Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Η ζωή χωρίς τον Διαμαντίδη

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά,
Γράφω για πρώτη φορά στο blog και αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που με εμπιστεύτηκαν. Απο μένα δεν θα έχετε κάποια εσωτερική πληροφόρηση, αλλά θα γίνεται κυρίως μια ανάλυση των θεμάτων της επικαιρότητας (και όχι μόνο) που αφορούν τον Παναθηναϊκό μας.
 Σήμερα είναι ο αγώνας της ομάδας μας με την Εφές στην Τουρκία.. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας μιας και δεν θα αγωνιστεί ο αρχηγός μας, Δημήτρης Διαμαντίδης. Το τι χάνει ο Παναθηναικός από την απουσία του 3D είναι λίγο πολύ γνωστά (καλή οργάνωση, άμυνα, σκορ, σιγουριά, καθαρό μυαλό. κτλ). Το θέμα είναι να εντοπίσουμε τα σημεία που μπορεί να εκμεταλλευτεί η ομάδα, παρά την απουσία του αρχηγού, και να φύγει με το ρόζ φύλλο αγώνα από την Τουρκία.

  • Ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος ενορχηστρωτής της επίθεσης της ομάδας και ειδικά στο σετ παιχνίδι. Ίσως σήμερα με την έλλειψη του να στραφούμε στο γρήγορο παιχνίδι (οχι βιαστικό), το οποίο μπορούν πιο εύκολα να ακολουθήσουν και οι Μπανκς, Ουκιτς.
  • Ο Ξανθόπουλος ίσως μπορέσει να προσφέρει λίγα λεπτά οργάνωσης.
  • Εφόσον ο Σόφο βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, θα πρέπει να τροφοδοτηθεί απο τους συμπαίκτες του έτσι ώστε να αποκτήσουμε ποστ παιχνίδι. Θα μου πείτε ποιος να τον τροφοδοτήσει απο τη στιγμή που λείπει το "μυαλο" της ομάδας; Σε αυτήν την κατευθυνση μπορούν να βοηθήσουν όλοι οι παίκτες της ομάδας και όχι μόνο τα γκαρντ που θα χρησιμοποιηθούν (Μπανκς, Ούκιτς, Ξανθόπουλος) και ιδιαιίτερα οι λεγόμενοι "πλαγιοι".
  • Με την παρουσία του Σόφο, ανοιγουν οι διάδρομοι για τις διεισδύσεις του Ούκιτς και του Μπανκς, ενώ με την ύπαρξη των δύο εξαιρετικών σουτέρ Καπόνο και Μπράμου οι αντιπαλοι δεν θα ξερουν ποιον να κλείσουν.
  • Στο αμυντικό κομματι, βάση θα πρέπει να δοθεί στον περιορισμό των Φάρμαρ και Βούγιασιτς. Να μην τους επιτραπεί να σουταρουν ελεύθερα τρίποντα. Θεωρώ πως κατα τη διαρκεια του αγωνα οι Μπραμος, Μπανκς θα πάνε πάνω στον Φάρμαρ και Μασιούλις, Μπράμος στον Βούγιασιτς.
  • Προσοχή στα λάθη.
Σας ευχαριστω πολυ..Καλη επιτυχία στην ομάδα μας σήμερα.
Share on Google Plus

About ChrisFF

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστίνα "σιδεροκέφαλη" .... καλή αρχή !!!!! Καλή επιτυχία στην Πανάθα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το προβλημα οταν λειπει ο αρχηγος μας ειναι κυριως επιθετικο και αυτο φανηκε στον αγωνα με την ζαλγκιρις.βεβαια εφοσον παιξει ο σοφο εχουμε μια λυση παραπανω.θα σημφωνησω οτι ο φαρμαρ κυριως και μετα ο βουγιασιτς ειναι οι παικτες κλειδια της εφες.ειδικα ο φαρμαρ ειναι το βαρομετρο της ομαδας της εφες και η αποδοση του θα κρινει πολλα.απο εμας θα πρεπει ο ουκιτς να προσφερει κατι το παραπανω στο σημερινο αγωνα.μπραβο χριστινα ωραιο αρθρο.αντε και με την νικη σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και μακαρι οι οργανωτες μας σημερα να μην πεσουν στις παγιδες των αντιστοιχων γκαρντ της Εφες οι οποιοι πιεζουν πολυ!Ευχαριστω!!Να εισαι καλα!

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.Η ΕΦΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε