Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τόμιτς και Πρίντεζη μην έρθετε καν στο ΟΑΚΑ! (VIDEO)

Αηδία έχουν προκαλέσει οι Τόμιτς και Πρίντεζης με τη συμπεριφορά τους. Ο Τόμιτς  με το εμετικό σύνθημα που τραγουδούσε εν χορώ μαζί με τους οπαδούς του Ολυμπιακου και ο Πρίντεζης με τις δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή. Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι οι δύο κύριοι με την απρεπέστατη δημόσια συμπεριφορά τους προκαλούν τον κόσμο του Παναθηναικού και για αυτό το λόγο θα ήταν καλύτερα να μην κάνουν τον κόπο να ανηφορίσουν στο ΟΑΚΑ! 
Tον Μίλαν Τόμιτς μπορείτε να τον δείτε στο βίντεο που παραθέτουμε και νομίζω ότι υπάρχει αθλητικός δικαστής να μεριμνήσει. Όσο για τον Πρίντεζη διαβάστε τι είπε σε ερώτηση αν θα πήγαινε στον Παναθηναικό ( Ποιός του είπε βέβαια ότι τον θέλουμε εμείς) : «Δεν θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Δεν θα μπορούσα να φορέσω αυτό το πράγμα. Στο εξωτερικό μπορεί να πήγαινα. Είναι και το πως αισθάνεσαι, πέρα από το ότι είμαι Ολυμπιακός, δεν γίνεται να βγάλεις τη μία φανέλα τη μία μέρα και να τα δίνεις όλα με την άλλη».


Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 σχόλια:

  1. ΓΑΜΙΣΙ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κωλοπαιδα της τρουμπας γυρναει ο τροχος να το θυμαστε και συ λουγκρα με τα τατουαζ να ξεπλενεις πρωτα το στομα σου και μετα να μιλας γι αυτο το συλλογο παλιοξεφτιλα τσιμπουκοχειλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.sport24.gr/incoming/article1495334.ece/BINARY/w460/020519.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EMEISA FTAIME POU TOUS AFISAME KAI EVGALAN GLOSSA KAI STO BASKET...AYTA NA VLEPEI O PROEDROS KAI OXI ALLI LEUKI PETSETA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΆΚΗΣ, ΟΙ 35 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aυτά να τα βλέπουν όλοι οι βαζελάκηδες που σπεύσανε να πουν μπράβο στους υπάνθρωπους της τρούμπας!! Μπράβο σε κανέναν μούλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΙΤΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..Ο ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ..ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΝΤΕΓΙΑΝ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΟΟΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ (Κ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ).OXI ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΟΑΚΑ....ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ..ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλάαααα....Άς χαίρονται όσο τους παίρνει ακόμα, δε θα ναι για πολύ. Στον μπασκετικό Παναθηναϊκό δεν διοικούν Τζίγγερ ούτε άνιωθοι μέτοχοι-αμέτοχοι. Εδώ υπάρχει η οικογένεια που είναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ των γαύρων. Έχουν γνώση οι φύλακες και πιστεύω θα πράξουν τα δέοντα για να γυρίσουμε στην κορυφή

      Prasinada

      Διαγραφή
  9. KAI O MΑΛΑΚΑΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΟΤ ΒΙΝΤΕΟ!! ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΤΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mat περιμένουμε να μας πείς τι εννοείς με την ανάρτηση στα ρώσικα.....Απάντα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AS PEI KAPOIOS STHN POUTANA TON PRINTEZH PWS AUTO POU APOKALEI AUTOS PRAGMA TO EXOUN FORESEI PAIXTARADES KAI PAIXTARADES KAI TOUS SHKW8HKE H TRIXA KAGKELO ! AS PEI KAPOIOS STHN POUTANA TON PRINTEZH PWS AUTO POU APOKALEI AUTOS PRAGMA EXEI PANW 6 KAI ESY XAIRESAI EPEIDH APLA PHRES TO TRITO ! AS PEI KAPOIOS STHN POUTANA TON PRINTEZH PWS 8A EXEI DIKAIWMA NA APOKALESEI TH FANELA TOU PANA8HNAIKOU PRAGMA M O N O OTAN KATAFEREI NA 3EPERASEI SE PRWTA8LHMATA KAI EURWPAIKA TON ALVERTI KAI METEPEITA TON PANA8HNAIKO ! GAMIOLA PRINTEZH SEVASMOS STHN MEGALUTERH OMADA POU ANEDEI3E H ELLADA ! POUTANA PRINTEZH SEVASMOS STON VIASTH SOU !!! POUTANA PRINTEZH GAMW TH VIVI THN TSAMH ! AUTH THN PORNH POU KANEI PARTOUZES STH SUGGROY !!!! POUTANA PRINTEZH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α) ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΗΘΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΡΟΥΣΙΑΖΕΙ...

    Β) ΜΑΤ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ? ΑΝ ΝΑΙ, ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ?

    Γ) ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ? ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΦΕΡΟ, Ο ΓΚΟΥΙΝ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 3ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ 3ης ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΓΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΣΕ ΞΕΝΑ SITES, ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ 19 ΜΑΙΟΥ.... ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 16..... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οχι... Να ερθουν οακα γιατι αν δεν ερθουν πως θα τους γλεντισουμε..
    Να ερθει και ο σακος του μποξ και ο πριντεζακος που πουλαει οπαδιλικι.
    Να ερθει και ο αρχηγος της ρουφιανιας ο μουλος που γλενταει με αυτους που τον εστειλαν στο νοσοκομειο.
    Σας περιμενουμε οπως περιμενουμε και τον χοψονιδη τον αρχηγο του κομπλεξ και της πουστιας. Το αρχηγο της αχαριστιας και δουλο του χρηματος.

    Σας περιμενουμε ρε πουτανακια να σας ξαναγαμησουμε οπως κανουμε 15 χρονια τωρα και μεσα και εξω και μπρος και πισω.

    Απελιστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρεπει να γινει αντιντοπινγκ κοντρολ μαγκες στους τελικους..
    Η θα βγαλουμε λαυρακι η δε θα εχουν την αποδοση που ειχαν στο f4 οι μουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε