Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ρ.Τ Γκουίν ο Αμερικανός που σας είπαμε από χτές! (VIDEOS)

Μετά τον τραυματισμό του Κατελίνας ο Παναθηναικός στράφηκε αμέσως στην κουρτίνα νούμερο 2 που όπως πρώτοι σας είχαμε πει από χτες ήταν Αμερικανός. Η ΚΑΕ δεν έδινε το όνομα μέχρι πριν λίγο και τώρα που το έχουμε ξέρουμε ότι είναι ο 31χρονος Ρ.Τ Γκουίν που παίζει στο ουκρανικό πρωτάθλημα! Είναι ένας παίκτης με δολοφονικό σουτ έξω από τα 6,75 με ποσοστά καριέρας σταθερά πάνω από το 40%. Επιπλέον λόγω σωματοδομής μπορεί να βοηθήσει και στη θέση 5. Αμοίβεται με 200.000 ευρώ και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αποδέσμευσής του από την ομάδα του. Απολάυστε τον...



Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 σχόλια:

  1. Δεν τον γνωρίζω αλλά μακάρι να βοηθήσει αν αποκτηθεί τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://basketball.eurobasket.com/player/RT_Guinn/Ferro-ZNTU_Zaporozhye/46756

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14 Μαΐου 2013 - 9:48 μ.μ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΒΛΕΠΕ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.ΜΗΝ ΘΕΟΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.Η ΠΤΩΣΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΤΑ ΦΕΥΓΩ ΜΕΝΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΕΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ.ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. JULIUS ERVIN

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Λιθουανοί πάντως τον τραυματισμό του Κατελίνας τον έμαθαν από τα ελληνικά μέσα
    επίσης, την ημέρα που η πράσινη ανακοίνωνε τον δυναμίτη ο διευθυντής της Λιέτουβος έλεγε οτι δεν έγινε καμία επαφή και ο παίκτης έχει ακόμα ένα χρόνο συμβολαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εσύ αδερφέ πως γνωρίζεις απο που έμαθαν οι Λιθουανοί τον τραυματισμό του Κατελίνας. Παρακολουθείς τα Λιθουανικά μέσα, έχεις Λιθουανούς συγγενείς η μήπως ανθρώπους μέσα απο τη Λιθουανική ομάδα; Θα εκτιμούσα επίσης εαν μας παρέθετες κάποιο link που να επιβεβαιώνει οτι την ημέρα που η Πράσινη ανακοίνωνε τον Λιθουανό, ο διευθυντης της Λιέτουβος έλεγε οτι δεν έγινε καμία επαφή και ο παίχτης έχει ένα χρόνο συμβόλαιο.
    Φιλικά
    Νίκος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://prasinanea.gr/basket/article2252210.ece

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ συνονόματε. Όντως το link που παραθέτεις είναι της Τρίτης 14/11 11 το πρωί. Η πράσινη της ίδιας ημέρας όντως αναφέρει πιθανή απόκτηση του Λιθουανού, αλλά έχε υπόψιν σου οτι η είδηση εμφανίζεται στο onsports.gr την Δευτέρα 13/05 23:16(http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/316295-Panathhnaikos-Protathhke-o-Katelinas) και στο Prasini.gr στις 13/05 πρός 14/05 λίγο μετα τα μεσάνυχτα (http://www.prasini.gr/basket/item/2196-provarei-ta-prasina-o-katelinas). ΄Αρα η είδηση της προηγούμενης εμφανίζεται στην εφημερίδα την επόμενη μέρα. Την ίδια μέρα οι Λιθουανοί διαψεύδουν την πρόταση. Μου θυμίζει κάτι απο την τελευταία υπόθεση με Φώτση που το παίζαν τρελίτσα οι Ιταλοί μέχρι που βγήκε στην φόρα το επίσημο έγγραφο της πρότασης. Εμένα πιο πολύ μου μοίαζει οτι οι Λιθουανοί μυρίστηκαν την ανάγκη του ΠΑΟ για άμεση ενίσχυση, ανεβάσαν απαιτήσεις και το αποτέλεσμα γνωστό.

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε