Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΧΟΤΖ VS ΛΑΦΑΓΙΕΤ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΕΛΙΚΟ


Καλησπέρα και καλή μεγάλη εβδομάδα σε όλους!Διαβάζω όλους να λέτε για τον Χότζ ότι είναι ο νέος Πίου και διάφορα τέτοια..Λοιπόν θα σας πώ κάτι και να το θυμάστε ο Χότζ είναι π α ι κ τ α ρ ά ς
έχει πολύ γρήγορη κίνηση είναι κοντός και μπορεί να κάνει τη ζημιά στην αντίπαλη άμυνα!!Έγώ πρίν καιρό είχα γράψει ξανά για τον παίκτη αυτόν.....Η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη έως απίθανη κατά τη γνώμη μου!Άν καταφέρουμε και το πάρουμε θα είναι μεγάλη μαγκιά του προέδρου!!!Όσο για εσένα γαυράκο που έκραζες το Χότζ τον θέλατε σαν τρελή αλλά φάγατε πίτα!!!Πάμε τώρα στη περίπτωση Λαφαγιέτ καλός παίκτης και ισορροπημένος θα βοηθήσει ....Άν μου λέγανε να διαλέξω σε ένα από τους δύο τότε απλά θα έλεγα ΧΟΤΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!

Y.Γ Άν ο Ζέλικο πάει στην Φενέρ τότε συμφωνώ σε αυτό που είπε ο Μάτ....Ο Ζέλικο δεν γυρίζει πίσω!!!Εγώ το θεωρώ απαράδεκτο που φέτος δεν πάτησε μια φορά το πόδι του στο Ο.Α.Κ.Α!
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

41 σχόλια:

  1. Κι εγώ θα προτιμούσα Χοτζ γιατί είναι δυνατός και στο σκοράρισμα και στο να "βλέπει γήπεδο'. Ο Λαφαγιέτ είναι μέτριος παίχτης, δεν κάνει τίποτε σούπερ αλλά έχει το συν της εμπειρίας στο υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκα με τη Ζαλγκίρις και άρα μάλλον θα προσαρμοζόταν γρηγορότερα. Διαλέγω Χοτζ με χίλια (χωρίς να με χαλάει κι ο Λαφαγιετ βεβαια αν τελικά προτιμηθεί), αξίζει τον κόπο γιατί είναι ταλαντούχος και νέος.

    Όσο για το Ζοτς και το ΟΑΚΑ, είναι ξεκάθαρο πιστεύω ότι ο Ζοτς το έκανε για να μην φέρει σε δύσκολη θέση κανέναν (φανταστείτε πχ πως θα ένιωθε ο Πεδουλάκης όταν θα αποθεωνόταν από 18.000 ο προκάτοχός του, τι 'κουτσομπολιό" και παρασκήνιο θα γραφόταν κλπ). Φίλε Ηλία, δεν ξέρω τι ηλικία έχεις και πόσα χρόνια παρακολουθείς το μπάσκετ μας, αλλά ένα από τα πάρα πολλά προσόντα του Ζοτς είναι πως είναι ΚΥΡΙΟΣ και σέβεται. γι αυτό κι έχει ακόμα άριστες σχέσεις και με την οικογένεια Γιαννακόπουλου, γι αυτό και θα γυρίσει κάποια στιγμή -ελπίζω σύντομα! -στη μεγάλη του αγάπη τον Παναθηναϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝ ΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΤΖ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΦΑΓΙΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟΣ-ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ!

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΧΟΤΖ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΚΡΟΕΡ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ..

    ΑΛΗΤΑΡΑΣ13..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανοιχτη συζητηση τι ωρα θα γινει τελικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ Μ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ!!ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ Μ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕΒΕΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΟΑΚΑ??ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΖΕΛΙΚΟ ΟΧΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΤΟ ΠΑΟ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΣΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΧΟΤΖ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΛ ΜΑΚΑΛΕΜΠ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΥ ΜΠΡΑΟΥΝ!!!ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΧΟΤΖ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ!!!ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΣΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ Η ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ζέλικο όταν ήρθε σε μας, είχε ήδη 3 ευρωπαικά πρωταθλήματα (με 3 διαφορετικές ομάδες!) και 1 Σαπόρτα. Φυσικά βοηθήθηκε και από τον ΠΑΟ και το υγιέστατο διοικητικά περιβάλλον που του παρείχε η οικογένεια Γιαννακόπουλου, αλλά δεν τον φτιάξαμε εμείς, ήταν ήδη το πιο "hot" όνομα τότε. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ αδύνατο να μην τον έχει λατρέψει τόσα χρόνια κάποιος οπαδός του ΠΑΟ! Δέθηκε πολύ με τη μυθική μας ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και ήταν από τους βασικότερους συντελεστές για να δημιουργηθεί αυτή.

    Ο Ίβκοβιτς είναι επίσης σπουδαίος προπονητής, αλλά αναρωτιέμαι αν σε ρωτούσε κάποιος το καλοκαίρι του 2011 ποιον προτιμάς αν θα ήταν ίδια η απάντηση...

    Γούστα είναι αυτά βέβαια, ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Σαν να λέμε ποιον προτιμάει κανείς, ΔΔ ή Σπανούλη...

    Σημασία έχει πάνω από όλα ο Παναθηναικός και ποιο είναι το καλύτερο για την ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ 4 ΠΑΙΚΤΕς ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟ ΖΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟ??Η ΤΟ ΠΑΙΞΕ ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι, δεν εννοούσα αυτό που λες, εννοώ ότι γούστα είναι αυτά, είναι υποκειμενικά! Σκέψου πάντως για τον Ίβκοβιτς, ότι παρόλο που είναι φοβερός προπονητής πράγματι, τα μοναδικά 2 ευρωπαικα πρωταθλήματα τα πήρε με το γαύρο. Αυτό δεν σημαίνει πως τον έφτιαξε ο γαύρος, σιγά μην περίμενε το γαύρο να τον φτιάξει.

    Για τους παίχτες που λες που χάσαμε, συμφωνώ ότι τελικά δεν έπρεπε να τους χάσουμε, αλλά τι να κάνουμε, υπάρχουν και άλλες ομάδες που σκάνε πολλά λεφτά και είναι λογικό να σημειώνουν επιτυχίες κάποια στιγμή. Αμέτρητους παιχταράδες αναδείξαμε και εμείς τόσα χρόνια, κι Έλληνες και ξένους, προσωπικά δεν έχω παράπονο, δεν γίνεται μόνο εμείς να τους μαζέψουμε όλους...Σκέψου από την άλλη το γαύρο πόσα εκτομμύρια επένδυσε, πόσα ταλέντα είχε μαζέψει (Τεόντοσιτς, Μπουρούση, Σοφοκλή, Μαυροκεφαλίδη, Γκριρ, Λούκας Γκόρντον κι ένα σωρό άλλους) και πάλι φύγανε από το γαύρο ως αποτυχημένοι. Ε, κάποια στιγμή θα πετύχαινε και κάποιους. Πάντως, όπως μας πήραν αυτοί έτοιμους πάιχτες (Σπανούλη -Περπέρογλου), μπορεί κάποια στιγμή να τους βουτήξουμε κι εμείς κάποιον ;) :)

    Για το Ζέλικο, ούτε ο ΠΑΟ μόνο τον έφτιαξε, ούτε φυσικά αυτός μόνος του έφτιαξε τον ΠΑΟ, αλίμονο! Χρειάστηκαν πολλοί παράγοντες να δράσουν απο κοινού σαν μια γροθιά: πρώτα από όλα οικογένεια Γιαννακόπουλου με την τρέλα και τα χρήματα τους -Ζέλικο-παιχταράδες-κόσμος. Όταν είχαμε κάτι Παβλίσεβιτς, Πολίτηδες, κλπ δεν μπορούσαμε να χτίσουμε αυτοκρατορία (παρόλο που όλοι τους προσπάθησαν, δε λέω). Αυτό που κάπως με ενοχλεί εμένα είναι να προσπαθούμε να απομυθοποιήσουμε οποιονδήποτε από τα παραπάνω στελέχη. Για ποιο λόγο να το κάνουμε αυτό; Τόσα χρόνια προσπαθούν οι απέναντι να το καταφέρουν, μην τους δώσουμε εμείς πατήματα μόνοι μας .Με καταλαβαίνεις τι εννοώ., σαν Παναθηναϊκός προς Παναθηναϊκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ Μ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΡΙΡ ΣΤΑ 26 ?Ο ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑ 24? Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ !ΕΓΩ ΤΑΛΕΝΤΑ ΘΕΩΡΩ ΜΑΤΖΑΡΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΚΑΙ ΣΛΟΥΚΑ!!ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!ΔΕΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟ ΖΕΛΙΚΟ ΦΙΛΕ ΠΟΤΕ!ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥ ΖΕΛΙΚΟ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΟΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΛΙΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον Τεόντοσιτς τον ήθελε σαν τρελός, αλλά τον βουτήξανε τελευταία στιγμή οι γαύροι! Για τον Παπ σκάσανε 1 εκατομμύριο τότε στον Άρη, κάνανε μεγάλη επένδυση και υπομονή 3 χρόνια να τους βγει. Όταν επενδύεις, θα φας μερικές σφαλιάρες αλλά θα δικαιωθείς. Ωστόσο, κράτα στο μυαλό σου κάτι: κι εμείς πρόσφατα αναδείξαμε τον Καλάθη, αλλά μόλις πήρε ευρωπαϊκό κι έκανε καλές εμφανίσεις ήταν λογικό να αυξηθεί το κασε του και να φτάσει στα ύψη, όπως αυξήθηκε και το κασέ των Καιμακόγλου και Βουγιούκα. Το ίδιο λοιπόν θα συμβεί και με τους πιτσιρικάδες του γαύρου και θα δούμε μετά πόσους από αυτούς θα μπορέσει να κρατήσει...Γι αυτό μην προεξοφλείς ότι έφτιαξε κορμό για πολλά χρόνια, πρέπει να σκάσει πολλά λεφτά τα επόμενα χρόνια!

    Και φυσικά συμφωνώ ότι ο ΠΑΟ δεν εξαρτάται από κανέναν, παίχτη προπονητή ή παράγοντα. Όλοι έρχονται, προσφέρουν και παίρνουν και παρέρχονται, μόνο το τριφύλλι μένει...

    φιλικά και παναθηναϊκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SIGNNOMI ALLA MIPWS MATHATE SE POIO STADIO EINAI I METAGRAFI TOU GUARD(PALEYOYME GIA HODGE??? ) KAI AN PAME GIA TESSARI?THA EXOUME KAPOIO NEO MESA STIN IMERA ....EYXARISTW MITSOS 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ..ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΤΕΣΣΑΡΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ!

      Διαγραφή
  12. Μαζευτειτε με το Ζελικο...να ερχοταν στο ΟΑΚΑ να κανει τι?να φωναζει ενα γηπεδο ολοκληρο το ονομα του?θα εκανε πολυ καλο αυτο στη φετινη ομαδα που περασε απο 40κυματα μεχρι να βρει το δρομο της...σοβαρευτειτε.Αν δεν συμβει κατι πολυ ασχημο στους τελικους δεν υπαραχει ζητημα να φυγει ο Πεδουλακης.
    Ο Ζοτς ειχε την ευκαιρια να παρει το Μαντζαρη...δεν το εκανε...για τη νεα χρονια θα πρεπει να στραφουμε και σε ετοιμες λυσεις αλλα και νεους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΖΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ. ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΙΚΑΜΕ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ( ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΣΑΙΡΕΛΛΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΖΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΕΔΑΦΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ . ΦΕΤΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H ANOIXTH SYZTHSH ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΤ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά οι Τούρκοι τα γύρισαν και λένε για Ίβκοβιτς και Φενέρ..Αληταράς13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρέπει να πάρει τον Τζέρεμι Πάργκο!Και ας του προσφέρει ένα διετές αφού δε θέλει να έρθει για ένα μήνα. Ας κάνει την υπέρβαση για αυτόν τον παίκτη. Με την παρουσία του Γκιστ καλύπτεται σε ικανοποιητικό βαθμό το κενό του Φώτση. Μιλάμε για γκαρντ που έρχεται και σου παίρνει ένα ματς στο ΣΕΦ μόνος του γιατί έτσι γουστάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα.

    Για τον Παππά έχει ακουστεί τίποτα για καλοκαίρι?Γνωρίζετε αν είναι στο στόχαστρο της διοίκησης?

    Για τον Χοτζ δεν έχω εικόνα,ο Λαφαγιέτ μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα εχουν "σπασει" ο Πεδουλακης με τον Παππα ....πολυ δυσκολα Παναθας13

      Διαγραφή
    2. Για ποιο λόγο τα έσπασαν?πότε συνεργάστηκαν για να τα σπάσουν?

      Διαγραφή
  18. ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΖΟΤΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!! ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΥ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. Ο ΖΟΤΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΟ ΠΛΑΝΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΛΟΓΙΚΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ. ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ. Ο ΖΟΤΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ Η ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Η ΣΤΗ ΠΑΡΤΙΖΑΝ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ. ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΣΕΥ ΣΤΗ ΦΕΝΕΡ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΦΙΝΑΛ ΦΟΥΡ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Κ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??...ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Κ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ..Κ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ??..ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ??..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ..ΑΛΛΑ Κ ΑΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ??...Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γρηγόρης καλογρεζα καλημέρα σε όλους καιρο έχουμε να τα πούμε αυτο που θελω να τονίσω ειναι ότι μετά το δεύτερο ματς με την μπαρτσα στο ΟΑΚΑ κα την ήττα μας έξω απο τους επίσημους είδα τον Θανάση και είχαν μαζευ τη 10 φίλαθλοι και του λέγανε διαφορα σε κάποια φάση του λέω και εγω ότι εαν είχαμε των ζελικο ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και ο Θανάσης καταφατικά μου κουνησε το κεφάλι του .παρολα αυτα φίλε ματ άκουσα και μουρμουρες και κακά σχόλια για τον ζελικο ότι μας κρέμασε με τα συμβόλαια ενός χρόνου και διάφορες άλλες παπαριες και σβήσουμε με μιας το τι εχει κάνει αυτός ο άνθρωπος και που εχει παει την παναθα μας .αυτο που θελω να πω ειναι ότι θελω τον ζελικο πισω διότι καλώς ο πεδουλακης αλλα με όλων των σεβασμό με αυτών προπονητη στην καλύτερη φάση του χρόνου η του παρα χρόνου να βρισκόμαστε F4 δεν εχει στόφα και οξυδέρκεια σε σημαντικά ματς ενδεχομένως και παίκτες οκ να πάρει ματς που ειναι σημαντικό . Ειναι καλο αγαπάει την ομάδα αλλα βλεπω και ενα ταβάνι εγω σαν γρηγόρης .και να πω κάτι ρε παιδια θελω να ακούσω γνωμες με τους ίδιους παίκτες και ζελικο πιστεύετε θα χάσαμε στο 4 ματς ? για τέτοια ματς δεν ζούσε ο ζελικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εμπαιναν 2-3 τριποντα στα τοσα ελευθερα που χασαμε τωρα θα γραφαμε υμνους για τον πεδουλακη...!ο οποιος πηρε μια εντελως καινουρια ομαδα,εκανε βεβαια και λαθη στον σχεδιασμο,αλλα δεν ειναι και λογικο οταν θελεις 11 καινουριους παιχτες,με περιορισμενα χρηματα,να σου βγουν και λαθος επιλογες;;;;εδω ο ζελικο με ενα καρο λεφτα και εκανε τοσες λαθος επιλογες!μια εντελως καινουρια ομαδα λοιπον,και την εφτασε ενα βημα απο το φαιναλ φορ...με οποιαδηποτε αλλη ομαδα και αν επαιζε,εκτος τσσκα,τωρα θα ηταν στο λονδινο ο παναθηναικος!αλλα ακομη και ετσι,η τραγικη αστοχια και η διαιτησια μας στερησαν το εισητηριο!
      επισης,αν καποιος ξενος κοουτς εκανε αυτα με γκιστ στον σαρας και λασμε στον ναβαρο,κατι το οποιο σου εδωσε παιχνιδια,θα τον βγαζαμε νεο φιλ τζακσον!!!
      ας χαλαρωσουμε λιγο λοιπον καις ας αναλογιστουμε πως ξεκινησε η χρονια και οτι τωρα ειμαστε σκασμενοι επειδη δεν περασαμε την μπαρτσελονα με μειονεκτημα εδρας...!ο πεδουλακης κερδισε το δικαιωμα να συνεχισει στην ομαδα και του χρονου,με ενα κορμο παιχτων(μακαρι να μεινει ο κορμος)και με λιγοτερες και ποιο σιγουρες μεταγραφες...

      Διαγραφή
  21. O XOTZ TA XANAVRIKE ME TIN OMADA TOU KAI PAPALA...STO LASME AKOMA DEN EXEI GINEI PROTASI ANANAIOSIS KAI MALLON THA TON TSIBISOUN TIPOTA ROSOI...OPOTE TOU XRONOU PALI XANAXTIZOUME APO TIN ARXI...POIOS KORMOS KAI POIA DOULEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΟΤΖ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΣΜΕ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΧΟΥΝ ΒΑΣΗ

      Διαγραφή
  22. paidia ti ginete me dorsey?pote kleinei o guard?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΤΟΡΣΕΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΟΡΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ..ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΣΝΑΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

      Διαγραφή
  23. paidia doste kamia enimerosi sto lao!!!!!ti ginetai me metagrafika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ..ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

      Διαγραφή
  24. GIA METAFEAFIKA THELOUN ENAN KONTO KAI ENAN PSILO KORMI KAI MIN SAS FANI PERIERGO O BANKS NA APOTELESI PARELTHON GREGORY KALOGREZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γραφει στο εθνος,οτι ο ντορσει εκανε δηλωσεις,λεγοντας οτι θελει να παρει την ευρωλιγκα ο ολυμπιακος,αλλα ο ιδιος θα παιζει του χρονου στον παναθηναικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. elpizw na katalabainete pws o monos tropos gia na er8ei o dorsey einai na fugei o lasme kai auto mono kako 8a kanei sthn omada, o lasme einai altrouisths me ta muala sto kefali tou, enw o dorsey tn noiazei mono h statistikh tou

      Διαγραφή
  26. exoume kana neo gia guard re mat?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εχετε καμια ιδεα για αυτα που ακουγονται για Ντορσευ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ..ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..ΟΤΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΓΩ..ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ Κ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ..ΓΙΑ ΓΚΑΡΝΤ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΦΑΓΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όταν λες τον περιμένουμε εννοείς ότι θα έρθει με το τέλος του Λιθουανικού πρωταθλήματος ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. οι υποχρεωσεις του εξ οσων γνωριζω δεν μας επιτρεπουν να τον περιμενουμε....οπως επισης μου φαινεται κοματακι δυσκολο να ερθει ο λαφαγετ τωρα χωρις να του εγγυηθεις οτι θα εχει συμβολαιο και για του χρονου τουλαχιστον....το λιθουανικο τελειωνει οκ αλλα η vtb league τελειωνει αρχεις ιουνιου οποτε δε μας παιρνει να τον περιμενουμε....πρεπει και θελω να πιστευω οτι κοιταζει και αλλους παικτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΤΟΡΣΕΙ Η ΟΧΙ..ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΛΑΣΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ραμελ καρι λοιπον!δεν τον ξερω αλλα ειναι θετικο το οτι βγηκε περυσι πρωτος σκορερ στο γιουροκαπ,σημαινει οτι θα ειναι καλος παιχτης.αυτο με τον μαυροκεφαλιδη εχει βαση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΝΤΕΤ..ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ?

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε