Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Επιτέλους τέλος ο Βύντρα!

Αυτό που έπρεπε να έχει γίνει χρόνια πρίν γίνεται φέτος αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε; O λόγος για τον Λουκά Βύντρα ο οποίος βρίσκεται 9 χρόνια στον Παναθηναικό και έμοιαζε ακλόνητος. Όποιος προπονητής και να ερχόταν ο Βύντρα ήταν βασικός και πολλές φορές μάλιστα για να παίξει στην εντεκάδα χρησιμοποιούταν σε χίλιες δυο θέσεις. Μόνο επιθετικό δεν τον είδαμε. Επιτέλους λοιπόν μετά από 9 χρόνια ασχετοσύνης και άλλων περίεργων καταστάσεων θα τον ξεφορτωθούμε. Άλλος τον έφερε, άλλος τον πληρώνει πλουσιοπάροχα αλλά εμείς θα τον διώξουμε. Αλήθεια δεν αναρωτήθηκε ποτέ κανείς γιατί ενώ έφυγαν τόσοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές και μειώθηκαν τόσοι μισθοί ο Βύντρα έμεινε ανέπαφος; Ευτυχώς λοιπόν ο Βύντρα είναι μίσο βήμα από την έξοδο από τον Παναθηναικό. Στο καλό και να μην μας γράφεις. Και μην ανησυχείς θα σε ξεχάσουμε από την πρώτη στιγμή που θα φύγεις. Άλλωστε δεν προσέφερες τίποτα απολύτως όλα αυτά τα χρόνια!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. ΑΡΗΣ Κ.
    Ακριβως...στο καλο και να μην μας γραφεις...ησουν ο λογος που εφτανα εγω και ολοι οι παναθηναικοι πιεση 300 σε καθε αγωνα με τις (στημενες?) βλακειες σου...αντε να περνουν σειρα και οι αλλοι στημενοι σιγα σιγα..αρκετα βγαλατε απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας...ουστ!!!υγ:σορρυ που γραφω ως ανωνυμος αλλα δεν βρισκω στις επιλογες λογαριασμο yahoo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε