Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Φάμπρι ο εκλεκτός!


Ο Φαμπρισιάνο Γκονζάλες Πενέλας θα είναι ο νέος προπονητής των «πρασίνων». 
 Ο 57χρονος Ισπανός προπονητής σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες είναι ήδη στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και την υπογραφή των συμβολαίων.
Ο Φάμπρι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν κι αν τα αποτελέσματα που θα έχει πείσουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, το καλοκαίρι θα γίνει συζήτηση για επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών για τα επόμενα χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός ήταν εδώ και καιρό στα υπόψη των ανθρώπων του «τριφυλλιού», αποτελώντας εισήγηση του Πορτογάλου αρχισκάουτερ των «πρασίνων».
Ο 57χρονος προπονητής ήταν ελεύθερος καθώς αποχώρησε τον Δεκέμβριο από την Ράσινγκ Σανταντέρ, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί στους πάγκους των Γρανάδα, Ουέσκα, Αλμερία και Αλαβές και θεωρείται λάτρης της τακτικής, της ταχύτητας και της πειθαρχίας. 
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Καλα σοβαρα τωρα διωξανεψτον ροτσα για να φερουν εναν αγνωστο ισπανο τεχνικο,για εξι μηνες που δεν γνωριζει το υλικο τις συνθηκες της ομαδας και το ελληνικο πρωταθλημα,και εχει εργαστει κυριως στις χαμηλες κατηγοριεσψτις ισπανιας.πειραματα δηλαδη.μαλιστα ερχονται ακομη χειροτερα για την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε