚ Κ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

      Διαγραφή
  9. Ρε σεις δεν το πιασατε? Ο Γιωργος ο Βαρδηνογιαννης επιστρεφει!!!! Ποιος Ομπραντοβιτς! Δεν μιλαει μονο για μπασκετ ο Ματ. Και εν δεν ειναι ο Βαρδηνογιαννης παλι Γιωργος ειναι...Καραγκουνης ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΓΡΙΦΟΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΚΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ. Ε ΛΟΙΠΟΝ 100% ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΟΥ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΟΟΥΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακομα και ετσι να ειναι, ειναι δυνατον να επιβεβαιωθεί απο τον Ματ οταν εχουμε μπροστα μας τελικους? Και κουβεντα που γινεται κακο κανει. Για αυτο σας λεω Γιωργος λεγεται η επιστροφη...ποιος Γιωργος? Διαλεχτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΤ ΟΛΟ ΑΥΤ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΖΕΛΙΚΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΙΞΕΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ....ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝ ΠΕΙ ΝΑΙ.....ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙΣ ΑΝ ΠΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΕΤΣΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΛΑΔΙ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΑΞΕ Κ ΒΡΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΖΕΛΙΚΟ..ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ..ΝΑ ΒΓΩΛΑΔΙ?ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ!

      Διαγραφή
  13. kai mia eidhsh apo emena...oyilliams apo malaga...psaxte to

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. file ksereis kati?exeis kapoia plhroforia?gt milame gia terastia metagrrafh an ginei!!!

      Διαγραφή
  14. Δεν υπαρχει κατι πιο ευκολο για καποιον απο το να μιλαει με γριφους...θα τους χρησιμοποιησει αργοτερα οπως θελει.Μην δημιουργειτε αδικα κλιμα στον κοσμο...

    Αουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟΣ ΦΙΛΕ..ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ Κ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..

      Διαγραφή
    2. Γιατι ειρωνικος και εριστικος ρε παιδια??μας ειπατε τιποτα ξεκαθαρο?και εγω αμα πω εναν γριφο δεν μπορω να του δωσω οποια ερμηνεια θελω?αποψη μου ειναι αν εχετε κατι γραψτε το,θα φανει εαν εχετε δικιο.αν δεν εχετε τιποτα οι γριφοι κ ολα τ αλλα δεν βοηθανε πουθενα.δεν σας ασκω μονο εγω κριτικη εδω μεσα για να λες οτι ειμαι ειρωνικος και εριστικος...

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ

      Διαγραφή
    4. Δεν εχω κανενα προβλημα...συνεχιστε με τους γριφους...και με οτι αλλο θελετε.
      Σας ευχαριστουμε για τις ειδησεις που βγαζετε και το χρονο που αφιερωνετε στη ΠΑΝΑΘΑ μας.
      Απλα εχετε κουρασει με τους γριφους και τα μισολογα...αυτο και τιποτα αλλο.και δεν το λεω μονο εγω αυτο

      Αουγκ

      Διαγραφή
  15. ΑΝ ΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ?ΟΛΟΙ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ.ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΕΙΡΩΝΕΣ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΑ SITE ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ......

      ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.....

      Διαγραφή
  16. re mat mhn tous dineis plhrofories an einai na gkriniazoun...na dw ti tha lene meta!!!nikos13

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε