Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Η επιστροφή στη Λεωφόρο είναι γεγονός!

Πολύ σημαντική εξέλιξη έχουμε στο θέμα της επιστροφής του Παναθηναικού στη Λεωφόρο αλλά και της διπλής ανάπλασης. Κατατέθηκε λοιπόν σήμερα στη βουλή τροπολογία που αλλάζει το νόμο Μπιρμπίλη και επομένως η Λεωφόρος δεν θα κατεδαφιστεί αν δεν γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό. Συγκεκριμένα μόλις βγει η άδεια κατεδάφισης για Λεωφόρο υπάρχει διορία πέντε χρόνων για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναικού στο Βοτανικό. Αν παρέλθουν αυτά τα πέντε χρόνια το θέμα θα συζητηθεί πάλι από αρχική βάση. Επιπλέον με την τροπολογία αυτή θα ολοκληρωθούν και οι απαραίτητες εργασίες στις θύρες 6,7 και έτσι ο Παναθηναικός πολύ σύντομα θα επιστρέψει στη φυσική του έδρα! Πλεον από το Φλεβάρη ο Παναθηναικός θα φύγει από το κρύο και ζημιογόνο ΟΑΚΑ. Αυτό που θα πρέπει να διασαφηνιστεί είναι τι θα γίνει με τις κάρτες διαρκείας και που θα τοποθετηθεί ο κόσμος.
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. ειλικρινα νιωθω ενα ριγος και μια συγκινηση που μετα απο 10 χρονια+ θα πατησω αυτα τα ιερα τσιμεντα του ΝΑΟΥ ΜΑΣ!!στην λεωφορο παναθα σε γνωρισα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε