Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Μπερτομέου έχεις να λογοδοτήσεις για πάρα πολλά! Η ώρα της πτώσης σου πλησιάζει!

Είχα ακούσει τις φήμες ότι τα εισιτήρια για το Final 4 πωλούνται 10-20 λίρες στο Λονδίνο αλλά πραγματικά δεν ήθελα να το πιστέψω. Να όμως που η εφημερίδα Πράσινη έρχεται σήμερα να επιβεβαιώσει αυτό που άκουσα. Ο κύριος Μπερτομέου λοιπόν αφού είδε ότι θα γίνει το Final 4 σε άδειο γήπεδο άρχισε να χαρίζει τα εισιτήρια στην τιμή των 5 και 10 λιρών. Πόσο καραγκιόζης είσαι; Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι που πλήρωσαν ένα κάρο λεφτά για να πάρουν εισιτήριο είναι μακάκες; Οι μηνύσεις που θα πέσουν δεν θα έχουν προηγούμενο! Καταλαβέ το πια ότι έκανες την διοργάνωση μια αηδία και πολύ σύντομα θα αποτελέσεις παρελθόν από τη θέση του προέδρου που κρατάς ετσιθελικά 12 χρόνια τώρα!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 σχόλια:

  1. Όσο είναι αυτός ο Μπερτομέου στην ευρωλίγκα δεν πρόκειται,πλέον, να δούμε άσπρη μέρα. Χτες πάλι είπε σε δημοσιογράφους ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να σέβεται του κανόνες και όλα αυτά τα σχετικά που λέει τους τελευταίους μήνες.
    Αλήθεια ξέρει κανείς ποιος είναι ο τρόπος για να φύγει αυτός από τη θέση του; Είναι αποκλειστικά δικιά του απόφαση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KANONIKA ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ!

      Διαγραφή
    2. Κατάλαβα...ουσιαστικά ό,τι γουστάρει κάνει ο Ισπανός.

      Διαγραφή
  2. Η διοίκηση έχει όλα τα δίκια του κόσμου για τα καραγκιοζιλίκια του Μπερτομέου, αλλά με πρωτοσέλιδα και επιθετικές δηλώσεις το μόνο που καταφέρνει κανείς είναι να γίνεται γραφικός και να μην τον παίρνει κανείς στα σοβαρά. Μέσα σε λίγους μήνες ο πρόεδρος έχει καταφέρει να μετατρέψει την εικόνα του ΕΞΑΚΙΣ Πρωταθλητή σε εικόνα ομαδίτσας που όλο μυξοκλαίγεται για τη διαιτησία, τη διοργάνωση, κλπ (λες κι είμαστε ο Απόλλων Καλαμαριάς). Όλες οι ομάδες -όλοι αυτοί που τόσα χρόνια μας ζηλευαν- τωρα βρίσκουν την ευκαιρια να στραφουν εναντιον μας. Ποιος ξέρει, μόλις λήξει το συμβόλαιο που έχουμε με Ευρωλίγκα, μπορεί και να μας διώξουν. Ας ηρεμήσει ο πρόεδρος, να χρησιμοποιήσει τις καλές σχέσεις που εχει ο Παυλος και ο Θανάσης με αλλα κλαμπ και να προσπαθήσουν ΘΕΣΜΙΚΑ να αλλάξουν την απαράδεκτη κατάσταση της Ευρωλίγκας. Αλλιώς, μας βλέπω σύντομα να παίζουμε σε κανα Eurocup, να κατεβάζουμε και τα λαβαρα που μας θυμίζουν την "κακιά Ευρωλίγκα" και να βυθιζόμαστε στη μιζέρια για δεκαετίες.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ την τρέλα του προέδρου και την αγάπη του προς την ομάδα, αλλά χρειάζεται και λογική και διπλωματία μαζί με το συναίσθημα για να πας μπροστά. Πρέπει να κουλάρει, να βάλει κάτω τα δεδομένα, να κάνει σωστές παρασκηνιακές επαφές με άλλα κλαμπς και να φέρει έναν προπονητή με ΠΡΕΣΤΙΖ (Ζοτς, Μπλατ, κλπ) ώστε του χρόνου να πάει να το σηκώσει ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ. Η δύναμη του Παναθηναϊκού τόσα χρόνια ήταν η ΣΟΒΑΡΗ διοίκηση, οι ΟΜΑΔΑΡΕΣ που κερδίζαν μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος του που γέμιζε τα γήπεδα και εντός και στα Φαιναλ Φορ. Όταν η διοίκηση δεν είναι ψύχραιμη, η ομάδα φτωχαίνει σε ρόστερ και προπονητή και ο κόσμος του ξενερώνει από τους υπεράριθμους που μετατρέπουν το ΟΑΚΑ σε στρούγκα με 30000 στιβαγμένους σαν ζωα, τα πράγματα δεν δείχνουν καλα.

    Και ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ: ολα αυτά τα γράφω με ΑΓΑΠΗ και αγωνία για την ομάδα μας και επειδή πιστεύω ότι ο Δημήτρης μπορεί να αφήσει εποχή στο μπάσκετ φτιάχνοντας τη δική του αυτοκρατορία για αλλα 30 χρόνια, συνεχίζοντας το έπος της οικογένειάς του. Δεν πειράζει να κάνει και λάθη στην προσπάθεια αυτή (αλίμονο, κανείς άλλωστε δεν είναι αλάθητος) αλλά ΠΡΕΠΕΙ να γίνει πιο ψύχραιμος και μεθοδικός στις αντιδράσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι επειδή μόλις πριν λίγο διάβασα πως ο Δημήτρης μίλησε στο τηλέφωνο με Μπερτομέου για να κλείσουν ραντεβού να μιλήσουν, οφείλω να πω ΜΠΡΑΒΟ (για να μην κάνω μόνο κριτική). Έτσι, ψύχραιμα και μεθοδικά να συνεχίσει.

      Διαγραφή
    2. Εγώ διάβασα ότι συνολικά τον έχει πάρει τηλέφωνο 3 φορές ο Δημήτρης ,η τελευταία πριν λίγες μέρες, αλλά ο Ισπανός δεν δέχεται να τον συναντήσει μέχρι στιγμής.

      Διαγραφή
    3. Α, μάλιστα. Δεν με εκπλήσσει γιατί φαίνεται καραγκιόζης ο Μπερτομέου και με λερωμένη τη φωλιά του. Πιστεύω όμως πως τελικά θα αναγκαστεί να συναντηθεί και να ακούσει τα παράπονά μας από κοντά. Άλλωστε σιγά σιγά, και μετά από την πρωτοφανή οργανωτική αποτυχία του ΦΦ του Λονδίνου, βλέπω να αρχίζουν τη γκρίνια και άλλοι σύλλογοι. Δεν μπορεί να τη βγάζει καθαρή μονίμως ο Μπερτομέου όταν δεν καταφέρνει να φέρει έσοδα στις ομάδες.

      Διαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΚΑΙ @@@@ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΙΣΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να γινουν μηνυσεις κατα του ανθρωπου που εχει εκτραπει θεσμικα και φερεται σαν οπαδος ομαδας. Ο ΠΑΟ εχει διαφυγοντα εξοδα απο δυσφημιση αληταρα Μπερτομεου. Μαζι κι ο Ρηγας. Να στηθει δικαστηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε