Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Έτσι κάνουν οι άντρες Τζόρντι! Για να σε δω τώρα!

Την πιο σωστή κίνηση έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μπερτομέου και του ζήτησε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τα πράγματα. Ελπίζω Τζόρντι να μην κρυφτείς πάλι και να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πρόσωπο με πρόσωπο τον άνθρωπο που με επιχειρήματα θα σε ξεφτυλίσει για μια ακόμα φορά! Θα καταλάβεις ότι με τον Παναθηναικό δεν θα παίζεις και θα τον σέβεσαι όσο τίποτα. Γιατί αν θελήσει ο Παναθηναικός θα καταρρεύσει σε μια στιγμή αυτή η φαρσοκομωδία της Ευρωλίγδας!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

49 σχόλια:

  1. Α ρε μεγαλε Γιανακοπουλε τρελανε μας προεδραρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικα μεγαλη κινηση με νοημα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ??..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑ SITE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129376977

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.sport-fm.gr/article/ta-lene-giannakopoulos-mpertomeou/674442

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΤΣΣΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΤΣΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ???? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΝΒΑ?? ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειπε κανεις ότι είναι ομάδα NBA. Όταν την σπρώχνουν και μπαίνουν τα τρίποντα νικάει. Διαφορετικά αν δεν βαλει καλαθια ο Τεοντοσιτς και Κριαπα ιδίως σε κρίσιμα παιχνίδια βλέπεις το αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  8. Kαλησπερα

    Δεν ειμαι Παο, ουτε οσφπ αλλα στο μπασκετ τον συμπαθω τον παο και μπαινω εδω για να διαβαζω τα νεα του/τις αποψεις κ.λ.π..Αλλα υποτιμησατε πολυ τον ολυμπιακο..οφειλετε να το ομολογησετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ..ΕΞΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΧΩ ΡΑΜΜΕΝΑ....ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.....20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΖΟΝ....ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ (ΦΥΓΗ ΦΩΤΣΗ, ΛΑΘΗ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ.... ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ...ΕΝΑΝ ΧΟΨΟΝΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΑΙΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ...ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ....ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΟΥΠΑ-ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΠΑΝΟΥΛΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΗΔΗ

      Διαγραφή
    3. Σιγα μην την πηραν! Θα χασουν!

      Διαγραφή
  9. ANTETOKOYMΠΟ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ.....http://www.sport24.gr/Basket/ellhnes_polites_oi_aderfoi_antetokoumpo.2244998.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ...ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ Ο ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ.VAMOS REAL ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδια μην αποκλειετε να την πατησουν οπως η εθνικη το 6..Τωρα και να το παρουν (θα ναι φυσικα μεγαλο κατορθωμα) αλλα ενταξει 3 κουπες αυτοι 6 εμεις..Φυσικα ειμαστε με την Ρεαλ γιατι θα μας πουλαμε τρελα παλι μετα!!!

      ΥΓ.Και να το παρουν 3 εχουν αυτοι...6 εμεις....Ποσα πρωταθληματα εχουμε εμεις και ποσοι αυτοι???

      Πανάθας13

      Διαγραφή
    2. Σωστός Πανάθα...Γιόνας13

      Διαγραφή
  11. Καποιος να συλλαβει αυτο το εκτρωμα του ιντερνετ..
    διαβαστε τι λεει εγω πεθανα στα γελια....
    http://www.tokoulouri.com/sports/traki_tsan/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To σχέδιο του δεν ήταν να σκοτώσει τον Μπερτομέου αλλά να τινάξει όλο το Λονδίνο στον αέρα. Ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες του ιδίου σάιτ αυτός κρύβετε πίσω από την βόμβα στην Βοστόνη και είναι και αρχηγός της al Qaeda. Mε τι πρόεδρο έχουμε μπλέξει.

      Διαγραφή
    2. φιλε μου δεν σου κανω πλακα υπαρχει κοσμος που το πιστεψε...

      Διαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ....ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ Κ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΑΚΑ!

      Διαγραφή
    2. Σας διαβάζω καιρό και θα ήθελα να γράψω για το τελευταίο σου σχόλιο Ματ! Όταν απο όσα βιώνουμε είτε σαν άνθρωποι, είτε σαν οπαδοί δεν έχουμε πάρει ούτε ένα μάθημα δεν μας κάνει κανείς πλάκα, ούτε μας φταίει ο θεός! Και θα εξηγήσω τι εννοώ...
      Όταν βγαίνουμε μετά απο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και εκστιασμένοι λέμε "μην ακούσω για επιστροφή Ομπράντοβιτς το καλοκαίρι, μια χαρά πάει ο Πεδουλάκης.." τότε να έχεις και το κουράγιο και την υπομονή φιλε Ματ. Όταν ο οπαδός του Παναθηναϊκου στο μπάσκετ μετά απο όσα έχει ζήσει δεν βουτάει τη γλώσσα πρώτα στο μυαλό του τότε πρέπει να έχει και κουράγιο και υπομονή! Όταν αυτό που κοιτάμε και μας θαμπώνει είναι ένα αποτέλεσμα και όχι η προοπτική τότε να έχουμε κουράγιο! Όταν δεν λέμε "καλός ο Αργύρης, αλλά θέλω τον καλύτερο (που τον είχα ήδη και είναι κι αυτός δικός μας άνθρωπος), γιατί είμαι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη κι έχω στόχο να παραμείνω" τότε να βρούμε το κουράγιο! Όταν ξεχνάμε ότι δεν αρκουν τα χρήματα, όταν επίσης ξεχναμε τι γινοταν κι οταν βαζαμε τα χρηματα πριν 20 χρόνια, όταν δεν έχουμε καταλάβει οτι δεν αρκει να εισαι εργατκός, φιλότιμος κτλ.!
      Το θεμα μου δεν είναι ο Πεδουλάκης, αλλά η νοοτροπία μας. Την ομαδα του γαυρου την εστησε απο το 0 πέρυσι ενας προπονητης-δασκαλος, μοιρασε τους ρολους και τους δημιουργησε προοπτικη για τα επομενα 2-3 χρονια! Ό,τι εκανε τόσα χρόνια ο Ζέλικο στον Παναθηναϊκο! Εσεις συνεχιστε να μιλάτε για το ποιους παικτες θα παρει του χρονου ο Αργύρης...

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΚΛΕΙΣΕ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ- ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ..Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ..ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΈΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΙΣΤΑ..ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Π ΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ..ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΧΤΕΣ ΜΕ ΜΕΣΙΝΑ..Ο ΓΑΥΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ..ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

      Διαγραφή
  13. ΜΑΤ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξέρει κανείς γιατί δεν παίζει καθόλου ο Μπανκς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλαδη όλα αυτά έγιναν για να το παρει ο γαυρος? Μονο τριποντο και ξυλο παιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. PERASTIKA MAS.....KANAME TO GAVRO MAGKA KAI STO BASKET....OI MLKS PLIRONONTAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. EKEINOS O ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΖΙΕ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ Ο ΡΗΓΑΣ????????????????????????????????? ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ..Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΤ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΡΗΓΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ?? ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ...ΓΙΟΝΑΣ13

      Διαγραφή
    2. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΝΑΩ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΕΧΩ ΦΟΒΕΡΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ..ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΜΟΝΟ!

      Διαγραφή
    3. Τι αλλο να κανε ο Δημητρης ΜΑΤ???????????????

      Διαγραφή
    4. ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

      Διαγραφή
    5. Ποιον εννοεις??

      Διαγραφή
    6. Αν σε πιανω παντως δεν εννοεις κατι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ..ΒΡΩΜΙΚΟ???????????????????????

      Διαγραφή
    7. Τον Ομπράντοβιτς εννοεί ρε άρχοντα, τι βρώμικο και πράσινα άλογα λες;

      Διαγραφή
  19. ΜΑΤ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΗΓΑΣ 99%. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΡΑΓΚΟΚΙΛ ΜΠΙΛ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΚΑΝΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ-ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΠΑΝΟΥΛΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ...ΔΕΝ ΛΕΩ ...ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΑΜΝΙΣΙΟΙ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ...ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΑ 4-ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΝΤΙΣΠΑΝΟΥΛΙΚΟΣ-ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ=ΣΙΧΑΜΑ-ΤΥΡΟΓΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ελπιζω τωρα να αφησουμε τα χαζα και να γινει αυτο που πρεπει:Επιστροφη Ζοτς ΑΜΕΣΑ!Για να τελειωσει το αστειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O ΡΗΓΑΣ ΦΤΑΕΙ ΟΧΙ Ο ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ! ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ! ΦΑΝΗΚΕ ΣΜΡ ΑΥΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι μαλακίες πληρώνονται...1)Διαλύσαμε εντελώς την ομάδα το καλοκαίρι χωρίς να κρατήσουμε κάποιους παίχτες οι οποίοι θα βοηθούσαν και στο να μείνουμε ανταγωνιστικοί, αλλά και στο ομαλό χτίσιμο μιας καινούργιας νεανικής ομάδας με μέλλον(αυτό ήταν τελικά εφικτό αφού το μπάτζετ ξέφυγε από το αρχικά προβλεπόμενο) 2)Δεν χτυπήσαμε νέους παίχτες όπως ο Σλούκας και άλλους που τους πήρε ο γαύρος και έφτιαξε ομάδα. Αποτελέσματα, χάσαμε τα σκήπτρα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ο γαύρος έκανε κάτι το οποίο εμείς δεν το χουμε κάνει και δύσκολα θα το κάνουμε, το back to back. Πλέον θα διατυμπανίζουν παντού αυτό το back to back και δεν θα μπορούμε να τους πούμε και τίποτα.
    Ελπίζω αυτά να αποτελέσουν ένα κίνητρο για το πρόεδρο, ώστε να φτιαχτεί μια ομάδα από του χρόνου που θα μπορεί να χτυπάει και τους 3 τίτλους
    Υ.Γ Με τη ψυχολογία που απέκτησαν οι γαύροι δυσκολεύει αρκετά και η υπόθεση του πρωταθλήματος. Ελπίζω να κάνουμε το break και να το κατακτήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ.... ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ Ο ΟΣΦΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙ....

    Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ 50-50.... ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ PHYSICAL GAME ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.... ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2.

    ΑΣΤΕΙΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ..... ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 9 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ Η ΡΕΑΛ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΟΣΦΠ.

    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΥΓΚΑ..... Η ΦΕΥΓΟΥΜΕ Η ΤΟ ΛΥΝΟΥΜΕ.... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΩΣ Η ΕΥΡΩΛΥΓΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...... ΞΑΝΑΛΕΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ....

    Ο ΟΣΦΠ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΛΥΓΚΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ....

    ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ.... Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΚΛ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ.... ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 1 ΣΕΝΤΕΡ ΚΑΙ 1,5 3ΑΡΙ......

    Η ΤΣΣΚΑ.... ΠΙΟ ΑΨΥΧΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ........ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ...ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΒΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.... ΧΑΧΑΧΑΧ

    ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΑ 90% ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.... ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΕΤΟΙΜΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....

    ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΧΝΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ. ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 14 ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....
    ΓΙΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΦΕΤΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΑΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.... ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ.... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ....

    ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΛΑ ΡΗΓΑΣ STYLE.....

    Ο ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ. ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ 2 ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ..... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΚΟ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΡΙΤΣ Νο2.

    ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ.... ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4, ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΒΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ..... ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΕ 6 ΚΑΙ 8 ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΣΣΚΑ Κ ΡΕΑΛ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΡΕΙΚ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ, ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΜΠΟΡΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ....

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.....

    ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.... ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΒΑ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΟΥΝ ΝΕΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΚΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΥΓΚΑ, ΜΟΝΟ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. AN MΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΛΟ,ΧΑΙΝΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ..ΙΣΩΣ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟ ΠΑΙΚΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε