Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πεδουλάκη το πουλάκι τσίου! Επεισόδιο Νο2!

Ευτυχώς ένα δικό μας παιχνίδι καταφέραμε να το κερδίσουμε και λέω το ευτυχώς γιατί με αυτά που είδα πάλι από τον Πεδουλάκη δεν ξέρω κ εγώ τι να πιστέψω! Δεν θέλω να πω πολλά τώρα επί τεχνικής ανάλυσης..Θα το κάνουμε αύριο αυτό. Θα επισημάνω μερικά πραγματάκια μόνο. Ο Πεδουλάκης είναι πραγματικά πολύ λίγος προπονητής με τεράστια λάθη στη διαχείριση του παιχνιδιού. Ο Παναθηναικός έδειξε μεγάλα καρύδια στον τραυματισμό του Διαμαντίδη και ενώ ήταν πίσω στο σκόρ. Μια αντίδραση που σφυρηλατεί τον χαρακτήρα μιας ομάδας. Ο Γκίστ αρχίζει και δείχνει σιγά σιγά τα στοιχεία που έχει ως παίκτης και όταν μπει στα συστήματα θα είναι ακόμα καλύτερος. Έλεος πια με την επιμονή στον Τσαρτσαρή. Δεν μπορεί το παιδί πλέον. Ένα σύστημα για τον Καπόνο ρε Αργύρη θα βγάλεις; Κρύο αίμα ο Μπάνκς και κακός πάλι ο Ούκιτς που πραγματικά αδικεί τον εαυτό του. Δεν έχει προσαρμοστεί ούτε στο ελάχιστο για αυτό και η γκρίνια του κόσμου που για μένα δεν είναι απόλυτα σωστή όταν η μπάλα καίει. Δεν τον βοηθάει στο να έχει καθαρό μυαλό. Τέλος αφήνω τον αρχηγό μας που φέτος διεκδικεί όσκαρ γκαντεμιάς. Από ότι φαίνεται είναι ελαφρύ το διάστρεμμα και θα τρέξει για το ματς του Βερολίνου!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 σχόλια:

  1. Ο ΟΥΚΙΤΣ ΚΑΤ ΕΜΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2ΑΡΙ Κ ΜΟΝΟ 2ΑΡΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΑΣΙΜΟ Κ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΑΤΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Κ ΛΑΘΟΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕ Ο 3D Κ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ....
    Ο ΤΣΑΡΤΣΑ ΑΠΛΑ ΓΕΡΑΣΕ Κ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    Κ ΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Ο ΚΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΥΤ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΔΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΟΥΚΙΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΔΙΔΙ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΝΚΣ!ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ... ΕΠΙΣΗΣ ΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΡΜΙ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΔΙΚΟ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΠΑΓΚΟ Κ Ο ΟΥΚΙΤΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΚΙΝΕΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ....

      Διαγραφή
  2. Γρηγόρης καλογρέζα καλησπερα ήμουν στο γήπεδο και αυτο που έχω να επισημάνω ειναι ότι ακόμα περιμένω κάποιο σύστημα οι αυτοματισμους απο τον προπονητη οι εμμονές τους με τον oukits και να αφήνει παίκτες στο πάγκο και να τους ξεχνάει ειναι πέρα απο κάθε λογική .Με αυτά που βλεπω θεωρώ ότι κάθε ματς θα ειναι ντέρμπι και φοβάμαι ότι εκτός έδρας έρχονται ματς περίεργα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ Κ ΤΟΝ ΣΟΦΟ. ΟΧΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΛΛΑ ΡΟΛΑΡΕ Η ΟΜΑΔΑ, ΕΒΡΙΣΚΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Κ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ , ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ...

      Διαγραφή
  3. Mat και Foti πιστεύετε οτι θα την βγάλει ολόκληρη την χρονιά ο Πεδουλάκης;
    Ευχαριστώ

    ΓΚΥΖΗ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
      ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ Ο ΠΕΔΟΥΛΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΤΟΠ 16 ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΣΟΥΜΕ ..... ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.

      Διαγραφή
  4. o ukic prepei na fygei oposdhpote
    2 la8h,1 xameno sout,xamenes boles sta teleutaia lepta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΟΥΚΙΤΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΚΟ ΠΑΙΚΤΗ!

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ.
      ΠΧ ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ 2ΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ ΤΑ DRIVE ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΑΘΗ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Κ ΨΗΛΟΥΤΣΙΚΑ 3ΑΡΙΑ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΗ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗ..... Κ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΑΛΑΣΣΑ....
      ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΙΓΕ Η ΜΠΑΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΥΓΑ Κ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ....

      Διαγραφή
    3. apla pistevo oti o ukic prepei na pezei 2 ke mono afto,tha ine poli xrisimos ,thimithite ta 2-3 prota lepta xtes,opote den boro pia na katalavo ton pedoulaki,les ke ehoume polla 2aria(oyte o bramos ine 2ari)

      Διαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΓΚΥΖΗ 13 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΗΞΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΡΑ!ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΟΡ 16 ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΤΙ Ο 3D ΘΑ ΧΑΣΕΙ Κ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ALBA.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!

      Διαγραφή
    2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΑ 10ΛΕΠΤΑΚΙ..... ΧΘΕΣ ΣΤΑ 28 ΚΑΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΛΙ....

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε