Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Eπόμενη στάση Βερολίνο...


Αύριο ο Εξάστερος δίνει έναν αγώνα κομβικής σημασίας για την συνέχεια του TOP 16. Δεν παίζει με την Real, Cska, Zalgiris, Efes, Malaga αλλά με την Alba στο Βερολίνο. Όμως ναι, αυτόν θεωρώ τόσο σημαντικό αγώνα, τα προηγούμενα χρόνια κανείς δεν θα έδινε σημασία σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ο ΠΑΟ θα είχε κερδίσει πριν καν πατήσει στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.
Φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καινούργια ομάδα που  τον Δεκέμβρη άρχισε πάλι το μοντάρισμα μετά την άφιξη των νέων προσώπων, έτσι αυτό καθιστά κάθε παιχνίδι επικίνδυνο. Φυσικά η Alba δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση όμως πιστεύω οτι κάποια ή κάποιες νίκες θα κάνει και οι ομάδες που θα νικήσει θα έχουν μεγάλο μειωνέκτημα πρόκρισης. Ο Παναθηναικός δεν πρέπει να υποτιμήσει ούτε στιγμή την 'ανάλατη' μεν αλλά επικίνδυνη Alba, διότι η νίκη θα τον φέρει με πολύ καλή ψυχολογία στα 2 επόμενα εντός έδρας παιχνίδια τα οποία μπορούν να τον εδραιώσουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Σε αντίθεση η ήττα θα δημιουργήσει πολύ άγχος και θα μας βάλει σε περιπέτειες για την συνέχεια γι'αύτο θέλει εξαιρετική προσοχή! Τώρα αγωνιστικά ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει όλους τους παίκτες στην διαθεσή του εκτός του αρχηγού Δημήτρη Διαμαντίδη. Να σημειώσουμε ότι στην προπόνηση της Δευτέρας ένιωσαν ενοχλήσεις ο Lasme & Maciulis όμως προφυλάχθηκαν και θα πάρουν κανονικά μέρος στον αυριανό αγώνα. Μερικές προσωπικές εκτιμήσεις είναι ότι ελλείψη του Διαμαντίδη η χρησιμοποίηση του Ukic σαν βασικό οργανωτή είναι μεγάλο λάθος, δεν είναι καλός στο αργό μπάσκετ και στο 5 εναντίον 5 έτσι μηδενίζει τα καλά του στοιχεία. Ο Banks είναι καλύτερος σ'αυτό το παιχνίδι αλλά και πάλι δεν του ταιριάζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού, οπότε ή ο ΠΑΟ πρέπει να τρέξει περισσότερο ή ο Ξανθόπουλος να αρχίσει να παίζει περισσότερο. Επίσης αύριο θα ήθελα να δω περισσότερα συστήματα ώστε να εκμεταλλευτούμε τον Kapono που είναι on fire. Τέλος ο Τσαρτσαρής περνάει φοβερό ντεφορμάρισμα, καμία σχέση με τον παίκτη στην αρχή της σεζόν που έδειχνε 25άρης, ίσως δεν το βοηθάει πλέον το σώμα του (λογικό), πολύ βαρύς στις κινήσεις του, ελπίζω να ανακάμψει. Τώρα όμως πρέπει να βρει κι'άλλες λύσεις ο coach γιατί είναι σε κακή κατάσταση. Τέλος, να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μας για το αυριανό παιχνίδι στο Ο2 WORLD Arena που για να μην ξεχνιόμαστε εκεί ράψαμε το 5ο Αστέρι παραδίδοντας μαθήματα μπάσκετ με την τότε καταπληκτική ομάδα. Ελπίζω και οι τωρινοί να εμπνευστούν από αυτό και να πάρουμε την νίκη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προπονητής της Alba είναι ο κύριος Obradovic (μην τρομάζετε, το μικρό του είναι SASA). 



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε