Recent

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Ανοιχτή συζήτηση για τον εξάστερο και... Ζέλικο Ομπράντοβιτς σήμερα στις 21:00

Την καθιερωμένη μας μπασκετική συζήτηση θα έχουμε σήμερα στις 21:00 με πολλά θέματα προς συζήτηση. Θα μας απασχολήσουν τα αγωνιστικά όπου θα συζητήσουμε το παρόν και το μέλλον του τριφυλλιού στην Ευρώπη, τον επερχόμενο αγώνα στο εξοχικό με τον Ολυμπιακό, τον Πεδουλάκη και κάποιους παίκτες αλλά και καυτό ρεπορτάζ για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς...Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν και σας περιμένουμε όλους στην παρέα μας!
Share on Google Plus

About Professor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΑΤ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΘΑ ΓΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ Η CHATROLL?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΑΤ..... ΜΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ Κ ΤΟΝ ΖΟΤΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γρηγόρης καλογρέζα εγω παιδια ενα πραγμα θελω να πω οπως η διαφορα μεταξύ μέτριου και πολυ καλού προπονητη ξέρετε πια ειναι ? ειναι ότι ο πολυ καλός προπονητής στης δύσκολες στιγμές η ήττες βγαίνει μπροστά και λέει εγω φταίω και μετά δουλειά -δουλειά (χαρακτηριστικά θυμάμαι οταν κραζαμε τον καλάθη ο zeliko έβγαινε και έλεγε εγω με αυτών θα παρω ευρωπαϊκό και έτσι έγινε ) ενω ο μέτριος προπονητής ψάχνει δικαιολογίες περί κούρασης και άλλες δικαιολογίες . Περιμένω να διαβάσω νεα για τον zeliko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ..ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!

      Διαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας - Σας ευχαριστούμε