Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ντροπή σας φιεστάκηδες και καναπεδάτοι!

Ειλικρινά ήθελα να μιλήσω για μπάσκετ σήμερα και για τους δύο νέους παίκτες αλλά αυτό το άδειο ΟΑΚΑ που αντίκρισα με έχει κάνει έξω φρενών! Πραγματικά πίστευα ότι ο Παναθηναικός έχει μπασκετικό κοινό αλλά τελικά οι φιεστάκιδες και οι καναπεδάτοι είναι πάρα πολλοί. Είναι ντροπή για αυτή την ομάδα που μας έχει προσφέρει τόσα να παίζει μπροστά σε 500-1000 οπαδούς. Αυτά που κοροιδεύαμε στους γαύρους θα τα κάνουμε εμείς τώρα; Ντροπή πραγματικά για όσους μπορούσαν και δεν ήρθαν να στηρίξουν την ομάδα. Ναι όλοι εσείς που με την Μπαρτσελόνα παρακαλούσατε και φιλούσατε κατουρημένες ποδιές για ένα εισιτήριο. Όλοι εσείς που θα κάνετε το ίδιο και με τον Ολυμπιακό στους τελικούς. Τέτοιους φιλάθλους δεν τους θέλουμε, δεν αρμόζουν στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Εσείς που δεν πατάτε και έχετε και λόγο μετά.Δεν θέλω να πω κάτι άλλο γιατί θα πω βαριές κουβέντες.
Στα αγωνιστικά η ομάδα έπαιξε κατά διατήματα όμορφο μπάσκετ προπαθώντας να ενσωματώσει τα δύο νέα παιδιά τα οποία άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και αν καταφέρουν να προσαρμοστούν θα προσφέρουν ότι έλειπε στον Παναθηναικό.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 σχόλια:

  1. ontos polli thlivero! an den egraffa exetaseis 9a erxomoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΤ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΟΤΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΠΤ!!!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ????..ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

    ΥΓ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΤΚΕΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ...ΔΕ ΤΙΘΕΤΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ..ΩΡΑΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΑΤΣ..ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΩ!

      Διαγραφή
  4. Ρε συ ματ ειπα εγω οτι δεν παω στα ματς?? Σου λεω οτι αμα ο Δημητρης δεν ελεγε τπτ ουτε εσυ θα εγραφες..Οσοσ για μενα περα απο τα μεγαλα ματς εχω παει και με ικαρο και με αρη,παοκ απολλωνα ωποτε δεν ειναι καναπεδακιας αν μη τι αλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ..ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ..ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ...

      Διαγραφή
    2. tote gt den eleges tpt kai sta alla mats tou prwta8lhmatos pou eixame 500 atoma? ekei den eixes matia?

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ PLAY OFF

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχεις δικιο Ματ.Εγω για να μπορουσα σε καθε αγωνα ακομα και με ομαδα τοπικου πρωταθληματος να παιζαμε θα ημουν εκει να στηριξω την ομαδα που μου εχει προσφερει τοσα πολλα πραγματα.Αλλα δυστυχως δεν μενω αθηνα να βλεπω την ομαδα που αγαπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. gregory kalogreza kalimera ontos flivero to gegonos oti pigan tosoi ligoi ala edo signomi paidia yparxei ena ala ego eimai katoxo diarkeias mazi me tin gineka moy kai 2 allous filous i gineka moy kai oi 2 filoi moy sxolane apo tin douleia 5 iora ego exo magazi kai imoun anoiktos sto zoumi tis ypothesis den ginete agora play off 5 iora einai aparadekti ora kai ean ksanavaloun tin idia ora pali to idio thema tha exoyme den mporousan paradeigma 8 iora den nomizo oti se mia tetoia ora to gipedo den tha eixe perisotero kosmo????kai se telikoi analisi o kosmos tou panathinaikoy sto mpasket exei doiksi diaxronika oti einai konta stin omada kai den einai oreo na ton krinoyme se ena mats pou tonizo exei kai dikia o proedros alla alla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την επόμενη φορά να βάλει ο ΕΣΑΚΕ τον αγώνα μεσοβδόμαδα στις 3 ώστε να μην έχει ούτε 500 άτομα. Στις 5 ξέρετε πολλοί δεν έχουν καν σχολάσει από τις δουλειές τους. Αυτό βέβαια δεν πέρασε από το μυαλό του ΔΓ που ως αφεντικό πάει και φεύγει από την δουλειά του ότι ώρα θέλει. Αυτός ο παρορμητισμός θα τον φάει...Δεν λέω ότι εάν γινόταν για παράδειγμα στις 6 θα είχε 10000 αλλά 3 με 4 χιλιάδες θα είχε άλλωστε πότε είχε παραπάνω σε τέτοια ματς? Ο ΔΓ λοιπόν ας κάνει μια προσπάθεια οι αγώνες να γίνονται πιο λογικές ώρες και ας αφήσει τις άστοχες δηλώσεις. Γιατί όπως και να το κάνουμε οι 30000 με Μπαρτσελονα μπήκαν στο γήπεδο με την δική του ανοχή για να μην πω με την δική του εντολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι πολλοί φίλοι της ομάδας θα ήταν ακόμα στη δουλειά...... εγω πήγα... ζήτησα άδεια και έφυγα νωρίτερα... πόσοι όμως έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναταλία έτσι είναι. Αν όμως παίξουμε με Πανιώνιο την ίδια ώρα δεν θα είναι ακομα πιο δύσκολο να ξαναζητήσεις άδεια? Οι εποχές που ζούμε είναι εξαιρετικά δύσκολες...για τους περισσότερους. Με πίκρανε ο ΔΓ με τον τρόπο που μίλησε αλλά και για το ότι έριξε ευθύνες στους οπαδούς για το μπάχαλο με Μπαρτσελονα.

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο.... εκείνη την ημέρα ίσως αρρωστήσω από την προηγούμενη χιχι.... ελπίζω να μη χρειαστεί όχι μόνο για μένα αλλά και για πολλούς ακόμη φίλους που θα θέλουν να είναι κοντά στην ομάδα. Μακάρι να γίνουν πιο αργά τα παιχνίδια στην επόμενη φάση

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε